Meme altı kesisi kas altı silikon protez, pişman olmadım hiç..
Meme altı kesisi ile oldum. 5. Ayım ve izler yok denecek kadar az. Serum fizyolojik önermi yor zaten doktorlar. Eski bir yöntem ve zamanla deforme oluyor. Silikon takıldı tan 1 yıl sonra hamile kalabilirsin demişti doktorum. Bence en garanti yol meme altı kesisi.Arkadaşlar meme büyütme ile ilgili kafam çok karışık. Çocuğum yok 32 yaşındayım. Yakın zamanda düşünüyorum.
Çocuğum olsa direk meme ucundan düşünürdüm. Ama koltukaltı istiyorum o da zor bir yöntem genelde takip ettiğim doktorlar yapmıyor.
Meme altı iz kaldığı için korkutuyor.
Normal silikon mu ya da serum fizyolojik mi karar veremiyorum. Serum fizyolojik koltukaltından kasları kesmeden yapılabildiği için daha rahat gözüküyor..
Hangi yöntem hangi silikon??? Lütfen fikir verin kızlar
Sakarya'da İlsun AkaKime olmuştunuz?
Canım, Peki sen hiç herhangi bir dr ile görüştüm mü?? Koltuk altı kesisi ile sadece kas altı veya dual plan kas altı oluyor diye biliyorum. Belki sana kas altı önermeyeceklerBen serum fizyolojik ile 10 yıl önce ameliyat olan bir arkadaşımı gördüm ve herhalde daha güzel olamazdı. Aynı zamanda koltukaltı sıfır iz.
O beni cezbediyor...gözümle görmüş olmak.
kararsızlık çok zormuş :///
Şu meşhur Sevda Demirel’in silikonlarıda serum fizyolojikti ve patlamıştı :))Serum fizyolojikte patlama riskini göze alabilecek misiniz? Silikon protez kesilse dahi akmıyor ama fizyolojik öyle değil.
Bence yaptırana da yapana da.. Neden silikon protez varken o kullanılsın ki?Şu meşhur Sevda Demirel’in silikonlarıda serum fizyolojikti ve patlamıştı :))
Hâlâ kullanılıyormu bu protezler yaa valla büyük cesaret yaptıranada..
Daha ucuz çünküBence yaptırana da yapana da.. Neden silikon protez varken o kullanılsın ki?
HmmmmDaha ucuz çünkü