Kafam Çok Karışık lütfen yardım

founda

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
917
44
Arkadaşlar meme büyütme ile ilgili kafam çok karışık. Çocuğum yok 32 yaşındayım. Yakın zamanda düşünüyorum.
Çocuğum olsa direk meme ucundan düşünürdüm. Ama koltukaltı istiyorum o da zor bir yöntem genelde takip ettiğim doktorlar yapmıyor.

Meme altı iz kaldığı için korkutuyor.

Normal silikon mu ya da serum fizyolojik mi karar veremiyorum. Serum fizyolojik koltukaltından kasları kesmeden yapılabildiği için daha rahat gözüküyor..

Hangi yöntem hangi silikon??? Lütfen fikir verin kızlar

Arkadaşlar meme büyütme ile ilgili kafam çok karışık. Çocuğum yok 32 yaşındayım. Yakın zamanda düşünüyorum.
Çocuğum olsa direk meme ucundan düşünürdüm. Ama koltukaltı istiyorum o da zor bir yöntem genelde takip ettiğim doktorlar yapmıyor.

Meme altı iz kaldığı için korkutuyor.

Normal silikon mu ya da serum fizyolojik mi karar veremiyorum. Serum fizyolojik koltukaltından kasları kesmeden yapılabildiği için daha rahat gözüküyor..

Hangi yöntem hangi silikon??? Lütfen fikir verin kızlar
Meme altı kesisi ile oldum. 5. Ayım ve izler yok denecek kadar az. Serum fizyolojik önermi yor zaten doktorlar. Eski bir yöntem ve zamanla deforme oluyor. Silikon takıldı tan 1 yıl sonra hamile kalabilirsin demişti doktorum. Bence en garanti yol meme altı kesisi.

Ben serum fizyolojik ile 10 yıl önce ameliyat olan bir arkadaşımı gördüm ve herhalde daha güzel olamazdı. Aynı zamanda koltukaltı sıfır iz.
O beni cezbediyor...gözümle görmüş olmak.

kararsızlık çok zormuş :///

Ben serum fizyolojik ile 10 yıl önce ameliyat olan bir arkadaşımı gördüm ve herhalde daha güzel olamazdı. Aynı zamanda koltukaltı sıfır iz.
O beni cezbediyor...gözümle görmüş olmak.

kararsızlık çok zormuş :///
Canım, Peki sen hiç herhangi bir dr ile görüştüm mü?? Koltuk altı kesisi ile sadece kas altı veya dual plan kas altı oluyor diye biliyorum. Belki sana kas altı önermeyecekler :KK66: kas üstü diyecekler. Benim sıfır dokum olduğu için her türlü kas altı olacaktı. Ben de bari koltuk altı olsun da iz gizlensin demiştim :KK66: çok şükür bir sıkıntım hiç olmadı. Çok memnunum çok. Ama meme altı kesisi ile de hiç izi belli olmayan çok arkadaşımız var burda :KK66: bu hem dr başarısı hem de o kişilerin yara iyileşmesi açısından şanslı olduğu anlamına geliyor :KK66:

Evet serum fiz. yapan Nişantaşı’nda bir doktor muayene etti, görüştüm yani. 18bin fiyat verdi hatta. Senin göğüslere güzel olur dedi:)) benimde çok dokum yok gibi.. Arkadaşımın doktoruydu.
Sonra istanbuldan Antalya’ya tayin olunca görüşmeler kaldı hep. Aklımda olan doktorlarla da görüşemiyorum bir türlü.
Antalya’dan doktor önerilerine açığım aslında.

Serum fizyolojikte patlama riskini göze alabilecek misiniz? Silikon protez kesilse dahi akmıyor ama fizyolojik öyle değil.

En iyisi çocuk yapıp meme ucundan yaptırmak, sıfır iz oh mis rahat,

X