Merhaba
Uzun süren bir ilişkim vardı ama ailesi bizi onaylamıyordu. Muhafazakar oldukları için ( ben muhafazakar değilim ama onların düşündüğü gibi de bir yaşantım yok) sevgilimin ailesi onaylamadığı için gizlice görüşmeye devam ediyorduk ama 1 yılın ardından ailesine konuyu açtığında tekrar onay alamayınca çareyi benden ayrılmakta buldu. Ki işe de yeni girmişti ben işi yokken onu beklemiştim. Böyle bir zamanda da benden ayrılınca yapacağımı şaşırdım. Çok yıprandım, hırpalandım bu ayrılık sürecinde. 7 ay sonra geldi ve barışmak istediğini yanında olursam ailesiyle konuşacağını söyledi. Ben de düşüneceğim dedim ama normal hayatımıza döndük.Ailesini ikna ettiğini söyledi ama yine bir iki pürüz çıktı başka konulara dair, sanırım yine de görüşeceğiz. Bu ayrılık sürecinde de arkadaşlarıma anlatıp onlardan destek gördüğüm için o kişinin beni var olduğundan beri mutsuz ettiğini ve huzursuz olduğumu söylüyorlar. Ayrıldıktan sonra da unutamayıp sürekli dua ediyordum barışmak için ama şu anda doğru olanı mı yapıyorum bilmiyorum. Bir yanım onunla olmak istiyor ama bir yanım da emin değil. Hem tekrar terk edilmekten korkuyorum hem de onunla ve ailesiyle olan diyaloglar nasıl olacak benim için doğru kişi mi bilmiyorum. Yakın çevrem bırakmam gerektiğini ama yine de benim bileceğimi söylüyor. Ben bilmiyorum ne hissetmem ve ne yapmam gerektiğini. Sıkışmış hissediyorum, siz olsanız ne yapardınız?