- 11 Şubat 2019
- 438
- 1.961
- 113
- Konu Sahibi Bella_cullen
Merhaba hanımlar, ben bi firmada hafta içi ofiste çalışıyorum cumartesi pazar günlerim tatil. Aldığım ücret yetmiyor. Üstelik borcumuz var aileme destek olmam lazım o yüzden cumartesi pazar çalışabileceğim garsonluk gibi bi ek iş arıyorum. Ailem bilse izin vermezler özellikle babam çok gurur yapar üzülürler hafta içi çalışınca bile hafta sonu iş için bi kursa gittiğim için çok yoruluyosun gitme yorma kendini diyolar. Babam emekli maaşı az işte bulamıyo annem zaten ev işlerini bile zor yapıyo dizlerinde kireçlenme, yırtık var o hiç çalışamaz. Bir tek ben çalışıyorum evde üstelik bu yıl iki düğün yaptık kardeşlerim evlendi. Maddi olarak çok zorlandık. Ailemden gizli çalışmam lazım. Bi kursum vardı hafta sonları bitti ama bitmedi devam ediyo dicem. oturduğum semtten uzakta bir iş bulmam lazım mahalle aralarında işlek olmayan yerlerde baktım ya alım yok ya da günlük saat 11-21 arası 100 lira gibi komik bi rakam diyolar. Daha önce kuaförde çalışmışlığımda var hatta kurslara gittim sertifikalarımda var ama yapmaya yapmaya unuttum çoğu şeyi el alışkanlıklarım gitti bide kuaförler hafta sonları aşırı yoğun oluyo düğünlerden dolayı ve çok yorucu hemde garip garip insanlar geliyo bide ağda meselesi var ben bikini bölgesine ağda yapmak istemiyorum dediğim için daha önceleri az bi yövmiye ile çalıştırmışlardı. Çok iyi kafeler işlek caddelerde çalışyığım yerden gelenler olur duyulursada işten çıkarılabilirim napcam bilmiyorum. Bana bi tavsiye verebilirmisiniz özellikle aranızda ek iş yapmış birileri varsa bana bi fikir verebilirmi. Kafam çok karışık napcam bilmiyorum.