Kafam artık çok karıştı

Valla hi ne diyeceğimi bilemedim ilk defa böyle gördüm yani inşallah hamilelik olsun da ama testlerin negatif çıkması sonra pozitif olması kısır döngüye girmiş gebelik yoksa adet niye gelmiyor halla halla ama sanki sen muayene gitmiştin değil mi yanlış hatırlamıyorsam

Evet gittim doktor sağ yumurtlalığık büyük gözüküyor bu döllenşcek yumurtalık olabilir demişti

O kadar hastayım ki ilaç içmeye korkuyorum bir türlü iyileşmedim ateş bogaz ağrısı bel ağrısı hepsi mahvetti beni
Çok geçmiş olsun canım ya insan böyle belirsizlik olunca ilaç da alamıyor emin olsan birşeylerden en azından ona göre davranırsın inşallah hayırlısıyla güzel pozitif bir sonuç alırsın Amin

Gerçekten 3 sefer mi pozıtıf çıkar ya kocaman bir hayal kırıklığı bir de sözde pahalı iyi diyorlarmış yalan ya
1 yıldır hep pozitif çıkardı artık bu markayı kullanmıyorum.!Sürekli yalancı pozitif tamamen hayal kırıklığı benim için

Gerçekten 3 sefer mi pozıtıf çıkar ya kocaman bir hayal kırıklığı bir de sözde pahalı iyi diyorlarmış yalan ya
Benimde iki farklı testlerim pozitif çıkmıştı. Ama sonuç negatif.. bidaha test falan almayı düşünmüyorum. 6 gün reglim gecikmisti. Şimdiki kararım 7 günden fazla gecikmeyi 10 güne tamamlayıp kana gidicem . Eğer olursa . Bütün testler para tuzağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…