Kafam artık çok karıştı

meleklk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2024
326
105
18
24
Kızlar adetim 7 gün geçikti sizce var mı gebelik ?

Eklentiler

• IMG_1373.webp
    48 KB · Görüntüleme: 81
Bu testi ben de ilk kez görüyorum ama geniş yuvarlakta silik çizgi var kullanma klavuzuna baktınız mı nasıl değerlendiriliyor bu test?
Artı olunca pozitif normalde

Eklentiler

• IMG_1378.webp
    89,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_1377.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 62
Sizinle belirtilerimiz benzerdi sanki konuşmuştuk hatta yanılmıyosam ve evet bence de gebelik var tebrik ederim

Biz sizinle geçen hafta konuştuk mu yanlış mı hatırlıyorum yoksa bence var gibi duruyor yoksa ortadaki çizgi niye çıksın digital test yaptınız mı bu markanın
Evet canım hala adet olmadım ve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş

Evet canım hala adet olmadım ve 4 gün önce dijital de negatif çıktı adetimden 8 gün geçti galiba hamileyim yarın kan vericem ilk iş
Aman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin mi

Aman niye böyle bir kısır döngü oldu anlamadım normal başka markanın testlerini denedin mi
Vallahi bilmiyorum artık piskolojim iptal adette olmuyorum normalde ben çokktann olmuştum ama dijital test negatıftı 4 gün önce bu testi de sabah yaptım böyle 15 dk da bir gölge gördüm sonra yarım saat sonra tam net çizgi gördüm hala anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…