• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kafada sislik kizariklik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kgnemrasaf

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2020
4
1
6
31
Merhaba 2 yaşında oğlum var kafasinda kizariklar oluşuyor birazda şişmiş oluyor doktora götürdüm ucuk dedi ucuk kafada olur mu ? Kırmızı ilaç yazdı onu sürüyorum birkaç gun içinde kuruyor ilaç sayesinde ama daha sonra başka bir yerinde daha çıkıyor neden olur acaba bana yardımcı olursanız çok sevinirim😔

Tedaviyi belirtiyi değil sorunun kaynağını ortadan kaldırmaya yönelik almazsaniz belirti önce kaybolur sonra yeniden ortaya cikar. Ya da kızarıklık tamamen gecer hastalık baska bir şekilde yeniden karşınıza çıkar. Bütüncül tıp yaklaşımını benimsemiş bir doktora görünün. Bebeğin beslenme şeklinden, doğum şekline ve diğer hastalık öykülerine kadar her şeyi bir bütün olarak değerlendirip sorunun kaynağını tespit ederler. Hangi sehirdesiniz belki doktor onerebilirim.

Adana da oturuyorum ilk oncelerde birden fazlaydı şimdi tek tek çıkıyor ve beze olusmustu kafa asagisinda suan beze kayboldu eğer onerebileceginiz bir doktor varsa sevinirim

Back