- 26 Aralık 2024
- 44
- 0
- 29
- Konu Sahibi galatasaray10
Önceki konumu bilenler bilir 7 aylık eski sevgilimle olan konu. Eski sevgilimin instagram hesabı yok yani uzun yıllardır da kapalıydı bir ara instagram hesabini açmıştı 1 ay kadar falan açık kaldı fotoğraf attı ben fotoğrafını beğendim. Ben beğendikten sonra bir kız beni ekledi ben herhangi bir şey yapmayınca isteği geri çekti ve bir kaç gün sonra tekrar istek attı daha sonra kiz da ekli olan bir kız daha istek attı ve mesaj atti kızın arkadaşı bu kız. Neyse profil resmimde sevgilimin aldığı kolyeyle fotoğrafım vardi arkadaşı mesaj da şunu yazmıştı kolyeniz çok güzel nereden aldınız ben de cevap vermedim. Sevgilime sorduğumda bu kızı yani eski sevgilime hatırlamıyorum öyle birini demişti çünkü ben sorduğumda instagramini kapatmıştı kullanmıyor. Hala da kullanmaz ayrildik instagrami yok . Bunlar tesadüf değildi eski sevgilisi olsa o kadar kızın içinde o kız ve arkadaşı beni nereden biliyorda bana yazdı diye de düşündüm . Bir arkadaşım kolyeden onda da olabilir vs dedi belki ondandır dedi ama belki aynı kolyeden bende de vardı beni nereden biliyorda yazdı yani sizce bu durum neydi?