- 5 Ağustos 2006
- 4.664
- 229
- 42
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
:kedi:
ama ama ben mest oldum
ben simaricam simdi ya
:jeyyar:simarabilirmiyim:jeyyar:
:kedi:huyum kurusun canim istesemde kizamam kavgada etmem:kedi:
beni sokmayan yilanda bin yil yasasin
sanal dahi olsa
kirmakdan üzmekden cok korkarim
ama cidden yapim bu
oldugum gibiyim
ve kendimi dogru yansitabiliyosam ne mutlu bana
opuyorumnanaktantüm kalbimle tsk ederimopuyorumnanaktan
evvet yorumuna bende hic denk gelmedim sanirim
:teytey:kizlar cok sansliyiz cok nadide bir topik dostu kazandik ne mutlu bize:teytey:
muhabbetimiz insallah hep daim olur
34 oldum yavaş yaaş.sanırsam apla oldum..amasen istiyosan abide diyebilürsünnkaydirigubbakcemile3
a hadi hayırlıolsun..allah bi yastıkta kocatsın canıımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kusuruma bakmazsiniz dimi
ay bütün gece burda olmak isterdim
ama yarin kizkardesimin nikahi var
ve ben hala hazir diilim burdayim
:roflol::roflol::roflol:
:jeyyar::jeyyar:kötükedihüsokötükedihüsoösledim ogünlerüüü:jeyyar:bilmemmi hic:jeyyar:
Ay ne güzel ya kardeşin bir ömür mutlu olsun inşaallah , ne giyecen?:jeyyar:
Haydi coşakkkkhihoyyyt
He doğru diyon daha gencim silkelenip kendime geleyim
he valla sağlık çok önemli.
bende geldim slm
gerçekten doğrusözenedenir..insanlar bisüre saklasar bile bizaman sonra gerçek yüslerini gösteriyolar..benced bu konuda incimistediüğ kadar şımarabilürkaydirigubbakcemile3İncim valla sanalda insanların değiştiğinede pek inanmıyorum...Ha klavye arkasında güven olabilir ama insan hayatta neyse burdada o..Ne insanlar gördüm 3 yıldır burda..Ahanda 4 yıl oacak gireli..Ohoo...Say say bitmez , en güzeli kırmadan dökmeden yazabilmek..Ne mutlu sana şımar izin verdim ben.kaydirigubbakcemile3
Yalnız bir durum var daha ilk günden takip edemiyorum, yavaş yazın uleynnnn topiğe Deli Kadir geldi.
kötükedihüso:roflol:bu yasdan sonra cinsiyetmi deyisdirmeye karar verdin yoksa:roflol:
kısım kim heyalet süleyin bakkemm:1ninca:Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
elif_ba, beriamiz, Hülya, kısmetsiz kedi+
kimin farı kapalı bakiiiiim
İncim valla sanalda insanların değiştiğinede pek inanmıyorum...Ha klavye arkasında güven olabilir ama insan hayatta neyse burdada o..Ne insanlar gördüm 3 yıldır burda..Ahanda 4 yıl oacak gireli..Ohoo...Say say bitmez , en güzeli kırmadan dökmeden yazabilmek..Ne mutlu sana şımar izin verdim ben.kaydirigubbakcemile3
Yalnız bir durum var daha ilk günden takip edemiyorum, yavaş yazın uleynnnn topiğe Deli Kadir geldi.
farkın olsun sekerim.opuyorumnanaktan:roflol:aynen diloom topigimiz bukadar güzellik ve hossohpetlerle doluyken kasi yarim alinmis biyikli bi abla olarak nikaha tesrif edicem anlasilan:roflol:
incim bu sen olabilir misin
Tamamdır incinin adı Casper oldu bundan kelli.
incim bu sen olabilir misin
Zelam gönülyarasızelam hanımlar
Al benden de o kadar , yetişemedim gittim diğer klavyeyi taktım, harfler silinmiş ama halen atmıyoz, nasıl alıştıksakaydirigubbakcemile3hoşgeldin gönülcüm yaa kıslar yetişemiyorum hızınıza (=
hayatım öyle olmasan herkes gelirmiydi topicine a.s. çok iyi birisin herhalinden belli bu kaydirigubbakcemile5
Hoşbulduk Balımm... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin canim herzaman beklerimopuyorumnanaktan
:jeyyar:güzellik bakimima ara verdim topigime bi bakiim dedim:jeyyar:
a.s.diloom canim saolasin cok güzel idare ediyosun helal olsun sanaa.s.
:1rolleyes: :içelim: teşekkür ederim
eniz Şeniz
Güzel anne opuyorumnanaktan
Şeniz
Canım Allah kavuştursun 131 gün kalmış, biter inşaallah..Ben de asker yolu bekledim, bilirim..Allah'tan sende internet var da zaman geçiryorsun..