Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

ıncim valla sanalda insanların değiştiğinede pek inanmıyorum...Ha klavye arkasında güven olabilir ama insan hayatta neyse burdada o..Ne insanlar gördüm 3 yıldır burda..Ahanda 4 yıl oacak gireli..Ohoo...Say say bitmez , en güzeli kırmadan dökmeden yazabilmek..Ne mutlu sana şımar izin verdim ben.kaydirigubbakcemile3
Yalnız bir durum var daha ilk günden takip edemiyorum, yavaş yazın uleynnnn topiğe Deli Kadir geldi.

hayatım öyle olmasan herkes gelirmiydi topicine a.s. çok iyi birisin herhalinden belli bu kaydirigubbakcemile5

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
elif_ba, beriamiz, Hülya, kısmetsiz kedi+
kimin farı kapalı bakiiiiim

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kusuruma bakmazsiniz dimi
ay bütün gece burda olmak isterdim

ama yarin kizkardesimin nikahi var

ve ben hala hazir diilim burdayim

:roflol::roflol::roflol:
a hadi hayırlıolsun..allah bi yastıkta kocatsın canıımmm

:jeyyar:bilmemmi hic:jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:kötükedihüsokötükedihüsoösledim ogünlerüüü

Ay ne güzel ya kardeşin bir ömür mutlu olsun inşaallah , ne giyecen?:jeyyar:

Haydi coşakkkkhihoyyyt

He doğru diyon daha gencim silkelenip kendime geleyim

he valla sağlık çok önemli.

:jeyyar:gönül isterki hatlari gösteren fücudumu ön pilana cikaran kiyafetler giymek:jeyyar:
:kedi:ama ben banu alkan gibi gaci oldugum icün kamufle etmem gerek:roflol:

ışlem tamamdır, ha şöyle yav, doya doya çettireyim, ses çıkmayan klavye aldık ama çok kötü ya zor basıyor..

gerçekten doğrusözenedenir..insanlar bisüre saklasar bile bizaman sonra gerçek yüslerini gösteriyolar..benced bu konuda incimistediüğ kadar şımarabilürkaydirigubbakcemile3

:roflol:bu yasdan sonra cinsiyetmi deyisdirmeye karar verdin yoksa:roflol:
kötükedihüso
değiştircem ama takım taklavat lazımmkötükedihüso
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
elif_ba, beriamiz, Hülya, kısmetsiz kedi+
kimin farı kapalı bakiiiiim
kısım kim heyalet süleyin bakkemm:1ninca:

Takım-taklavat mı lazım muhahahahah len hala kıs kıs gülüyom, Allah napmaya...Boşver yav erkek olup napacan,kadın olmak Allah'ın lütfu..Kadınım, kadınsın, kadın..Bak kulağa ne hoş geliyor..Mucizevi yaratıklarız biz kadınlar..ıyi ki de kadınım..Çatlasın erkekler..

:sm_cool:simariyorum tutmayin beni:sm_cool:
opuyorumnanaktandogrusun canim katiliyorum yorumunaopuyorumnanaktan
lülülülülülüdemek hizimiza yetisemiyosun delü kadirrrrrrrrrrrrr:jeyyar:

opuyorumnanaktanhosgeldin sefalar getirdin canim herzaman beklerimopuyorumnanaktan
:jeyyar:güzellik bakimima ara verdim topigime bi bakiim dedim:jeyyar:

a.s.diloom canim saolasin cok güzel idare ediyosun helal olsun sanaa.s.
Hoşbulduk Balımm... opuyorumnanaktan

:1rolleyes: :içelim: teşekkür ederim

eniz Şeniz
Güzel anne opuyorumnanaktan
Şeniz

Canım benım... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım Allah kavuştursun 131 gün kalmış, biter inşaallah..Ben de asker yolu bekledim, bilirim..Allah'tan sende internet var da zaman geçiryorsun..

Amıın canım cok saol, saat ıtıbarıyle 130 gun kaldı... 4 ay kalmasına 10 gun var.... ılk 1 ay gecmek bılmedı... hele bu haberlerı duydukcaa.... bır an once kıs gelsın ıstıyorum... (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…