Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

kadınım ,eşim ,anneyim,babanneyim,ve kayınvalideyim
çokuzun oldu galiba,
topiğin hayırlı olsun canımma.s.

opuyorumnanaktanoy kimler gelmis ay cok sevindim yaŞeniz

uzun kisa farketmez neolursan ol gene gel
a.s.a.s.a.s.

masallah sen epey kidemlisin canim ablam ne iyi ettinde geldin:asigim:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepinize iyi akşamlar.
Bugün misafir değil ev sahibiyiz.
İncimiz giremeyebilirmiş.
O yüzden kendi evimiz gibi takılacaz delikafadulden

alkisalkisalkishelal diloom süpersin yolunadvm gülüm saga ve size güveniyorumopuyorumnanaktan

Valla sindi içime sevdim ben burayı ıncicim,yalnız sahura kadar oturup öğleye kadar yatan miskinim ben..Geriden takip ederim artık..zemuszemus Valla kadın olmak ta eş olmak ta kabiliyet sıra annelikte inşaallah

:jeyyar:yasin yasima huyun huyuma uygun:jeyyar:
opuyorumnanaktansaga talibimopuyorumnanaktan

ooo 2 gün gelmedim kk ya
ne bu şenlik çoşku çümbüş ayolllllll
topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım hoş sohbetler diler güzel dostluklara canısı
heydeeeeeeeee bakem verin çoşkuyu hihoyyyt :sm_cool:

Tanıştırayım hülya abla buda benim geyiğim kaydirigubbakcemile2
Valla sindi içime sevdim ben burayı ıncicim,yalnız sahura kadar oturup öğleye kadar yatan miskinim ben..Geriden takip ederim artık..zemuszemus Valla kadın olmak ta eş olmak ta kabiliyet sıra annelikte inşaallah

:roflol: bende aynen öyleyim hatta sabah 7ye kadar burdayım :1ninca: sonrada akşam 7ye kadar uyuyorum :tomato: yani dün öyle yaptım :kedi:

Valla sindi içime sevdim ben burayı İncicim,yalnız sahura kadar oturup öğleye kadar yatan miskinim ben..Geriden takip ederim artık..zemuszemus Valla kadın olmak ta eş olmak ta kabiliyet sıra annelikte inşaallah

zemuszemusoh oh yandan yandanzemuszemus

:jeyyar:bizde dün gece basladik sabahaaa kadarrrrr:jeyyar:

no problem 7/24saat kapimiz acik

ŞenizŞenizŞeniz

Valla ben zaten avatardan hasta oldum gayet de güzelsin çocuğuna da gülgibi bakarım, yalnız eşin beni vurur mu vurmaz mı emin değilim:tomato:

:jeyyar:esim süt dökmüs kedi:jeyyar:
:kedi:gözelmiyim ay cok saolasin:kedi:
opuyorumnanaktancocuguma iyi bakicagindan hic süphem yokopuyorumnanaktan

Muhaha tam herifi yolluyordum yatak odasına iyi geceler dedim, iyi güldüm he...delikafadulden geyiğe bak..
Ya oruç ta tutamıyorum güzelim, ramazandan 1-2 gün önce böbreklerimden rahatsızlandım su içmem gerekiyi günde 5 litrekafamçokkarıştı habire karpuz büyütüyom valla geçen kış 48 dim şimdi 58 oldum..Bu kilolar benle nereye kadar gidecek acepCADIARZU

:dilcikar:kiz napiim kiskandim herkezin bir geyigi var:jeyyar:
:jeyyar:benim neyim eksik dedim bizimde bir geyigimiz olsa fenami olur dedim:jeyyar:
:kedi:ve acdim ilk basda korkdum bizim topik güme gidicek diye ama birde baktimki isi acik gören saolsun ziyaret ediyo ne mutlu banaopuyorumnanaktan
:enbuyukkk:ne ka sansliyim tanimadigim ve tanidiklarimla henüzde tanisicak olduklarimla biaradayim:enbuyukkk:
a.s.iyiki geldin sendea.s.
:teytey:al coskuyu al al:teytey:

kaydirigubbakcemile3
Ozman önce tanışalım :))
Ben buraların nurisi.:jeyyar: Ama küçük nurisi.
Ablalarımızın eline su dökemem şakkıdı Şeniz
memnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:
kıs sen bu yaşta kocadıysan ben müzeliğim ozamann:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…