- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
kadınım ,eşim ,anneyim,babanneyim,ve kayınvalideyim
çokuzun oldu galiba,
topiğin hayırlı olsun canımma.s.
incimcim canım topiciğsin hayırlı olsun..güzel muhabbetlereksik olmasın inşallahh
gelirkende elim boş gelmiyim dedim..
Karar verdim ben bu topicte takılmak istiyorum gayrıkaydirigubbakcemile5
incim topik açarda misafir olmaz mıyız
hatta misafirliği bırakır topik ortağı bilem oluruz
vatana millete hayırlar getirir inşallah
topiğimiz hayırlı olsun incim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Hepinize iyi akşamlar.
Bugün misafir değil ev sahibiyiz.
İncimiz giremeyebilirmiş.
O yüzden kendi evimiz gibi takılacaz delikafadulden
Hadi takılalım...İlk kez geyikte daimi üye olacağım, çok heyecanlıyım hepimize başarılar..zemuszemus
Yalnız kadınım ve eşim henüz anne olamadım:sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3
Ozman önce tanışalım :))
Ben buraların nurisi.:jeyyar: Ama küçük nurisi.
Ablalarımızın eline su dökemem şakkıdı Şeniz
Biz de az gazoz içirmedik küçük nurilere :jeyyar:gençliğimizde tabi...Gocadık gayrı..
Neyimi anlatayım bilmiyom ki..27 yaşındayım,Evliyim, Bilecik'te ikamet ediyorum, Çorum'luyum..
Örgü örmeyi severim..Kitap okurum..Yaşı yaşıma huyu huyuma uygun arkadaşlıklar arıyorumcokacimcoook
:jeyyar:yasin yasima huyun huyuma uygun:jeyyar:
opuyorumnanaktansaga talibimopuyorumnanaktan
Sağol canım hoşgördük..Güzel sohbetlere..
Valla sindi içime sevdim ben burayı ıncicim,yalnız sahura kadar oturup öğleye kadar yatan miskinim ben..Geriden takip ederim artık..zemuszemus Valla kadın olmak ta eş olmak ta kabiliyet sıra annelikte inşaallah
Valla sindi içime sevdim ben burayı İncicim,yalnız sahura kadar oturup öğleye kadar yatan miskinim ben..Geriden takip ederim artık..zemuszemus Valla kadın olmak ta eş olmak ta kabiliyet sıra annelikte inşaallah
Valla ben zaten avatardan hasta oldum gayet de güzelsin çocuğuna da gülgibi bakarım, yalnız eşin beni vurur mu vurmaz mı emin değilim:tomato:
ooo 2 gün gelmedim kk ya
ne bu şenlik çoşku çümbüş ayolllllll
topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım hoş sohbetler diler güzel dostluklara canısı
heydeeeeeeeee bakem verin çoşkuyu hihoyyyt :sm_cool:
memnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:kaydirigubbakcemile3
Ozman önce tanışalım :))
Ben buraların nurisi.:jeyyar: Ama küçük nurisi.
Ablalarımızın eline su dökemem şakkıdı Şeniz
kıs sen bu yaşta kocadıysan ben müzeliğim ozamann:roflol::roflol:Biz de az gazoz içirmedik küçük nurilere :jeyyar:gençliğimizde tabi...Gocadık gayrı..
Neyimi anlatayım bilmiyom ki..27 yaşındayım,Evliyim, Bilecik'te ikamet ediyorum, Çorum'luyum..
Örgü örmeyi severim..Kitap okurum..Yaşı yaşıma huyu huyuma uygun arkadaşlıklar arıyorumcokacimcoook