Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

Muhaha tam herifi yolluyordum yatak odasına iyi geceler dedim, iyi güldüm he...delikafadulden geyiğe bak..
Ya oruç ta tutamıyorum güzelim, ramazandan 1-2 gün önce böbreklerimden rahatsızlandım su içmem gerekiyi günde 5 litrekafamçokkarıştı habire karpuz büyütüyom valla geçen kış 48 dim şimdi 58 oldum..Bu kilolar benle nereye kadar gidecek acepCADIARZU

Allahııım yine kilosundan dert yanan biri mafoldumben ben ne zman kilo alacam mafoldumben
Her gece bana bu acıyı yaşatmak zorundamısınız mafoldumben akannehir akannehir

Tanıştırayım hülya abla buda benim geyiğim kaydirigubbakcemile2

:roflol: bende aynen öyleyim hatta sabah 7ye kadar burdayım :1ninca: sonrada akşam 7ye kadar uyuyorum :tomato: yani dün öyle yaptım :kedi:

:jeyyar:geyügüne kurban:jeyyar:
ay bende sabahliyorum
ama kizim nezaman calarsa sabah kalkiyorum:roflol:

:jeyyar:esim süt dökmüs kedi:jeyyar:
:kedi:gözelmiyim ay cok saolasin:kedi:
opuyorumnanaktancocuguma iyi bakicagindan hic süphem yokopuyorumnanaktan

Valla Allah için çok güzel hatunsun..Şaka-maka Allah sevdiceğine kavuştursun..Gördüğümden beri kanım kaynadı sana, KK'ünde bilirsin kavga gürültü imalı laflar..Senin hangi yazını okusam bir ılımlılık, zerafet tatlı dil..Sanki yüzünü görüyormuş gibi hissediyor insan sana yazarken , hep gülüyormuşsun gibi..Ben hep takip ederim insanları fazla yorum yazmam..İnşallah güzel muhabbetler kurarız burda..a.s.

iyi geceler bende geldim ömürsünüz valla ya az gülmedim yazılarınıza çok yoruldum temizlik hazırlık ile uğraştım yarın kaynana gilleri iftara yemeğe alıcam azcık şurda takılıyım dedim incicimin köfte tarifini alıcam onu yapıcam bakalım.

memnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:

kıs sen bu yaşta kocadıysan ben müzeliğim ozamann:roflol::roflol:
:jeyyar: :jeyyar: demek öyle ha :nazar:
Yaşın kaç sende mi ablasın :1rolleyes::asigim:

:jeyyar:geyügüne kurban:jeyyar:
ay bende sabahliyorum
ama kizim nezaman calarsa sabah kalkiyorum:roflol:

delikafadulden ahanda sana ne diyim sen burdan bu gece zor kalkarsın :))

Muhaha tam herifi yolluyordum yatak odasına iyi geceler dedim, iyi güldüm he...delikafadulden geyiğe bak..
Ya oruç ta tutamıyorum güzelim, ramazandan 1-2 gün önce böbreklerimden rahatsızlandım su içmem gerekiyi günde 5 litrekafamçokkarıştı habire karpuz büyütüyom valla geçen kış 48 dim şimdi 58 oldum..Bu kilolar benle nereye kadar gidecek acepCADIARZU

kaydirigubbakcemile3hep gülelim insallahkaydirigubbakcemile3
:teselli:ay kiyamam gecmis olsun ya:teselli:
sagligin olsunda kilo olarak cok diil gene iyisin canim

Allahııım yine kilosundan dert yanan biri mafoldumben ben ne zman kilo alacam mafoldumben
2-3 yıl öncesi biri bana klodan dert yanacaksın dese hayattainanmazdım..Tam 25 yıl Safinaz olarak gezdim..Allah kimseye yaşatmasın ikiz gebeliğim düşük olunca sezaryen odum ve kilo aldım..Meraklanma evlen, doğum yap kilo alırsın..Birablam demişti dersin..Ben ne vitaminler içtim ne kan hapları kilo alayım diye..10 yıl sonra çok ararsın sen o zayıflığını

iyi geceler bende geldim ömürsünüz valla ya az gülmedim yazılarınıza çok yoruldum temizlik hazırlık ile uğraştım yarın kaynana gilleri iftara yemeğe alıcam azcık şurda takılıyım dedim incicimin köfte tarifini alıcam onu yapıcam bakalım.

opuyorumnanaktan hoşgeldinn reflexxx
Eee artık köfte orda pişer bizede düşer dimii sengözlerimebaksanab senağlama

2-3 yıl öncesi biri bana klodan dert yanacaksın dese hayattainanmazdım..Tam 25 yıl Safinaz olarak gezdim..Allah kimseye yaşatmasın ikiz gebeliğim düşük olunca sezaryen odum ve kilo aldım..Meraklanma evlen, doğum yap kilo alırsın..Birablam demişti dersin..Ben ne vitaminler içtim ne kan hapları kilo alayım diye..10 yıl sonra çok ararsın sen o zayıflığını

:gitme: ayyy benim daha çok zamanım var demekki akannehir :1ninca:
Bİrgün buralarda diyet bölümünde gezmek temennim var :roflol:

bu cevabın altına imzamı atarımmvereliniortak

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kusuruma bakmazsiniz dimi
ay bütün gece burda olmak isterdim

ama yarin kizkardesimin nikahi var

ve ben hala hazir diilim burdayim

:roflol::roflol::roflol:
Ay ne güzel ya kardeşin bir ömür mutlu olsun inşaallah , ne giyecen?:jeyyar:

ooo 2 gün gelmedim kk ya
ne bu şenlik çoşku çümbüş ayolllllll
topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım hoş sohbetler diler güzel dostluklara canısı
heydeeeeeeeee bakem verin çoşkuyu hihoyyyt :sm_cool:
Haydi coşakkkkhihoyyyt

memnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:

kıs sen bu yaşta kocadıysan ben müzeliğim ozamann:roflol::roflol:
He doğru diyon daha gencim silkelenip kendime geleyim :eek:

kaydirigubbakcemile3hep gülelim insallahkaydirigubbakcemile3
:teselli:ay kiyamam gecmis olsun ya:teselli:
sagligin olsunda kilo olarak cok diil gene iyisin canim

he valla sağlık çok önemli.

Valla Allah için çok güzel hatunsun..Şaka-maka Allah sevdiceğine kavuştursun..Gördüğümden beri kanım kaynadı sana, KK'ünde bilirsin kavga gürültü imalı laflar..Senin hangi yazını okusam bir ılımlılık, zerafet tatlı dil..Sanki yüzünü görüyormuş gibi hissediyor insan sana yazarken , hep gülüyormuşsun gibi..Ben hep takip ederim insanları fazla yorum yazmam..İnşallah güzel muhabbetler kurarız burda..a.s.

:eek::kedi::eek:

ama ama ben mest oldum
ben simaricam simdi ya
:jeyyar:simarabilirmiyim:jeyyar:
:kedi:huyum kurusun canim istesemde kizamam kavgada etmem:kedi:
beni sokmayan yilanda bin yil yasasin
sanal dahi olsa
kirmakdan üzmekden cok korkarim
ama cidden yapim bu
oldugum gibiyim
ve kendimi dogru yansitabiliyosam ne mutlu bana
opuyorumnanaktantüm kalbimle tsk ederimopuyorumnanaktan
evvet yorumuna bende hic denk gelmedim sanirim
:teytey:kizlar cok sansliyiz cok nadide bir topik dostu kazandik ne mutlu bize:teytey:
muhabbetimiz insallah hep daim olur

kiyamam yorulmusmu balimiz
kaynanan gelecek demek
:eek:ve benim tarifi yapican öylemi:eek:
canimsin
kolay gelsin
affiyet bal seker olsun
insallah begenirsiniz
yorumunu ve hatta resminide beklerim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:jeyyar: :jeyyar: demek öyle ha :nazar:
Yaşın kaç sende mi ablasın :1rolleyes::asigim:

delikafadulden ahanda sana ne diyim sen burdan bu gece zor kalkarsın :))

:roflol:aynen diloom topigimiz bukadar güzellik ve hossohpetlerle doluyken kasi yarim alinmis biyikli bi abla olarak nikaha tesrif edicem anlasilan:roflol:

X