E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
Muhaha tam herifi yolluyordum yatak odasına iyi geceler dedim, iyi güldüm he...delikafadulden geyiğe bak..
Ya oruç ta tutamıyorum güzelim, ramazandan 1-2 gün önce böbreklerimden rahatsızlandım su içmem gerekiyi günde 5 litrekafamçokkarıştı habire karpuz büyütüyom valla geçen kış 48 dim şimdi 58 oldum..Bu kilolar benle nereye kadar gidecek acepCADIARZU
:jeyyar:esim süt dökmüs kedi:jeyyar:
:kedi:gözelmiyim ay cok saolasin:kedi:
opuyorumnanaktancocuguma iyi bakicagindan hic süphem yokopuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar: demek öyle hamemnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:
kıs sen bu yaşta kocadıysan ben müzeliğim ozamann:roflol::roflol:
:jeyyar:geyügüne kurban:jeyyar:
ay bende sabahliyorum
ama kizim nezaman calarsa sabah kalkiyorum:roflol:
Muhaha tam herifi yolluyordum yatak odasına iyi geceler dedim, iyi güldüm he...delikafadulden geyiğe bak..
Ya oruç ta tutamıyorum güzelim, ramazandan 1-2 gün önce böbreklerimden rahatsızlandım su içmem gerekiyi günde 5 litrekafamçokkarıştı habire karpuz büyütüyom valla geçen kış 48 dim şimdi 58 oldum..Bu kilolar benle nereye kadar gidecek acepCADIARZU
2-3 yıl öncesi biri bana klodan dert yanacaksın dese hayattainanmazdım..Tam 25 yıl Safinaz olarak gezdim..Allah kimseye yaşatmasın ikiz gebeliğim düşük olunca sezaryen odum ve kilo aldım..Meraklanma evlen, doğum yap kilo alırsın..Birablam demişti dersin..Ben ne vitaminler içtim ne kan hapları kilo alayım diye..10 yıl sonra çok ararsın sen o zayıflığını
Allahııım yine kilosundan dert yanan biri mafoldumben ben ne zman kilo alacam mafoldumben
Her gece bana bu acıyı yaşatmak zorundamısınız mafoldumben akannehir akannehir
memnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:
iyi geceler bende geldim ömürsünüz valla ya az gülmedim yazılarınıza çok yoruldum temizlik hazırlık ile uğraştım yarın kaynana gilleri iftara yemeğe alıcam azcık şurda takılıyım dedim incicimin köfte tarifini alıcam onu yapıcam bakalım.
34 oldum yavaş yaaş.sanırsam apla oldum..amasen istiyosan abide diyebilürsünnkaydirigubbakcemile3:jeyyar: :jeyyar: demek öyle ha
Yaşın kaç sende mi ablasın :1rolleyes::asigim:
delikafadulden ahanda sana ne diyim sen burdan bu gece zor kalkarsın :))
2-3 yıl öncesi biri bana klodan dert yanacaksın dese hayattainanmazdım..Tam 25 yıl Safinaz olarak gezdim..Allah kimseye yaşatmasın ikiz gebeliğim düşük olunca sezaryen odum ve kilo aldım..Meraklanma evlen, doğum yap kilo alırsın..Birablam demişti dersin..Ben ne vitaminler içtim ne kan hapları kilo alayım diye..10 yıl sonra çok ararsın sen o zayıflığını
Allahııım yine kilosundan dert yanan biri mafoldumben ben ne zman kilo alacam mafoldumben
Her gece bana bu acıyı yaşatmak zorundamısınız mafoldumben akannehir akannehir
bu cevabın altına imzamı atarımmvereliniortak2-3 yıl öncesi biri bana klodan dert yanacaksın dese hayattainanmazdım..Tam 25 yıl Safinaz olarak gezdim..Allah kimseye yaşatmasın ikiz gebeliğim düşük olunca sezaryen odum ve kilo aldım..Meraklanma evlen, doğum yap kilo alırsın..Birablam demişti dersin..Ben ne vitaminler içtim ne kan hapları kilo alayım diye..10 yıl sonra çok ararsın sen o zayıflığını
Ay ne güzel ya kardeşin bir ömür mutlu olsun inşaallah , ne giyecen?:jeyyar:opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kusuruma bakmazsiniz dimi
ay bütün gece burda olmak isterdim
ama yarin kizkardesimin nikahi var
ve ben hala hazir diilim burdayim
:roflol::roflol::roflol:
Haydi coşakkkkhihoyyytooo 2 gün gelmedim kk ya
ne bu şenlik çoşku çümbüş ayolllllll
topiğin hayırlı olsun canım arkadaşım hoş sohbetler diler güzel dostluklara canısı
heydeeeeeeeee bakem verin çoşkuyu hihoyyyt :sm_cool:
He doğru diyon daha gencim silkelenip kendime geleyimmemnun oldum..bende yeniçoşkun aday adaysı..geyikhanede ders aldım..incim bilüüürrrrr:jeyyar::jeyyar:
kaydirigubbakcemile3hep gülelim insallahkaydirigubbakcemile3
:teselli:ay kiyamam gecmis olsun ya:teselli:
sagligin olsunda kilo olarak cok diil gene iyisin canim
34 oldum yavaş yaaş.sanırsam apla oldum..amasen istiyosan abide diyebilürsünnkaydirigubbakcemile3
bu cevabın altına imzamı atarımmvereliniortak
opuyorumnanaktan hoşgeldinn reflexxx
Eee artık köfte orda pişer bizede düşer dimii sengözlerimebaksanab senağlama
Valla Allah için çok güzel hatunsun..Şaka-maka Allah sevdiceğine kavuştursun..Gördüğümden beri kanım kaynadı sana, KK'ünde bilirsin kavga gürültü imalı laflar..Senin hangi yazını okusam bir ılımlılık, zerafet tatlı dil..Sanki yüzünü görüyormuş gibi hissediyor insan sana yazarken , hep gülüyormuşsun gibi..Ben hep takip ederim insanları fazla yorum yazmam..İnşallah güzel muhabbetler kurarız burda..a.s.
ah ah dersin ozamannn:roflol::roflol::gitme: ayyy benim daha çok zamanım var demekki akannehir :1ninca:
Bİrgün buralarda diyet bölümünde gezmek temennim var :roflol:
iyi geceler bende geldim ömürsünüz valla ya az gülmedim yazılarınıza çok yoruldum temizlik hazırlık ile uğraştım yarın kaynana gilleri iftara yemeğe alıcam azcık şurda takılıyım dedim incicimin köfte tarifini alıcam onu yapıcam bakalım.
:jeyyar: :jeyyar: demek öyle ha
Yaşın kaç sende mi ablasın :1rolleyes::asigim:
delikafadulden ahanda sana ne diyim sen burdan bu gece zor kalkarsın :))