- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #3.281
olm gecen bi haberde okudum bi çin icadı varmıs işde bakire olmayanlar alıp takıyolarmıs kızlık bozar gibi zorluyomus erkek zerre fark etmiomus ...
bide kızlık kanı renginde kıvamında bişey akıyomus içinden yapay zar diyolar ...
20 dolara alınabiliyomus ve ticareti yasaklansın diye musluman ulkeler ayaklanmıs akannehir
kuzum ben 25im ya ben napem nerelere gidem kaydirigubbakcemile3
bende yaza ewleniom ya 3 yıl yapmayacaz çocuk kesin banada derler wala..-tatlicadiarzu- abimlerde 2007de ewllendi yapmadılar hemen çocuk sağdan soldan sorup duruolar olmuomu die -tatlicadiarzu-
hımm adresi acık ver sen bakemsengözlerimebaksanab.varacam sanazemuszemusolm gecen bi haberde okudum bi çin icadı varmıs işde bakire olmayanlar alıp takıyolarmıs kızlık bozar gibi zorluyomus erkek zerre fark etmiomus ...
bide kızlık kanı renginde kıvamında bişey akıyomus içinden yapay zar diyolar ...
20 dolara alınabiliyomus ve ticareti yasaklansın diye musluman ulkeler ayaklanmıs akannehir
incim sen yardım edersin artık ital etme konusunda garibanlara :hulya:
olm gecen bi haberde okudum bi çin icadı varmıs işde bakire olmayanlar alıp takıyolarmıs kızlık bozar gibi zorluyomus erkek zerre fark etmiomus ...
aman beeeeeee aklım olsa suankini bile yapmasdım kazala oldu zaten olsun hayatım o benim ama geriye donsem yapmasdım :S
yani cillop gibim hatundum şimdi dusunuyorum bakirelere bakıp benimde gobegim memem popom bolemidi acep die dogurdum kullanılmaz hale geldim
bakireyken nasıldım onu bilem unuttum mafoldumben
:roflol:benden islemez balim:roflol:
hımm adresi acık ver sen bakemsengözlerimebaksanab.varacam sanazemuszemus
dadlum yap be ne olur bah herufu neim boşarsam senden bi kaç adet istiom gelirken getir bana malum o satten sora kızım die kakalamassam kimse almas beni :kedi:
saka yapiyosun dimi bebem
kiz valla herhalimle memnunum ve kendimden gurur duyuyorum inan
öyle bir mucizeye sahibimki sarkik göbegimmis yirtikmis gögüslerim hala bomba sarkmada yok
ama tipim kaymis kimin umrunda:teytey::dance::sm_cool:sositososito
:roflol:sende hans taktir:roflol:
yok incim ya şaka yapmıom vala bugunki aklım olsa asla dogurmasdım kaydirigubbakcemile
olsemde cesedim yakışıklı olsun mantalitesindeim ben şakkıdı
takılmış kalmış mıllet kızmıydı deılmıydı aşmak lazım kısının ozelı sonuçta.sonumuz hayır olsun :Saruboceq:yanlış bılınıolmaz:namus kalptedır yaa
hee ben burda bi adam buldudum dr burun esteti için adam amerikadan odullu bişiy ...
neyse bidene koyde burda kadına bacak kasından işlevli pipiş yapmış :1ninca:
ve yaptıgı burun amliatı tekniginide tuvalette bulmus akannehir
birebir sordum evet tuvalette aklıma geldi dedi kafamçokkarıştı
soracıma baya alay konusu oldumdu malum tuvalletten cıkan teknikle senin burnu yapım derken başka bişi takmasın adam karıyı heruf yabmıs die :1shok:
:roflol:aramiza hosgeldin:roflol:
acilmis serpilmis
yirtilmis:roflol::roflol::roflol:
dur daha yenı acılıorm daaa anaaamdelikafaduldensabah dersım war yaa 8.30 da.bırazdan yane hemıde butun gunakannehiraferın banaalkisalkisalkis
dur daha yenı acılıorm daaa anaaamdelikafaduldensabah dersım war yaa 8.30 da.bırazdan yane hemıde butun gunakannehiraferın banaalkisalkisalkis