Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

pesssssssssssss ya pessssssssssss
diilsen eger kinamam asla öylelerini
her koyun kendi bacagindan asilir cünkü
ama karsindakini diil kendini kandiriyosun ilk basda
seni o halinle kabul etmiyeni sen asla kabul etmemelisin
nekadar ucuz mus megerse

aman beeeeeee aklım olsa suankini bile yapmasdım kazala oldu zaten olsun hayatım o benim ama geriye donsem yapmasdım :S

yani cillop gibim hatundum şimdi dusunuyorum bakirelere bakıp benimde gobegim memem popom bolemidi acep die dogurdum kullanılmaz hale geldim

bakireyken nasıldım onu bilem unuttum mafoldumben

aman balim herseyin zamani var ben 19umda evlendim sen 25inde demekki dgrusu böylemis
ama bn 4cocuk istiyom hangi ara yapicam yasim kac olucakCADIARZU

hımm adresi acık ver sen bakemsengözlerimebaksanab.varacam sanazemuszemus

yuhhh yaa..

wala namus olmuş bacak arasında kızlık zarında :sinifsinif:

kimileri war çıkıo isyan edio kızlar kendilerini ilk gece kocalarına saklamalılar die, yazıolar biz ewlenmeden çok şey yaşadık kocamla ama o işi yapmadık ilk gece bakireydim ben :1no2:

la bumu bakire olmakşakkıdı

saka yapiyosun dimi bebem
kiz valla herhalimle memnunum ve kendimden gurur duyuyorum inan
öyle bir mucizeye sahibimki sarkik göbegimmis yirtikmis gögüslerim hala bomba sarkmada yok
ama tipim kaymis kimin umrunda:teytey::dance::sm_cool:sositososito

yok incim ya şaka yapmıom vala bugunki aklım olsa asla dogurmasdım kaydirigubbakcemile

olsemde cesedim yakışıklı olsun mantalitesindeim ben şakkıdı

takılmış kalmış mıllet kızmıydı deılmıydı aşmak lazım kısının ozelı sonuçta.sonumuz hayır olsun :Saruboceq:yanlış bılınıolmaz:namus kalptedır yaa

:roflol:sende hans taktir:roflol:

hee ben burda bi adam buldudum dr burun esteti için adam amerikadan odullu bişiy ...

neyse bidene koyde burda kadına bacak kasından işlevli pipiş yapmış :1ninca:

ve yaptıgı burun amliatı tekniginide tuvalette bulmus akannehir

birebir sordum evet tuvalette aklıma geldi dedi kafamçokkarıştı

soracıma baya alay konusu oldumdu malum tuvalletten cıkan teknikle senin burnu yapım derken başka bişi takmasın adam karıyı heruf yabmıs die :1shok:

takılmış kalmış mıllet kızmıydı deılmıydı aşmak lazım kısının ozelı sonuçta.sonumuz hayır olsun :Saruboceq:yanlış bılınıolmaz:namus kalptedır yaa

orasi kessinlikle dogru dedim ya her koyun kendi bacagindan asilir diye
ama yok zar diktirip yok öyle seyler takmak sacma geliyo bana
kimi kandiriyoki
kabul eden herhaliyle kabul etmeli sonucda

:roflol::roflol::roflol::roflol:

dur daha yenı acılıorm daaa anaaamdelikafaduldensabah dersım war yaa 8.30 da.bırazdan yane hemıde butun gunakannehiraferın banaalkisalkisalkis

heee benemde var abah dersim hayat dersile mesgulum ben klişe oldu ama olsun zemuszemus

banada eferim din pls zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…