E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #3.261
aaah ah cicimelik mi kalmışkaydirigubbakcemile2okul bıtsınde evlenım dıe gozume bakıolar dogurganlık yasım gecıo heral:sinifsinif:senağlama
:jeyyar:kekligi düz ovada avlarlarrrrrrrrrr:jeyyar:
aaah ah cicimelik mi kalmışkaydirigubbakcemile2okul bıtsınde evlenım dıe gozume bakıolar dogurganlık yasım gecıo heral:sinifsinif:senağlama
kaç yaşındasın yıwrim?aaah ah cicimelik mi kalmışkaydirigubbakcemile2okul bıtsınde evlenım dıe gozume bakıolar dogurganlık yasım gecıo heral:sinifsinif:senağlama
bişi olmas cicom daha gecerse 30 ustune felem gelirsende telaşlanma patlama garantin varsa 0 km isen kabulumsun sengözlerimebaksanab
burası engebeli kışları soguk ve kavruk yazları sıcak ve kurak gecer ama olsun her halukarda avlarım acımam :jeyyar:
heh cok sacmaydı o kışları soguk ve kurak yazları sıcak ve soguk nevrim dondu laynnnnnnnn duseltim bare puaaaaaaaaaaDDDDDDDDdd
bişi olmas cicom daha gecerse 30 ustune felem gelirsende telaşlanma patlama garantin varsa 0 km isen kabulumsun sengözlerimebaksanab
yok be gülüm
takma hic kafaya
klasiktir
20doldurmadan evlendin evlendin
evlenemedin evde kaldin
25kadar dogurdun dogurdun doguramadin kisirsin töbe töbe
kaç yaşındasın yıwrim?
aha işte ne beklicen bu gacıdan :sinifsinif:
patlama garantisi istio bide konfeti sanki bu :1ninca:
kandırarsam netcenŞenizsengözlerimebaksanab
kıs ne alaka benem ananem en kucuk teysemi 48 yasında dogurmus kaydirigubbakcemile3
tup bebek felem icat edilmemiş o zamanlar kaydirigubbakcemile3
teysem benden 4 yas buyuk teyse ogullarımdanda 2ser yaş kucuk :roflol:
hanginisden alıntı yabem lennnnnnnnnnnnnn kopuşlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dajkahjgfbkjhldfjddlçskfjgjnıkhyfrtfldıjoırhfujkbahjgvdhfljhngköjhn sırnaşık şey
hanginisden alıntı yabem lennnnnnnnnnnnnn kopuşlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dajkahjgfbkjhldfjddlçskfjgjnıkhyfrtfldıjoırhfujkbahjgvdhfljhngköjhn sırnaşık şey
benden hiçbişe alamzsın sen :dilcikar:
24 deyım jıjı evde kalmısım bak kısırda dıcekler 1 sene sorrasırnaşık şeysoylımde evlenmeyelım bare:sinifsinif:
kuzum ben 25im ya ben napem nerelere gidem kaydirigubbakcemile324 deyım jıjı evde kalmısım bak kısırda dıcekler 1 sene sorrasırnaşık şeysoylımde evlenmeyelım bare:sinifsinif:
kis ben demiyomki büyüklerimiz diyo
ben evlendim
dogum kontrol hapi kullaniyom
3-5kilo aldim hemen
bi eglencede yaslica biri sordu hamilemisin diye
yok dedim
kaynanam cvp verdi
simdiki gencler akilli hemen dogurmuyolar gelinim hapla korunuyo dedi
kadin hemen hapi brak kisir kalirsin demedi deme vakitlice dogur falan
moralimi nasil bozmusdu ya