E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi incitanemtuana
- #3.321
he wala anca gördüm canolar cilt bakımı bölümüne girmiodum hiç geçen gün farkettim..:kedi:
biz gidioz maldiwlere heriflerle, aloha çiçekli kolyemizide boynumuza takıp ada hayatı yaşayacaz:1closedeyes: :roflol:
Çiçekli kolye hawaide :mymeka:
Burda bişey takıp takıştırmaya giyip giyiştirmeye gerek yok :jeyyar:
Denizin üstünde ki yatağımızda serin serin uzanacaz :kedi:
ne bilim la görmemişin biri maldiwlere gitmiş ne bulduysa giymişkaydirigubbakcemile3
offfffffffff deme yaaa, içim gidio wala, merdiwenler war direkt denize giriosun, aman ALlahım yok böle bişeee..
turla gidosun 8 günlük tatil dubai aktarmalı oluo we 1 gece dubaide kalıosun:smiley-cool:
toplam 1400 euro kanka delikafadulden
akannehir kişi başı fiyatı değil demi kanka.
Benimkini nasıl kandıracam ya :umursamaz:
Şimdide silahı bahane ediyo kaydirigubbakcemile3
En iyisi kayınbabişe bu işi devretmek kaydirigubbakcemile2
tatilde ne silahı :mymeka:
saklayın ewinize silahınızı..
kayınbabişin halleder anam sen merak etme:1ninca:
kayınbabiş: enderrrr al kızı hemen maldiwlere götür, üzme benim gelinimiiiÇok üzgünüm çoook
ender: tamam babacığımmmm sen nasıl istersen..
diloomu tutar saçlarından, yürü kızzz ben sana sorarımkaydirigubbakcemile
:roflol:
iyi geceleerr.
anee kızlar ucmuş bee,dubai,havai, .....noliiiii burdaaa, kaydirigubbakcemile3
selam jıjılera.s.aahh evlenp balayına gıdolar ben ıstemıom balayı fılan sımardı benmkı evlenelım bıle demıo son zamnlardamafoldumbengelsın sorcam:mymeka:
pearl soruları görünce kaçtı:roflol:
yok bebeem kacmadım benden baska kımse yoktu npım:sm_confused: uyudum bende gecen gece takıldım sıze derse gıdemedım bugun okul deneyımı vardı örtmenlık yaptımzemuszemusbılgısaya rogretmenlıgı son sınıfm.pearl soruları görünce kaçtı:roflol:
yok bebeem kacmadım benden baska kımse yoktu npım:sm_confused: uyudum bende gecen gece takıldım sıze derse gıdemedım bugun okul deneyımı vardı örtmenlık yaptımzemuszemusbılgısaya rogretmenlıgı son sınıfm.
bu arada 3.yılımızı doldurcaz gectıgımz donem bıttı okulu.
uzagız artıksenağlama