Kadnm, eim, anneyim diyorsanz.... Buyurun coalm, glelim, elenelim

aaah ah cicimelik mi kalmışkaydirigubbakcemile2okul bıtsınde evlenım dıe gozume bakıolar dogurganlık yasım gecıo heral:sinifsinif:senağlama

bişi olmas cicom daha gecerse 30 ustune felem gelirsende telaşlanma patlama garantin varsa 0 km isen kabulumsun sengözlerimebaksanab

aaah ah cicimelik mi kalmışkaydirigubbakcemile2okul bıtsınde evlenım dıe gozume bakıolar dogurganlık yasım gecıo heral:sinifsinif:senağlama

yok be gülüm
takma hic kafaya
klasiktir
20doldurmadan evlendin evlendin
evlenemedin evde kaldin
25kadar dogurdun dogurdun doguramadin kisirsin töbe töbe

kaç yaşındasın yıwrim?

bişi olmas cicom daha gecerse 30 ustune felem gelirsende telaşlanma patlama garantin varsa 0 km isen kabulumsun sengözlerimebaksanab

aha işte ne beklicen bu gacıdan :sinifsinif:

patlama garantisi istio bide konfeti sanki bu :1ninca:

burası engebeli kışları soguk ve kavruk yazları sıcak ve kurak gecer ama olsun her halukarda avlarım acımam :jeyyar:

heh cok sacmaydı o kışları soguk ve kurak yazları sıcak ve soguk nevrim dondu laynnnnnnnn duseltim bare puaaaaaaaaaa :KK70:DDDDDDDDdd

:roflol:senin aklin elizabette kalmis belli:roflol:

yok be gülüm
takma hic kafaya
klasiktir
20doldurmadan evlendin evlendin
evlenemedin evde kaldin
25kadar dogurdun dogurdun doguramadin kisirsin töbe töbe

kıs ne alaka benem ananem en kucuk teysemi 48 yasında dogurmus kaydirigubbakcemile3

tup bebek felem icat edilmemiş o zamanlar kaydirigubbakcemile3

teysem benden 4 yas buyuk teyse ogullarımdanda 2ser yaş kucuk :roflol:

hanginisden alıntı yabem lennnnnnnnnnnnnn kopuşlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dajkahjgfbkjhldfjddlçskfjgjnıkhyfrtfldıjoırhfujkbahjgvdhfljhngköjhn sırnaşık şey

kıs ne alaka benem ananem en kucuk teysemi 48 yasında dogurmus kaydirigubbakcemile3

tup bebek felem icat edilmemiş o zamanlar kaydirigubbakcemile3

teysem benden 4 yas buyuk teyse ogullarımdanda 2ser yaş kucuk :roflol:

kis ben demiyomki büyüklerimiz diyo
ben evlendim
dogum kontrol hapi kullaniyom
3-5kilo aldim hemen
bi eglencede yaslica biri sordu hamilemisin diye
yok dedim
kaynanam cvp verdi
simdiki gencler akilli hemen dogurmuyolar gelinim hapla korunuyo dedi
kadin hemen hapi brak kisir kalirsin demedi deme vakitlice dogur falan
moralimi nasil bozmusdu ya

24 deyım jıjı evde kalmısım bak kısırda dıcekler 1 sene sorrasırnaşık şeysoylımde evlenmeyelım bare:sinifsinif:

olm gecen bi haberde okudum bi çin icadı varmıs işde bakire olmayanlar alıp takıyolarmıs kızlık bozar gibi zorluyomus erkek zerre fark etmiomus ...

bide kızlık kanı renginde kıvamında bişey akıyomus içinden yapay zar diyolar ...

20 dolara alınabiliyomus ve ticareti yasaklansın diye musluman ulkeler ayaklanmıs akannehir

24 deyım jıjı evde kalmısım bak kısırda dıcekler 1 sene sorrasırnaşık şeysoylımde evlenmeyelım bare:sinifsinif:
kuzum ben 25im ya ben napem nerelere gidem kaydirigubbakcemile3

kis ben demiyomki büyüklerimiz diyo
ben evlendim
dogum kontrol hapi kullaniyom
3-5kilo aldim hemen
bi eglencede yaslica biri sordu hamilemisin diye
yok dedim
kaynanam cvp verdi
simdiki gencler akilli hemen dogurmuyolar gelinim hapla korunuyo dedi
kadin hemen hapi brak kisir kalirsin demedi deme vakitlice dogur falan
moralimi nasil bozmusdu ya

bende yaza ewleniom ya 3 yıl yapmayacaz çocuk kesin banada derler wala..-tatlicadiarzu- abimlerde 2007de ewllendi yapmadılar hemen çocuk sağdan soldan sorup duruolar olmuomu die -tatlicadiarzu-

X