• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadn erkeğn kaburgasndan yaratldı,kolun birz altnda kornsun;kalp hizasnda sevlsn diye

MissEbruli

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
892
735
648
Ankara
Bir kadın çocuktur aslında...çocuk gibi davranmayı sever.Erkeğin kendisine bir çocuğa gösterdiği şefkati göstermesini ister.Bir çocuğu okşar gibi incitmekten korkarak sevmeli erkek kadını...ama hiçbir kadın çocuk muamelesi görmek istemez.Söylediği şeyler çocukça da olsa dinlenilmesini,dikkate alınmasını ister.Yani bir kadının çocukluk yapmasına izin vereceksiniz; ama asla onu bir çocuk olarak görmeyeceksiniz...

Bir kadın güçlüdür aslında hatta erkeklerden çok daha güçlüdür;ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez...ıster ki,erkeğin gücü kendisine huzur versin...Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile erkeğin yapmasını bekler.Böylece hem kadın olduğunu hissedecektir hem de erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz,yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.

Bir kadın sevgidir aslında içinde her zaman sevgiyi taşır.Sevdiklerinden kolay ayrılamaz.Sevdiklerini kolay kıramaz.Zor sever;ama,tam sever.Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.Belki kolayca yüreine girebilirsiniz.Ancak beynindeki yeri her an terk edebilirsiniz.Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da vardır elbette...Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" duygusudur.

Bir kadın yalnızdır aslında.Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz.Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır.O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez.Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz.Yalnızlık onun sığınağıdır.O sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir.Sığınaktayken onu çıkmaya zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz.

Bir kadn çılgındır aslında;neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.Üreticiliğinin sınır yoktur;ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.Hoyraçta harcamaz üreticiliğini.Sadece erkeğine saklar.Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanır.Yemek yemek,su içmek bile...Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?Anlıyorsanız ne mutlu size...Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz...

Kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından değil!!!
Öyle olsaydı ezilirdi...
Üstün olsun diye başından da yaratılmadı!!!
AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...
Eşit olsun diye...
Kolun biraz altında... korunsun diye...
KALP HıZASINDA SEVıLSıN DıYE!!!

CAN DÜNDAR

bunları anlayabilecek erkek var mıdır sizce kızlargamyoncuiremsu

Son düzenleme:
evet canım paylaşımın güzel olmuş :)

ama başlığını okurken zorlandım biraz:utangac:

"""Yemek yemek,su içmek bile...Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?Anlıyorsanız ne mutlu size...Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz..."""

zevkle okudum :kahve: iyki paylaştın
çok hoşuma gitti ...

özellikle şu son kısmı okuduktan sonra
eşime sormak istedim şakkıdı
ama onun haberi yok bunu okuduğumdan sengözlerimebaksanab

"benim getiridiğim su ile senin alıp içitiğin su arasında fark varmı bebişim?" dedim kaydirigubbakcemile3
bakalım ne anlıycak ne cvp vericek diye merak ettim...
oda "seninki daha tatlı oluyo":utangac:
ardından
"hadi getir içeyim bi bardak"dedi :roflol::roflol::roflol:

sağolun kızlar,ben de çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim a.s.

evet canım paylaşımın güzel olmuş :)

ama başlığını okurken zorlandım biraz:utangac:

cnm haklsın ben de hoşlanmadım pek böyle ama başka türlü sığdıramadım,kesmek de istemedim:utangac:
idare etcez artık böyle:1hug:

"""Yemek yemek,su içmek bile...Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyor musunuz?Anlıyorsanız ne mutlu size...Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz..."""

zevkle okudum :kahve: iyki paylaştın
çok hoşuma gitti ...

özellikle şu son kısmı okuduktan sonra
eşime sormak istedim şakkıdı
ama onun haberi yok bunu okuduğumdan sengözlerimebaksanab

"benim getiridiğim su ile senin alıp içitiğin su arasında fark varmı bebişim?" dedim kaydirigubbakcemile3
bakalım ne anlıycak ne cvp vericek diye merak ettim...
oda "seninki daha tatlı oluyo":utangac:
ardından
"hadi getir içeyim bi bardak"dedi :roflol::roflol::roflol:

o zaman sen şanslı kısımdanın demek ki cnm kaydirigubbakcemile3
bunu farkedebilen bi eşe sahipsin, ne güzel..Allah mutluluğunuzu bozmasın,bize de nasip etsin inş. :asigim:

Can Dündara aitti bu metin yanlış bilmiyorsam :)))

Ben an olur hak veririm an olur yanlış bulurum bu yazıyı...

PAylaşım için tesekkurler! :)

yazın çok güzel olmuş. ama sölemeden geçemeyeceğim ben şu kadınlar erkeklerin yok kaburgasından yok burasından yaratıldı sözlerine sinir oluyorum. belkide onlar bizim kaburgamızdan yaratılmıştır.

yazın çok güzel olmuş. ama sölemeden geçemeyeceğim ben şu kadınlar erkeklerin yok kaburgasından yok burasından yaratıldı sözlerine sinir oluyorum. belkide onlar bizim kaburgamızdan yaratılmıştır.

müslümansan kur-an da yazıyor canım...bende bi kadınım ama kitabım kur-an:1closedeyes:
inanmayanlarada saygı duyarım tabibuyrunnnnnnnnn

kızlar öncelikle işin bu yönünü düşünmeden,sadece yazı hoşuma gittiği için paylaştığımı söylemek istiyorum..
doğru olup olmadığına gelince,bu konuda benim bildiğim kadarıyla (çok detaylı bi araştırma yapmadım ama) net bi bilgi yok.yani iki görüşü de destekleyebilecek nitelikte "yorumlanmış" ayet veya sahihliği kesin olmayan hadisler var.özellikle "yorumlanmış" diyorum çünkü biliyosunuz ki müfessirler bazı ayetlerde farklı yorumlara sahip olabiliyo..(bunun Kur'an ın haşa eksiliğinden yanlışlığından değil,bizim idrakimizin yetmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum,ama bu tamamen benim şahsi görüşümdür)
velhasıl benim bu konuda net bi fkrim yok..olanlara da saygı duyarım,herkes istediğine istediği gibi inanmakta özgür..yalnızca konuyu açtığım için bi açıklama yapma ihtiyacı hissettim..benim sadece yazının edebi dili hoşuma gitti a.s.

Son düzenleme:
Can emicemiz güzel yazar velsahasıl döktürmüş en şahanesinden şaşırmamalı.zemuszemus

Paylaşım için teşekkürler.

Can Dündar yazar da kötü olur mu hiç... Müükemmel bir yazıydı..

Ben Can Dündar'ın zamanım oldukça web sitesini ziyaret eder ve okumuş olduğum yazılarını bile tekrar tekrar okurum ama bir şey hep kafama takılmıştır..Can Dündar'ın ev hayatını çok merak ediyorum..
Bir kadının düşüncelerini,çektiklerini ve beynini bu kadar doğru bir şekilde okuyan ve yazan bir insan evinde nasıldır demekten alı koyamıyorum kendimi..
Kedi gibimi,yoksa aslan gibimidir aceba??:delphin:

Back