- 24 Ekim 2017
- 191
- -20
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abuu ben de sorunun amacı ne diyorum, neler neler varmış gidip okuyayımYa sizin sevgiliniz arkadaş kavgasına karışıp birini bıçaklayarak öldürmüş. Niye süsleyip güzelleme derdindesiniz?
valla hayatta büyük konuşmamak lazım.selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Aynen öyle Orange.Abuu ben de sorunun amacı ne diyorum, neler neler varmış gidip okuyayım
Kendini haklı çıkarma versiyonu,birini öldüren sevgilini aklama burada vicdan yapma .selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Ailem üzerine yemin ederim ki evlenmek gibi bir niyetim yok neden inanmiyorsunuz? Sadece insanlarin ne düsündügünü merak ediyor olamaz miyim? Bence cok kati davraniyorsunuz, belki yasamadiginiz icindir. Herseyden önce okulum var ve önümde 3 yil daha var. Okul bitmeden nereye gidecegim?Hani evlenmeyi kesinlikle dusunmuyordunuz bir iki aya ayrilacaktiniz? Siz evlenmeyi akliniza koymussunuz zaten burda kirk tane konu acsanizda degismeyecek kimseyi dinlemeyeceksiniz belliki.
selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
Canım kardeşim bak yurtdışındasın zaten bir sürü erkek vardır elini sallasan ellisi yapma anneni dinle. Yarın bir gün siz de kazaya kurban gitmeyin gözünüzü seveyim yaKimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.
ASLAselam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.