Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CamKenari

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
191
-20
25
selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.

selam kızlar. soru açık: Kadir Şeker gibi birisi veya ta kendisi. böyle bir insanla sevgililik veya evlilik düsünür müydünüz? olay yasadiginda herkes cok uzulup destek olmustu. peki böyle bir konuya gelince ne düsünürdünüz? cevaplarinizi merakla bekliyorum.
valla hayatta büyük konuşmamak lazım.
yok şunla evlenmezdim bunla evlenmezdim diyemem şahsen.
Sadece Allah hayırlısını versin diyebilirim.

Kimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.

Kendini haklı çıkarma versiyonu,birini öldüren sevgilini aklama burada vicdan yapma .

Hani evlenmeyi kesinlikle dusunmuyordunuz bir iki aya ayrilacaktiniz? Siz evlenmeyi akliniza koymussunuz zaten burda kirk tane konu acsanizda degismeyecek kimseyi dinlemeyeceksiniz belliki.
Ailem üzerine yemin ederim ki evlenmek gibi bir niyetim yok neden inanmiyorsunuz? Sadece insanlarin ne düsündügünü merak ediyor olamaz miyim? Bence cok kati davraniyorsunuz, belki yasamadiginiz icindir. Herseyden önce okulum var ve önümde 3 yil daha var. Okul bitmeden nereye gidecegim?

Kimse cevap vermek zorunda degil. Ben su an her acidan sorarak fikir almaya calisiyorum insanlardan. Belki bu bana iyi hissettiriyor? Gicik oluyorsaniz cevap vermek zorunda degilsiniz.. ben de sizi buna zorlamiyorum. Sadece yazilanlari okumak istiyorum.
Canım kardeşim bak yurtdışındasın zaten bir sürü erkek vardır elini sallasan ellisi yapma anneni dinle. Yarın bir gün siz de kazaya kurban gitmeyin gözünüzü seveyim ya

Hiçbir zaman benim de gözümde masum bir insan değildir.

Şu an ben de kendimi güvende hissetmesem biber gazı taşırım, bıçak taşımak çok uç bir nokta. Her an kullanma potansiyeline sahip bir insan onu taşır.

Öfke kontrolü olmayan insanlar beni çok korkutur. Ne hayatıma alırım ne de yanlarında bulunmak isterim

Kadirle mi birliktesin?
Kimse kusura bakmasın da o çocuk haklıydı.
Kim arkadan saldırılarsa kendini korumak zorunda kalır .
Aaa keşke karışmasaydı o ayrı konu .
Kadın cinayetleri oluyor adam kadını kesiyor herkesin ortasında bu sefer hiç müdahale etmedi kimse diye ayıplanıyor değil mi.
Burda Kadir katil diyen kadınlar şiddet gördüğünde yardom çağırmasın o zaman net .
Kadir masumdu aldığı ceza da agırdu .
Bilmem kaç tane sabıka kaydı olan bir adam için gencecik çocuğun hayatı karardı resmen.
Oturup da ölene üzülemicem.
Arkadan çocuğa saldırıyor Kadir birşey yapmasa ölen Kadir olucaktı .
Böyle fütursuzca saga sola saldıran tipler var .

Bu dert mi şimdi

Hiç mi işiniz gücünüz yokta Kadir şeker i dert ettiniz kendinize

Bu sorunun amacını anlayamadım velev ki evlenirim dedim size getirisi ne olacak?Cevaba gelecek olursak hayır evlenmezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X