- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
LİSTE KAPANDI
LİSTE KAPANDI
LİSTE KAPANDI
Vallahı ınancınız olsun 4 5 saat yerımden kıpırdamadan listeyı yaptımTamam canım sakin ol KAPANDI..Yoruldun sende tabii
Ellerine sağlık canım Allah razı olsunVallahı ınancınız olsun 4 5 saat yerımden kıpırdamadan listeyı yaptımama değecek insallah
Değecek tabiki .En çok sevabı siz alacaksınız çok uğraştınız.Hakkınızı helal edin canım .O gece senin için ayrıca dua okuyacağım canım.Vallahı ınancınız olsun 4 5 saat yerımden kıpırdamadan listeyı yaptımama değecek insallah
Ne dmek cnmEllerine sağlık canım Allah razı olsun
Ayy gercektenmıDeğecek tabiki .En çok sevabı siz alacaksınız çok uğraştınız.Hakkınızı helal edin canım .O gece senin için ayrıca dua okuyacağım canım.
Vallahı ınancınız olsun 4 5 saat yerımden kıpırdamadan listeyı yaptımama değecek insallah
Ellerine sağlık canım hem senden hemde diğer yönetici arkadaşlarından Allah razı olsunVallahı ınancınız olsun 4 5 saat yerımden kıpırdamadan listeyı yaptımama değecek insallah
Amın.. Onlar da takip edıyolar bir yandan.. RABBIM cumlenızden razı olsun insallahEllerine sağlık canım hem senden hemde diğer yönetici arkadaşlarından Allah razı olsun
Vallahı 4 esma secıldı dıe biliyorumMorrmeneksee canım esmalarda bence ayrım yapmayalım.99 esmanın hepsi okunsun.Sonuçta hepsi ayrı bir anahtar..
Belli sayıda grup grup okunsun yada herkes 99 esmayı tek tek 3 kez okusun herkese.
Esmalar o kadar güzelki birini diğerinden ayıramıyor insan
Cnm son olrak bıldırım gelmedı sen den her gruba yazdım senı bilgın olsunCnm bnde hepsine katılırım
Kuran grubu 53 kişi
Esma grubu 65 kişi
Salavat grubu 53 kişi
Kuran grubumuzu R rana20 arkadasımız yönlendırecek bugun Açacak kendısıTESBİHAT (sübhanallah allahuekber la ılahe ıllallah estağfurullah elhamdülillah) HERKES.. YANI 90 KİŞİ
Ben de katılmak istiyorum ama tam ne sekilde olacagını anlamadımCnm son olrak bıldırım gelmedı sen den her gruba yazdım senı bilgın olsun