- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
-
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Yok cnm.. Türkce olmuyor malesf tevcıdlı okumak enn makbuluBen hepsine katılmak istiyorum canım ama kuran bilmiyorum Türkçeden okusam olmaz heralde değilmi
Bende bilmiyorum meali olur diye düşünüyordum bende artık salavatlara yada esmalara katılırımYok cnm.. Türkce olmuyor malesf tevcıdlı okumak enn makbulubızler salavat ve esmada oluruz
Aynen.. Türkce de cok fark ediyor.. Ben biliyorum ama okumam yavas o yuzden de korkuyorum yanlıs okurum dıe. Sadece yasın alacagım mesela.. Ama hepsındede olacağım insallahBende bilmiyorum meali olur diye düşünüyordum bende artık salavatlara yada esmalara katılırım
3 tane ana baslık altında gruplandırma yapacaz kuran grubu salavat grubu ve esma grubu yıne hepsi burdakı 85 kısı okunacak bağıslanacak. Bunu yapmamızdakı amac atıyorum sn kuran bılmıyorsun dielım salavat ve esma grubuna katılırsın yada adetli donemndesn salavat ve esmayı secersın hangısı sana uygunsa onu secersın.. Istersen hepsınide secebılırsın cnmGruplar ne grubu ve nerde ben orayı pek anlamadım nasıl seçiliyor yani
TM canımYok cnm.. Türkce olmuyor malesf tevcıdlı okumak enn makbulubızler salavat ve esmada oluruz
Tamm canim sagol bilgilendirdigin için3 tane ana baslık altında gruplandırma yapacaz kuran grubu salavat grubu ve esma grubu yıne hepsi burdakı 85 kısı okunacak bağıslanacak. Bunu yapmamızdakı amac atıyorum sn kuran bılmıyorsun dielım salavat ve esma grubuna katılırsın yada adetli donemndesn salavat ve esmayı secersın hangısı sana uygunsa onu secersın.. Istersen hepsınide secebılırsın cnm
Keşke bilsem de okusam kuzum inşallah diğerlerinde yardımcı olacamAynen.. Türkce de cok fark ediyor.. Ben biliyorum ama okumam yavas o yuzden de korkuyorum yanlıs okurum dıe. Sadece yasın alacagım mesela.. Ama hepsındede olacağım insallah
İsim cnm takma ısımde olabılırMorrmeneksee beni Esma grubana katılabilirim canim