Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm cümlemizinAğzına sağlık canım Rabbim kabul etsin inşallah cümlemizin dualarını
Ağzına sağlık canım Rabbim kabul etsin inşallah haftaya cumaya kadar 9.cüz senin olacak bu şekilde devam ediyoruz
Allah razı olsun canım tamam. Peki bu hatmi her hafta birinin niyetine mi yoksa hepimizin niyetine mi yapıyoruzAğzına sağlık canım Rabbim kabul etsin inşallah haftaya cumaya kadar 9.cüz senin olacak bu şekilde devam ediyoruz
Topluca okuyan katılan tüm kardeşlerimizin ismini okuyoruz canım. Özel bir duan varsa dilersen isminle birlikte ister özelden ister burdan yaz bana ekleyim listeyeAllah razı olsun canım tamam. Peki bu hatmi her hafta birinin niyetine mi yoksa hepimizin niyetine mi yapıyoruz
Canım sen 18.cüzü okudun mu
Bildirim neden gitmiyor bunu bir türlü çözemedim inan ki oysa ki geçmiş sayfalara bak hep etiket yapıyorum canımAa bana daha önce bildirim gelmedi. Ben de bekliyodum öyle neyse bugün okumaya çalışacağım.
Canın sağ olsun canım, okurum inş.Bildirim neden gitmiyor bunu bir türlü çözemedim inan ki oysa ki geçmiş sayfalara bak hep etiket yapıyorum canım
17 cüzü verdin cnmCanım sen 18.cüzü okudun mu
Cnm okundu cüz rabbim herkesin niyetini kabul etsin . Rabbim banada hayırlı bir ev nasip etsin inşallahNana929 canım 17.cüzü okuyabilirsin arkadaş haftaya katılacak
BitirdimKızlar bugün tüm bildirimler yapılmış olsun lütfennnn
Yarın cuma namazı vaktinde duasını yapalım Hatmimizin
Asiltutku
B Buluts34
Umut_2019
ohbb
zey_nep
Cookiie
Ceren0134
Meybuz
Leyl-i-fer
Teneffus Zili