Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devam ediyoruz da canım bildirim konusunu çözemedim herkesi tek tek etiket yapıyorum ama nedense bildirim düşmüyor çoğu kişiyeKızlar devam dimi bana hiç bildirim gelmiyorda
Tamam canım bildirimi beklemeyelim okumaya devam edelim bizDevam ediyoruz da canım bildirim konusunu çözemedim herkesi tek tek etiket yapıyorum ama nedense bildirim düşmüyor çoğu kişiye
Aynen öyle canım her zman bir üst cüzü okuyoruz biliyorsun. Direk okumaya devam edebilirsin okuyunca girip bildirim yapman yeterliTamam canım bildirimi beklemeyelim okumaya devam edelim biz
Tamamdır aldım okuycam inşallah ❤Leyl-i-fer canım okumaya devam edecek misin sana cüz vermiş oldum ama bi dönüş yaparsan sevinirim
S SekerliYogurt canım bu hafta için ekle demiştin 27.cüz senin
İyiki etiketledin bana da bildirim gelmemiş,okurum inşallahLeyl-i-fer canım okumaya devam edecek misin sana cüz vermiş oldum ama bi dönüş yaparsan sevinirim
S SekerliYogurt canım bu hafta için ekle demiştin 27.cüz senin
Aynen öyle canım karışmış sen geçen hafta 2 cüz okudun ya
23 cüz okundu cnm rabbim kabul etsin bu hafta anca 1 cüz tamamladım cnm memleketteyimAynen öyle canım karışmış sen geçen hafta 2 cüz okudun ya
17 cüz benim değil canım benimAynen öyle canım karışmış sen geçen hafta 2 cüz okudun ya