🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Aminnnn Dovam Seneye bu mesajı ben yazacağım biliyorum her şey çok güzel olacak ALLAH’ım

Canım benim Allah razı olsun, ne mutlu bana ki dua arkadaşlarım var, çok güzel dualar ettik, edeceğiz inşallah
İyi ki dualar var, iyi ki dua arkadaşlarım var
MssPARE paremmmm bende katılıyorum
Sureleri ben türkçeden okuyacağım
Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin aminn
Canım benim inşallah bu sefer de senden güzel haberleri alırız
Çok şükür sağlıkla gelsin beebiş

Ben ağladım bile

Benim en büyük hatamındı anne olmak bir evlât sahibi olmak ama işte imtihan

Sizleri görünce öyle büyük sevinclerin oluyor ki anlatmam isteyen herkese versin Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar

Ay bende bende katılırım çok mutlu olurum hem de Allah razı olsun canım senden MssPARE iyi ki yollarımız kesişmiş Bu sene inşallah bizim yılımız olur

Inşallah seneye seninde güzel haberlerini alalım kuzum benim
Senin gibi anne olmak isteyen yada gönlünde ne varsa o duanın kabul olduğunu görelim

Görmedim, bi bakam ayy ısırmaz mıyım, seve seve
Marmeladova canım sen en iyisi k.k teyzelerinin, hepsi yerine kokulu kokulu öp ece'mizi benim için gıdığından ve ensesinden öp amaaaa

Rabbim isteyen arkadaşlarımızın hepsine cennet kokusunu dünyada tatmayı nasip etsin aminnnnnn

Âmin, inşallah Seve seve istediğiniz yerlerden öperim

Canım benim

Ve pare teyzesi dövecek onu ❤

Rabbim bu dileklerimizi duadan saysın ve kabul etsin bilemeyiz belkide öyledir
Bitanem dua yerine geciverir
Oyy dövsün öpsünn Pariş Teyzesiii Ne güzel dedin paremmm dua yerine geçsin Rabbim kabul etsinnn

Yemin ederim ki hep aklımdasın.... Yollar engebeli aşılması zor yıkıcı yıpratıcı ama olunca herşeye bir çizgi çekşyorsun çok garip bi hal yaşıyorsun sevincimde bile bu yoldan mücadeleden geçen arkadaşlarım oldu mevlam onlardan da güzel haber almayı nasip etti 6 senemi verdim ben bu zamana gelmek için inşallah inşallah mevlam senin mücadeleni hiç ummadığın anda yaşamayı nasip etsin gözlerim dolu dolu yazıyorum bende bu yazıyı çünkü evlatla evlat hasretiyle yanıp kavrulmak sınav olmak çok zor Rabbi yessir velatü assir rabbi temmim bil hayr. Rabbim zorlaştırmasın kolaylaştırsın inşallah her işini gücünü yükünü..
Amin Allah razı olsun çok teşekkür ederim

9 yıl bekledim ben kızımı. Yıllarca ne çok dualar ettik. Çok inanıyorum muhakkak burdaki güzel yürekli dua arkadaşlarımın sayesinde Rabbim nasip etti. Şimdi kucağıma şükürler olsun yazışmaları okuyunca çok duygulandım neler yaşadım ben hepsi geçti gitti. Şu an umutsuz olan yorgun arkadaşlarımda, bi gün dualarımızın gücü sayesinde anne olacaklar inanıyorum

Rabbim sağlıkla sevgiyle büyüt bebeğini

Çok ama çok seviniyorum.mutlu oluyorum diyoruz ya duası kabul olmus kul sevinçleri yaşat mevlam diye

Inşallah Rabbim kimin ne duası varsa versin Rabbimin katında çok sonsuz yeter ki istemeyi bilelim ❤❤❤

Katılırım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…