🌼🌹💕Kadir Gecesi Günü Dualarla ve Niyetlerimizle Birlik Olalım 💕🌹🌼

Iron Butterfly ben seni nasıl unuturum ilk grupta kavga etmiştik üyeliğin iptal olmuştu sonra barıştık ve iyiki birbirimizi tanıdık canım benim

Sende anne adayisin bebeğin inşallah sağlıkla gelsin canım dua arkadaşım benim

Son düzenleme:
Bende varım burada ne zaman yazsam her zaman destekçim oldun mevlam senden hem bu dünyada hemde diğer dünyada razı olsun inşallah bende bebek için çok dualar istemiştim hamd olsun nasip etti mevlam kimin duası kabul olur bilinmez derler yaaa belki de benim duaö sizler ve inancım sayesinde kabul oldu şükür yaşatana nasip edene bir kere daha iyiki varsın iyiki varsınız iyiki burası var senin vesilen ile bir araya geldiğim dua kardeşlerim sizlerde iyiki varsın mevlam sizlerden de razı olsun

bende katılıyorum canım Allah izin verirse , herkesin niyeti kendi içinde olucak ozaman benim adım ayşe
Canım bir duamız okucak herkes dua duayı okuyup bağışlayacak ha o geçinin hürmetine tabiki kendiniz içinizde isteğiniz ne varsa Rabbimle paylaşırsınız

Canımsın mevlam razı olsun senden her daim

Kalp.kalbe karşıymış bak aynı duyguları paylaştık kuzum benim Rabbim dualarını kabul etsin Allah razı olsun ❤❤❤

Bende katılmak istiyorum

Parem maalesef katılamıyorum Ben hâlâ hatim için cüzdeyim, bunu yetiştiremem Ece'yle Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah Allah izin verirse seneye birlikte oluruz bu mübarek gecede
Tamam bitanem Hejarim yorumuna etiket yaptım gördün mü ❤

Eceyi ısır benim için ❤❤❤

MssPARE paremmmm bende katılıyorum
Sureleri ben türkçeden okuyacağım
Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin aminn
Sen nirelerdesin ikigözümünçiçeği
Kalp.kalbe karşıymış bak aynı duyguları paylaştık kuzum benim Rabbim dualarını kabul etsin Allah razı olsun ❤❤❤
Amin amin
Ahh caaannn paremmmm aminnn aminnn Benim de seneye inşallah Kadir gecesinde zarif hasretim ya kucağımda ya karnımda olsunnn paremm aminnnnn
Çok zarif yollardan geçiyor hasretin hasretimiz mevlam o güzel gözlerini de gönlünüde yeşil bahçelerle müjdelesin inşallah her daim aklımdasın sürekli bakıyorum sayfana mevlam nasip edecek ve senden de gelecek o güzel mucize haber Allah'ın izni keremi ile inşallah

Ayyy arkadaşlar ben ağlamaya gidiyorum galiba Âmin, Âmin, Âmin Rabbim her birimize dualarımızın kabul oldu sevincini yaşatsın inşallah Su an kucağımda bebemle yazıyorum, burası o kadar kıymetli bir yer ki benim için anlatamam

Pokişimmmm Arada giriyorum çıkıyorum çok aktif olamadım şu sıra çiçeğimmm ondan
siz kocaman olmuşsunuz maşallaah büyümüşsünüz annesi

Ne güzel dualar ettin öyle içim bir tuhaf oldu kuzummm
Rabbimin planına güveniyorum sabırla duayla bebeğimi bekliyorum dualarını nolur esirgeme olacak biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…