Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cevap veriyim aynısını yapardim çünkü sonra cok kuru oluyorKöpüklendirerek mi
Acımıyor mu ama sonra kuruluk olmuyor mu?
Miktar ne pekiCok cok asırı gelirse abdest bozulur
Benn ilk defa duyuyorum sizin bu soylediginizi; nette bu konunun abdest bozdugu yazmiyor diye biliyorum; bende namaz kiliyorum ama bu kadar sıkmayın kendinizi ibadet etmek zor gelir sonraCok kişiye sordum internet arastirmalarimda da yarısı bozar yarisi bozmaz yaziyodu. Bende abdestimde şüphe olmamasi için pecete kullandim. Şimdi bi kaç kişiden duymaya başladım bozmadigini. Çok da rahatlatti beni. Kafa olarak da rahatlayabilsem keşke :)
Doktorumda bunu önermiştiArkadaşlar beş yıldır falan günlük ped yerine pamuklu bez kullanıyorum. Külotun ağının boyutunda iki kat olacak şekilde kesiyorum. Yumuşak yüzde yüz pamuklu bir kıyafetimi keserek elde ediyorum bu bezleri. Sabah koyuyorum, akşam işten gelince yeniliyorum. Beyazlarla yıkıyorum, tekrar tekrar kullanıyorum.
Külotlar sıkı olduğu için düşme gibi bi durum hiç olmadı. Islaklığı emdiği için rahat oluyorum. Ve çok şükür önceden ciddi bir mantar problemim vardı bu yöntemi kullandığımdan beri tekrar etmedi.
Şiddetle tavsiye ederim.
Bildiğimiz üzüm sirkesi tursulara konan hayır yikayinca öyle vajina kısmı sirke falan kokmuyor mesela bir maşrapaya yarım çay bardağı yahut bir çay bardağı dökuyorum her wcye girdiğimde yıkıyorum doğal temizleyici kaşıntıyı o şekilde durdurdum yoksa Dr a gidecektim ama kesinlikle wc kağıdı yahut havlu peçete koymayın eğer bu akıntıdan kurtulmak istiyorsanız icebilirseniz şayet maydanoz suyu için ben biraz icmistim ve akıntı bitmişti ama.onu da içmek meseleSirke kokmuyor mu peki? Beyaz sirke kullansam olur mu
Rahatlamalısın çünkü çok büyük bir dert değil seninki inan bana. İyi bir doktora görün verdiği ilaçları muhahkak kullan sonra kontrole git geçmişmi diye ki geçer zaten. Kdınlar gebeyken mantara yakalanıyorlar ve atlatıyorlar. Sıkma kendini ona buna da bakma bosverCok kişiye sordum internet arastirmalarimda da yarısı bozar yarisi bozmaz yaziyodu. Bende abdestimde şüphe olmamasi için pecete kullandim. Şimdi bi kaç kişiden duymaya başladım bozmadigini. Çok da rahatlatti beni. Kafa olarak da rahatlayabilsem keşke :)
Aylardir mantar belasindan kurtulamiyorum. Kimseye de söyleyemiyorum bu sorunumu. Temiz değilsin vs diyenlere şimdiden açıkliyim bi ara takıntıliydim bikini bölgemi her wcye girdiğimde antibakteriyel sabunla yikardim çoğu zaman da sabunla temizleme jelleriyle. Sadece su bana yeterli gelmezdi çünkü. Ve sonrasinda kuruluk sorunum başladı. İlişkide kayganlastirici olmadan yapamiyorum. Ve iliskiye girmeden önce jelle yikamadan ilişkiye giremiyorum kendimi pis hissediyorum
Normal vajinal akıntınin abdesti bozduğunu duyduğumdan beri de camasirima gunluk ped + pamuk/tuvalet kağıdı kullaniyorum. Yani o bölgemi tamamen tuvalet kagidiyla kapatiyorum sıvı gelirse dışarı çıkmasın diye. Doktorum gunluk ped bile kullanma dedi ama seffaf sivi da gelse camasirimi değiştiriyorum buda gunde 5 vakit cok zorluyor.
Bi iki keredir yogun beyaz akıntı geldi. Fitil kullanmaya çalıştım ama kullanamadim ittiremedim. Kaşıntım yok ama akinti gelirken acıtıyor. Nasil bi çözüm bulacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum birine söylemekten çünkü insanlar direkman pis olmaya bagliyolar bu durumu. Nasil kurtulurum yardim edin
Aylardir mantar belasindan kurtulamiyorum. Kimseye de söyleyemiyorum bu sorunumu. Temiz değilsin vs diyenlere şimdiden açıkliyim bi ara takıntıliydim bikini bölgemi her wcye girdiğimde antibakteriyel sabunla yikardim çoğu zaman da sabunla temizleme jelleriyle. Sadece su bana yeterli gelmezdi çünkü. Ve sonrasinda kuruluk sorunum başladı. İlişkide kayganlastirici olmadan yapamiyorum. Ve iliskiye girmeden önce jelle yikamadan ilişkiye giremiyorum kendimi pis hissediyorum
Normal vajinal akıntınin abdesti bozduğunu duyduğumdan beri de camasirima gunluk ped + pamuk/tuvalet kağıdı kullaniyorum. Yani o bölgemi tamamen tuvalet kagidiyla kapatiyorum sıvı gelirse dışarı çıkmasın diye. Doktorum gunluk ped bile kullanma dedi ama seffaf sivi da gelse camasirimi değiştiriyorum buda gunde 5 vakit cok zorluyor.
Bi iki keredir yogun beyaz akıntı geldi. Fitil kullanmaya çalıştım ama kullanamadim ittiremedim. Kaşıntım yok ama akinti gelirken acıtıyor. Nasil bi çözüm bulacagimi bilmiyorum. Cok utaniyorum birine söylemekten çünkü insanlar direkman pis olmaya bagliyolar bu durumu. Nasil kurtulurum yardim edin
Günlük ped zararli evet ama gunde 5 kez çamaşır değiştirmek zor degil mi? Gunluk ped kullanmayanlar nasil yapiyor bu isi
Bir avuç içi diye okumuştum bir cok kitapta.hatta avuç ayası olarak gecerMiktar ne peki
Bende vardı ve yeni evliyim.oluyormuş.Bende günde her saat başı iccamasi değiştirdim.sonra ilaçları kullandım geçti çok şükür .Oyle sabunmus uymuş buymuş kullanmadım zaten bikini bölgesine sabun degmesi zararlı petde kullanmadım .Günlük ped zararli evet ama gunde 5 kez çamaşır değiştirmek zor degil mi? Gunluk ped kullanmayanlar nasil yapiyor bu isi
Ben sabunlamıyorum. Sadece su. Koku falan da olmuyor neden olsun ki? Koku enfeksiyon varsa olur. Kadın doğum doktorları bu şekilde söylüyor çünkü hiç bir şekilde sabunla yıkamayın diye . Duşta su akarken sabun Gelmesin diye hemen duruluyorumKizlar bende her gun sabunluyorum.yalnismi yapiyormusum.peki kokmazmi sabun flaan vurmazsam? Hic sabunsuz olmadigi icin kokub kokmadiginida bilemiyorumcevaplarsaniz sevinirim
O bölgenin dogal ortamına dokunmayacaksin O jeli avondan aldın herhalde bende kullandım ve nasil kasinti yaoti akıntı icin fitil kullanacaksın ve oranı rahat bırakacaksınAylardir mantar belasindan kurtulamiyorum. Kimseye de söyleyemiyorum bu sorunumu. Temiz değilsin vs diyenlere şimdiden açıkliyim bi ara takıntıliydim bikini bölgemi her wcye girdiğimde antibakteriyel sabunla yikardim çoğu zaman da sabunla temizleme jelleriyle. Sadece su bana yeterli gelmezdi çünkü. Ve sonrasinda kuruluk sorunum başladı. İlişkide kayganlastirici olmadan yapamiyorum. Ve iliskiye girmeden önce jelle yikamadan ilişkiye giremiyorum kendimi pis hissediyorum