- 2 Aralık 2017
- 2.743
- 3.954
- 133
- 32
Öyle dedi valla vajinanın iç kısmı zaten kendi temizliğini yapmak için sıvı salgılıyor dedi sürekli yıkayınca dengesi bozuluyormuş.Cidden yikamami dedi normali oylemiymis.Ben yikamasam yaniyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle dedi valla vajinanın iç kısmı zaten kendi temizliğini yapmak için sıvı salgılıyor dedi sürekli yıkayınca dengesi bozuluyormuş.Cidden yikamami dedi normali oylemiymis.Ben yikamasam yaniyor
Bartholin kisti olabilir bnce bi kadin dogum sart1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.
Neden kuruluk hissediyorum peki? Benim gibi bu durumu yasayan var mi? Belki yeterince tahrik olamiyorum ya da bu kadinsal bi hastalik. Çünkü 1.5 yillik süreçte iliskiden once sadece bir kaç kez sıvı hissettim kendimde. Hiç olmuyor değil ama çok nadir oluyor.
Bir detay vermek gerekirse namaz abdestimi tutmak için (herhangi bi sıvı gelip abdestimi bozmamasi icin) genelde pamuk veya pecete ile o bölgemi kapatiyorum. Genelde bütün gün bu sekilde oluyor ya da günlük ped oluyor.
Ve tuvalet konusunda cok titizim disarida mecburen tuvalete girdiğimde antibakteriyel jelle bile yikamistim mikrop kapmamak icin. Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?
Eşim değişiklik kabul eden bi insan degil. Beni mutlu etmek için cabaliyor ama cok fazla değil. Hazir olnuyorum desem hemen modu düşüp yapmayalim mi diyor. Ilk evlendigimde iliskiye giremiyodum. Cok zorlandim. Ve bi iki ay her iliskimde kanama oldu zorlanmaktan. Doktor kas gevsetici ve rahatlatici bi hap verince rahatlayıp tam anlamiyla bi iliski yasamistim
O gelen sıvı namaz abdestini bozmuyor lütfen araştırın sağlığınızdan olmayın. O bölgenin kendine has durumunu bozmak için elinizden geleni yapmışsınız adeta.1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.
Neden kuruluk hissediyorum peki? Benim gibi bu durumu yasayan var mi? Belki yeterince tahrik olamiyorum ya da bu kadinsal bi hastalik. Çünkü 1.5 yillik süreçte iliskiden once sadece bir kaç kez sıvı hissettim kendimde. Hiç olmuyor değil ama çok nadir oluyor.
Bir detay vermek gerekirse namaz abdestimi tutmak için (herhangi bi sıvı gelip abdestimi bozmamasi icin) genelde pamuk veya pecete ile o bölgemi kapatiyorum. Genelde bütün gün bu sekilde oluyor ya da günlük ped oluyor.
Ve tuvalet konusunda cok titizim disarida mecburen tuvalete girdiğimde antibakteriyel jelle bile yikamistim mikrop kapmamak icin. Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?
Nasıl yani? Her seferinde bu ritüelleri mi uyguluyorsunuz? Mevcut çarşafı çıkarıp çarşaf mı değiştiriyorsunuz öncesinde. Neyin üstünü örtüyosunuz anlamadımBilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruz
Resmen yapiyimde kurtulayım a dönmüş sizin iş. İkinizde isteksizsiniz bence. Yoksa uykusuzluk yorgunluk falan dinlemez o işler.Ama hic gelmiyor degil. Bazen sivi geliyor. Istekli oldugum zamanlarda. Gün içinde aksam 10dan sonra daha istekli ve aktif oluyorum eşim çalışıyorum sabah iş var diyor genelde yaptigimiz zaman dilimi aksam 8 9. O saatlerde de moda giremiyorum
Duygusal olara bilemeyeceğim ama o jeller banada yanma yapıyor birtek aloveralı var o yapmıyor masaj ve kayganlaştırıcı olarak geçiyor.1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.
Tövbe tövbePamuk tıkamıyorsun inş. Oraya![]()
Tövbe tövbe
Konu taşınmış artıkın yazamıcak konu sahibi
Bilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruz