Kadınsal bir derdim var

Bartholin kisti olabilir bnce bi kadin dogum sart

kayganlasyirici markası ve çeşidi değiştirebilirsiniz. reklam olmasın ama ben bir markada çok kötü yanma yaşarken diğerinde çok rahattım. anestol pomad diye bir merhem var o da iyi oluyor. bunlar anlık çözümler. daha uzun vadeli çözümler için ben de o jellerle yıkama takıntınızı bırakmayı oneriyorim. günlük ped ve bütün kimyasalları azaltın mümkünse de bırakın.

Ilaclarin ismini ozelden yazar misin?

O gelen sıvı namaz abdestini bozmuyor lütfen araştırın sağlığınızdan olmayın. O bölgenin kendine has durumunu bozmak için elinizden geleni yapmışsınız adeta.

Bu durumun isteklede bir alakası olduğunu düşündüm biraz ama siz o kadar fazla vücut doğanıza aykırı davranmışsınız ki mutlaka bununda sebep olduğu bir kuruluk vardır.Bir doktorla görüşüp mevcut sağlığınızı kontrol ettirin.Ayrıca takıntıda bir rahatsızlık sakin ve rahat olmaya çalışın.Evet temizlik ve temkinli olmak muhakkak gerekli ve önemli fakat sizin yaptığınız şeklinin çok doğru olduğunu sanmıyorum.

Nasıl yani? Her seferinde bu ritüelleri mi uyguluyorsunuz? Mevcut çarşafı çıkarıp çarşaf mı değiştiriyorsunuz öncesinde. Neyin üstünü örtüyosunuz anlamadım

Resmen yapiyimde kurtulayım a dönmüş sizin iş. İkinizde isteksizsiniz bence. Yoksa uykusuzluk yorgunluk falan dinlemez o işler.

Duygusal olara bilemeyeceğim ama o jeller banada yanma yapıyor birtek aloveralı var o yapmıyor masaj ve kayganlaştırıcı olarak geçiyor.

bu nasıl sevişmek ben anlamadım
neden yatağa çarşaf serip üstünü örtüyosunuz?
salonda, duşta falan da deneyin.
monotonluktan kurtulun ki siz de heyecanlanın.
eşin istemiyorsa sen teklif et.
en fazla reddeder.
sonra bi daha teklif edersin
sonuç alana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…