• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınsal bir derdim var

jel kullanmayi birakicam inşallah :)
Eşim değişikliklere açık değil malesef. Bunu açık açık konuşsam gurur yapacağını biliyorum. Ben sana yetemiyormuyum diyecek. Çok ugrasacagini sanmıyorum ya neyse ilgilendiginiz icin teşekkürler :)
bir tek jel degil pamuk peçete de bırakmanız gereken unsurlar.
namaz olmaz abdest bozuluyor dönemi kapandı doktorlar zararlı dedigi şeye din de zararlı der.
eşinizi bırakalım ozaman bir kenara siz kendi istediklerinizi sıralayın.
size nasıl yaklaşınca daha arzulu oldugunuzu anlatın

Uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldim. Baskasiyla ayni tuvaleti kullanmak o tuvaletin halini görmek tiksindirdi beni. Mikrop kapmaktan cok korkuyodum cok fazla temizleniyodum. Şimdi dogami bozdum sanirim
Yani açıkcası ilk okuduğumda benim de aklıma ön sevişmenin yetersiz olabileceği gelmişti ama madem bu tip takıntılarınız var, problemin kaynağı siz olabilirsiniz.

bir tek jel degil pamuk peçete de bırakmanız gereken unsurlar.
namaz olmaz abdest bozuluyor dönemi kapandı doktorlar zararlı dedigi şeye din de zararlı der.
eşinizi bırakalım ozaman bir kenara siz kendi istediklerinizi sıralayın.
size nasıl yaklaşınca daha arzulu oldugunuzu anlatın
Eşim değişiklik kabul eden bi insan degil. Beni mutlu etmek için cabaliyor ama cok fazla değil. Hazir olnuyorum desem hemen modu düşüp yapmayalim mi diyor. Ilk evlendigimde iliskiye giremiyodum. Cok zorlandim. Ve bi iki ay her iliskimde kanama oldu zorlanmaktan. Doktor kas gevsetici ve rahatlatici bi hap verince rahatlayıp tam anlamiyla bi iliski yasamistim

Canım bu kadar şey kullanmak ne kadar doğru
Doktor vajina kendi kendini yeniler ,temizler
Sadece iç çamaşırını ütüle demişti
Ütülerim hep
Kuruluk için ön sevişmeyi uzatın derim

Gunluk ped olmadan nasil yapacagim peki? Sıvı gelse abdest bozmayacak mi? Gunde 5 kez camasir degistirmek cok zor geliyor

hayır bozulmaz.
akıntı abdest bozmaz içiniz rahat etsin istiyorsanız diyanete sorun.
siz sürekli vajinanın dengesini bozuyorsunuz. sürekli kimyasal şeylere maruz kalıyor. tuvalet kağıdı da masum değil..

Yani açıkcası ilk okuduğumda benim de aklıma ön sevişmenin yetersiz olabileceği gelmişti ama madem bu tip takıntılarınız var, problemin kaynağı siz olabilirsiniz.
Ama hic gelmiyor degil. Bazen sivi geliyor. Istekli oldugum zamanlarda. Gün içinde aksam 10dan sonra daha istekli ve aktif oluyorum eşim çalışıyorum sabah iş var diyor genelde yaptigimiz zaman dilimi aksam 8 9. O saatlerde de moda giremiyorum

Gunluk ped olmadan nasil yapacagim peki? Sıvı gelse abdest bozmayacak mi? Gunde 5 kez camasir degistirmek cok zor geliyor
Kurban olayim ya kendini hasta edeceksin, hala abdest diyorsun. Inancinda yaraticinin yarattigi bedene bilerek zarar vermek de gunah degil mi?
Ayrica esini arzulamadigin icin sivi gelmiyor.

hayır bozulmaz.
akıntı abdest bozmaz içiniz rahat etsin istiyorsanız diyanete sorun.
siz sürekli vajinanın dengesini bozuyorsunuz. sürekli kimyasal şeylere maruz kalıyor. tuvalet kağıdı da masum değil..
bunu duyduguma cok sevindim çünkü ben kac kisi muallakta kalmisti bozup bozmayacagiyla ilgili

Eşim değişiklik kabul eden bi insan degil. Beni mutlu etmek için cabaliyor ama cok fazla değil. Hazir olnuyorum desem hemen modu düşüp yapmayalim mi diyor. Ilk evlendigimde iliskiye giremiyodum. Cok zorlandim. Ve bi iki ay her iliskimde kanama oldu zorlanmaktan. Doktor kas gevsetici ve rahatlatici bi hap verince rahatlayıp tam anlamiyla bi iliski yasamistim
size verilen jeli kullanmaya başlayın.siz acı hissettikçe süreyi uzun tutmakta işe yaramayabilir.
bilinç altınızda acıyacak korkusu barındırıyor olabilirsiniz.
kimyasal da olsa nihayetinde bir ilaç ve size tedavi için verildi.
kullanın lütfen

Kurban olayim ya kendini hasta edeceksin, hala abdest diyorsun. Inancinda yaraticinin yarattigi bedene bilerek zarar vermek de gunah degil mi?
Ayrica esini arzulamadigin icin sivi gelmiyor.
Evde oldugum zamanlarda abdest almak sıkıntı degil ama dışarda tuvalet konusunda cok zorlaniyorum. Keşke pis olsaydım diyorum bazen

Sorunun kaynağı psikolojik mi fizyolojik mi , o önemli.Psikolojikse farklı fizyolojikse farklı çözümleri olmalı.En doğrusunu doktor söyler elbette.Bu sebeple doktora gitmelisiniz diye düşünüyorum.

Bir de o bölgeyle fazla uğraşmamak lazım temizlik vs su yeterli demişti doktor arkadaşım.Ne kadar yapaylık o kadar zarar gibi bence o bölge için.

Canım bende de çok sıvı geliyordu bir ara artık günde 3 kez falan çamaşır değiştirmek istemediğim için günlük ped kullanmaya başladım o zamanda sıvı daha çok gelmeye başladı, doktora gittim günlük ped kullandıkça sıvı daha çok gelir dedi, çişini yaptıktan sonra yıkama o bölgeyi sadece peçeteyle güzelce temizle banyo duş vs sırasında da içine kadar köpükleme duş jeli ile ph dengesini bozarsın dedi. Çok afedersin jel vs yerine tahrik olamadığın zamanlarda o bölgeyi hafif tükürükle kayganlaştırabilirsiniz:KK48:

Evde oldugum zamanlarda abdest almak sıkıntı degil ama dışarda tuvalet konusunda cok zorlaniyorum. Keşke pis olsaydım diyorum bazen

Bunun pislikle alakasi yok. Sen kendi doganin parcasi olan bir olayi "pis" diye kodlamissin dini gerekceler ile. Bundan vazgec! Acayip seyler tikama vajina girisine, ya da yillik temizlik yapar gibi kimyasallar ile yikama, biyolijine zarar vereceksin!

Bazen ruhsal olarak moda giremiyorum bazen de ön sevişme kısa sürüyor. Tam olarak hazir olamıyorum iliskiye ve bu beni cok zorluyor
Sorununuzun kaynağı psikolojik olabilir.O bölgeyi temizlemek için o kadar uğraşmanız da psikolojik.Orası o kadar da pis bir bölge değil ki sürekli jellerle vs işe temizliyorsunuz? Biraz rahat bırakın kendinizi , her konuda rahat ...

Ama hic gelmiyor degil. Bazen sivi geliyor. Istekli oldugum zamanlarda. Gün içinde aksam 10dan sonra daha istekli ve aktif oluyorum eşim çalışıyorum sabah iş var diyor genelde yaptigimiz zaman dilimi aksam 8 9. O saatlerde de moda giremiyorum
Siz gayet normalsiniz aslında.Saat 22den sonra hormonlar en üst noktaya ulaşırmış seks için.

Back