Kadınsal bir derdim var

10dan sonra yapmayı eşim kabul etmiyor ertesi gün iş varmis 10da uykusu geliyormuş zaten falan filan.
Iyi de hiç izinli olduğu bi zaman dilimi yok mu bu adamın o gün yapiverin madem ?
Ayrıca her iki tarafta zevk aldığı zaman gerçek bi ilişkidir sizinki biraz tecavüz gibi oluyor.
Eşiniz gerekirse 1 saat uğraşacak öyle yapacak kusura bakmasın beyfendi .
Buna neden izin veriyorsunuz ben anlamadım galiba dindar birisiniz ee dinde de böyle demiyor mu zaten ?
Eşinizle açık açık konuşun gurur yapacağına kocalık yapsın.

Hayatim boyunca o intim jellerden filan kullanmadim.O bölge kendi içerisinde bir denge halinde,siz bu jelleri kullanarak oranin salgi dengesini bozuyorsunuz.Dr. bu urunleri kullandiginizdan bahsettiniz mi?Bahsederseniz muhakkak kullanmayi birakin diyecektir

Ben kendimi bildim bileli yanlış dediğin şeyi yapıyorum ama pH da bozulma olmadı hiç.Kuruluk da olmadı.

Görev icabı gibi olursa,olsun bitsin diye olursa böyle şeylerin olması gayet dogal zaten.
Kuruluk olmuyor zaten vajinal akıntı oluyor gündelik hayatta

Haftasonu genelde boşa geciyor ilk zamanlar istekli olunca ben teklif ederdim ama artik bende gurur yapiyorum. O teklif etsin istekli olsun istiyorum. Arkadaslara oturmaya gidince 12 1de kalkiyoruz. Ama esim hep 11 de uyuyor. Haftasonu ailesiyle vakit gecirmek istiyor zaten. Artik cabalamiyorum. Yumurtlama haftam bu hafta dedim. Sadece bi kere iliskiye girdik. Öylece bitti hafta. Ya misafir geliyor ya disarda oluyoruz arkadaslarla ya ailesinde. Komik ama bi türlü uygun zamani tutturamiyoruz.

Ben de cok takintiliyimdir. Benzinlikte cok fenaydim mecburen klozete gitmek zorunda kalmistim.. 2 ay boyunca hadi aids kaparsam bilmem ne diye dusunmjstum.
Soyle dusun ama, cişin kendisi antibakteriyel bi yapida. Biraz rahatlat kafani. Eve gidince yiknirim gecer falan diye dusjn. Psikolojik bunlar.
Islanmama konusunda da isteksizlik oldugunu dusunuyorm. Cok fena. Olmadi mi olmuyi yani. Bebek falan var mi sizde bu arada.? Bende bebek sonrasi istek falan kalmadi. Ayda 1 ancayiz amaan :/

Okurken ruhum daraldı.Sorun eşinizde.Sizi de iyice sindirmiş gibi görünüyor.Siz çalışıyor musunuz peki sürekli erken kalkmayı bahane eden eşiniz gibi? Dünyada seks yapan insanların bir çoğu zor şartlarda ve erkenden uyanıp gitmek zorunda oldukları işlerde çalışıyorlar.Haftada 2 3 gün 1 saat geç yatmakla insan mahvolmaz.Ki Haftasonunu da çok saçma geçiriyormuşsunuz gibime geldi.Haftasonu çalışan insanların en değerli zamanları.Ay şu yaşta yapmıcaksınız da ne Zaman yapıcaksınız içim şişti yahu !!

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bol su için. Ben bir gün az su içsem o kuruluğu yaşarım. Bir gün deneyin 3 litre su için akşam adam gelince yanaşın bakalım ne oluyor.
Çıkarıp çıkarıp tuvalete gidiyomus konu sahibi iş esnasında

Ph dengesini vs bi yana bırakırsak, bu şekilde görev gibi yapılan sevişmelerde ıslanmamanız çok normal. Eşinizin sevişme saatlerindeki bu katılığının hiç bi anlamı yok. Biraz daha fazla uyuyacak diye nedir bu bencillik ya.. İlle de onun istediği saatlerde sevişmek zorunda değilsiniz. Yemeklerden hemen sonra sevişmek zaten ekstra zorlar. Bunları eşinizle konuşun, bu sizin hakkınız lütfen bunu unutmayın.

Bu temizlik olayı sende stres ve sıkıntı yaratmış canım psikolojin ondan etkilenmiş, evliliğinizin tadını çıkarın zaman ayırın birbirinize gençsiniz yani vakit nakittir .

JEL vb şeyler kullanmayın , ph değerini değiştirirsiniz, sudan başka hiç bir kimyasal madde kullanmayın,sürekli kuru tutmaya çalışın nemli kalırsa mantar olur, salgı bezlerinizde bi sorun olabilir, ilişki sırasında salgı salınımı olması lazım yine de bir doktora görünün .

anow okadar seyi intim yerime sürsem hastanelik olurum. doktor herzaman diyo sadece su ilik su.

Yabancı yerde tuvalete gidince bende böyleyim fakat ben hiçbir zaman tam oturmam yani klozet ile temas ettirmeden işimi görürüm böylece içim rahat.O pecetelerin, jellerin zararlı olduğunu hiçbir yerde okumadınız mı?

Akıntınız var mı hanımefendi?

Bu durum enfeksiyon kaynaklı olabilir yahut psikolojik de olabilir. Ben ön sevişmenin yetersizliği ile alakalı olduğunu sanmıyorum.

Bana sorarsanız durum psikolojik. Çünkü vajinanızı hırpalayacak kadar ileri gidiyorsunuz pis olduğunu düşündüğünüz için. Bu durum ile alakalı yapılabilecek en makul şey, bir hastaneye gidip önce enfeksiyon durumu için tahlil yaptırmak, bir şey çıkmaması durumunda bir psikolog ile görüşmek.

Gelin yatagimi hazirliyorsun canim esin iste yoruluyordur iyice uyku bastiriyordur 12 de.pamuk jel vs hepsini birak.Sevismeyide uzun tutun

Ben yaklasik 10 yildir gunluk ped kullanirim. Su ana kadar ne mantar oldum ne de sivi birden cok fazla gelmeye basladi. Hicbir rahatsizligim olmasi olmaz da insallah. Bunun sizin kurulugunuzla bir alakasi oldugunu sanmiyorum. Ama tabiki her insan farklidir. Bir jinekologa mi gorukseniz acaba? Doktorlar en iyisini bilirler.

Cidden yikamami dedi normali oylemiymis.Ben yikamasam yaniyor

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bol su için. Ben bir gün az su içsem o kuruluğu yaşarım. Bir gün deneyin 3 litre su için akşam adam gelince yanaşın bakalım ne oluyor.
Ilk defa duyuyorum bende su icmek kokuyu onluyo diye okumustum gercekten oyle.Peki istegi etkiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…