Kadınsal bir derdim var

Pamuk, pecete filan tıkamayın oraya. Jel vs de kullanmayın su gayet yeterli. Gunluk ped kullanmadan bende duramam, yillardir kullaniyorum gunluk ped, bende kuruluğa sebeb olmadi. Gunluk ped kullanin ama diger seyleri birakin bence.

Yikama derken suyla yikama mi dedi?

Çoktan zarar vermişim zaten

Bence ikisi de. Zaman lazim çaba lazim ama eşimde o çabayı görebileceğimi sanmıyorum. Belki ilişkiye bi süre ara versem daha istekli olur muyum? Gerçi reglden sonra cok acı hissediyorum 1 haftalik arada sanki tekrardan ilk ilişki gibi oluyor

İnsanın doğasında olan hiçbir şey acı hissettirmez doğum vb gibi özel durumlar hariç.Dünyadaki tüm kadınlar bunu yapabilmeye programlı olarak doğuyor.Eğer acı varsa normal olmayan bir şeyler var demektir.Bizim burda söylediğimiz şeyler yarım yamalak bilgiler olucaktır.Bence yapmanız gereken en kısa zamanda doktora gitmek.Bu şekilde devam ederseniz zihniniz birlikte olmayla acıyı eşleştirirse bir Zaman sonra isteksizlik başlar.Doktora görünmelisiniz.

Yikama derken suyla yikama mi dedi?
Evet ben çok temizlik delisiydim suyla pış pış taharetlenirdim baya, ama yanlışmış. Sürekli su gelirse vajinanın içine ph dengesini bozuyormuş böyle sorunlara yol açıyormuş ve genellikle obsesif kompulsif bozuklukları olanlarda oluyor dedi. Bide ilaç verdi. Bence sende gitmelisin ama herkesin dediği gibi günlük ped çok zararlı kullanma.

Yazan oldu mu bilmiyorum ama bol su için. Ben bir gün az su içsem o kuruluğu yaşarım. Bir gün deneyin 3 litre su için akşam adam gelince yanaşın bakalım ne oluyor.

AA ben bunu bilmiyordum akıntı bozmuyor muymuş abdesti çok sevindim bu duruma hamileyim bu ara bir arttı bir arttı Bilgi için çok saol

Ben kendimi bildim bileli yanlış dediğin şeyi yapıyorum ama pH da bozulma olmadı hiç.Kuruluk da olmadı.

Görev icabı gibi olursa,olsun bitsin diye olursa böyle şeylerin olması gayet dogal zaten.

O temizleyicilerden uzak durun. Onlar kuruluk yapar. Ama nerdeyse 5 yillik cinsel hayatimda, ki bunun 7 ayi vajinismusla gecti, tecrube ettigim yegane sey; vajinal salgilar kesinlikle cinsel istekle ilgili. Ne temizlik ne jeller ne ilaclar.. Cinsel istegin varsa o salgi var.
Ben şu anda dogum kontrol hapi kullaniyorum, kullananlar iyi bilirler çöller gibi kurutuyor. Ama ilacla bile, cinsel istegim varsa o salgilar üretiliyor. Ha cinsel istegimi kocam sagliyor tabii sagolsun. On sevismeyi uzun tutuyoruz. Ben istemeden de cinsel birlesmeyi talep etmiyor o. Kuruluk olunca agri da kacinilmaz oluyor çünkü. Agri olunca keyif de olmuyor. O yuzden o islaklik cok muhim. Bunu da sadece esiniz çözer.

farklı bir önerim olacak eğer yeterli su icmiyorsaniz günlük su tuketiminizi arttirin o da etkileyebiliyor bu tarz salgilari

Hiç birsey koyma o nedir öyle .Bozulur doktor doktor uğraşırsın.Burundan akan,yada göz sıvısı gibi bisey o da .Hey Allahım .Sen ona engel olamıyorsun ki .Pis değil yani .İltihap vs varsa o zaman pis .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…