- 20 Nisan 2007
- 4.042
- 10.407
- 733
- 44
bir tek jel degil pamuk peçete de bırakmanız gereken unsurlar.jel kullanmayi birakicam inşallah :)
Eşim değişikliklere açık değil malesef. Bunu açık açık konuşsam gurur yapacağını biliyorum. Ben sana yetemiyormuyum diyecek. Çok ugrasacagini sanmıyorum ya neyse ilgilendiginiz icin teşekkürler :)
Gunluk ped olmadan nasil yapacagim peki? Sıvı gelse abdest bozmayacak mi? Gunde 5 kez camasir degistirmek cok zor geliyorbunları kullanma ph dengesini bozuyorsun.
sürekli günlük ped de kullanma mantar olursun.
Yani açıkcası ilk okuduğumda benim de aklıma ön sevişmenin yetersiz olabileceği gelmişti ama madem bu tip takıntılarınız var, problemin kaynağı siz olabilirsiniz.Uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldim. Baskasiyla ayni tuvaleti kullanmak o tuvaletin halini görmek tiksindirdi beni. Mikrop kapmaktan cok korkuyodum cok fazla temizleniyodum. Şimdi dogami bozdum sanirim
Eşim değişiklik kabul eden bi insan degil. Beni mutlu etmek için cabaliyor ama cok fazla değil. Hazir olnuyorum desem hemen modu düşüp yapmayalim mi diyor. Ilk evlendigimde iliskiye giremiyodum. Cok zorlandim. Ve bi iki ay her iliskimde kanama oldu zorlanmaktan. Doktor kas gevsetici ve rahatlatici bi hap verince rahatlayıp tam anlamiyla bi iliski yasamistimbir tek jel degil pamuk peçete de bırakmanız gereken unsurlar.
namaz olmaz abdest bozuluyor dönemi kapandı doktorlar zararlı dedigi şeye din de zararlı der.
eşinizi bırakalım ozaman bir kenara siz kendi istediklerinizi sıralayın.
size nasıl yaklaşınca daha arzulu oldugunuzu anlatın
Gunluk ped olmadan nasil yapacagim peki? Sıvı gelse abdest bozmayacak mi? Gunde 5 kez camasir degistirmek cok zor geliyor
Ama hic gelmiyor degil. Bazen sivi geliyor. Istekli oldugum zamanlarda. Gün içinde aksam 10dan sonra daha istekli ve aktif oluyorum eşim çalışıyorum sabah iş var diyor genelde yaptigimiz zaman dilimi aksam 8 9. O saatlerde de moda giremiyorumYani açıkcası ilk okuduğumda benim de aklıma ön sevişmenin yetersiz olabileceği gelmişti ama madem bu tip takıntılarınız var, problemin kaynağı siz olabilirsiniz.
Işte canım ondan yeterli ıslaklık olmuyor. Eşin de ilgilensin senle biraz. Birbirinizi hazır duruma getirinBazen ruhsal olarak moda giremiyorum bazen de ön sevişme kısa sürüyor. Tam olarak hazir olamıyorum iliskiye ve bu beni cok zorluyor
Kurban olayim ya kendini hasta edeceksin, hala abdest diyorsun. Inancinda yaraticinin yarattigi bedene bilerek zarar vermek de gunah degil mi?Gunluk ped olmadan nasil yapacagim peki? Sıvı gelse abdest bozmayacak mi? Gunde 5 kez camasir degistirmek cok zor geliyor
bunu duyduguma cok sevindim çünkü ben kac kisi muallakta kalmisti bozup bozmayacagiyla ilgilihayır bozulmaz.
akıntı abdest bozmaz içiniz rahat etsin istiyorsanız diyanete sorun.
siz sürekli vajinanın dengesini bozuyorsunuz. sürekli kimyasal şeylere maruz kalıyor. tuvalet kağıdı da masum değil..
size verilen jeli kullanmaya başlayın.siz acı hissettikçe süreyi uzun tutmakta işe yaramayabilir.Eşim değişiklik kabul eden bi insan degil. Beni mutlu etmek için cabaliyor ama cok fazla değil. Hazir olnuyorum desem hemen modu düşüp yapmayalim mi diyor. Ilk evlendigimde iliskiye giremiyodum. Cok zorlandim. Ve bi iki ay her iliskimde kanama oldu zorlanmaktan. Doktor kas gevsetici ve rahatlatici bi hap verince rahatlayıp tam anlamiyla bi iliski yasamistim
Evde oldugum zamanlarda abdest almak sıkıntı degil ama dışarda tuvalet konusunda cok zorlaniyorum. Keşke pis olsaydım diyorum bazenKurban olayim ya kendini hasta edeceksin, hala abdest diyorsun. Inancinda yaraticinin yarattigi bedene bilerek zarar vermek de gunah degil mi?
Ayrica esini arzulamadigin icin sivi gelmiyor.
Evde oldugum zamanlarda abdest almak sıkıntı degil ama dışarda tuvalet konusunda cok zorlaniyorum. Keşke pis olsaydım diyorum bazen
Sorununuzun kaynağı psikolojik olabilir.O bölgeyi temizlemek için o kadar uğraşmanız da psikolojik.Orası o kadar da pis bir bölge değil ki sürekli jellerle vs işe temizliyorsunuz? Biraz rahat bırakın kendinizi , her konuda rahat ...Bazen ruhsal olarak moda giremiyorum bazen de ön sevişme kısa sürüyor. Tam olarak hazir olamıyorum iliskiye ve bu beni cok zorluyor
Siz gayet normalsiniz aslında.Saat 22den sonra hormonlar en üst noktaya ulaşırmış seks için.Ama hic gelmiyor degil. Bazen sivi geliyor. Istekli oldugum zamanlarda. Gün içinde aksam 10dan sonra daha istekli ve aktif oluyorum eşim çalışıyorum sabah iş var diyor genelde yaptigimiz zaman dilimi aksam 8 9. O saatlerde de moda giremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?