Yeterince arzulamiyorsunuz demek ki eşinizi. Konsantre olamiyorsunuz. Ön sevişmeyi uzun tutun1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.
Neden kuruluk hissediyorum peki? Benim gibi bu durumu yasayan var mi? Belki yeterince tahrik olamiyorum ya da bu kadinsal bi hastalik. Çünkü 1.5 yillik süreçte iliskiden once sadece bir kaç kez sıvı hissettim kendimde. Hiç olmuyor değil ama çok nadir oluyor.
Bir detay vermek gerekirse namaz abdestimi tutmak için (herhangi bi sıvı gelip abdestimi bozmamasi icin) genelde pamuk veya pecete ile o bölgemi kapatiyorum. Genelde bütün gün bu sekilde oluyor ya da günlük ped oluyor.
Ve tuvalet konusunda cok titizim disarida mecburen tuvalete girdiğimde antibakteriyel jelle bile yikamistim mikrop kapmamak icin. Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?
Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?
Ablam ameliyat olunca Bi süre hastanede kalmıştık hatta uzun bi sure. Başkasıyla ayni tuvaleti kullanınca takinti oldu bende intim jel kullanmaya başladım ya mikrop kaparsam diye. Şimdi de baska evde tuvalete giremiyorum çoğu zaman.Özel bölgeniz için bir süre temizleyici jellere ara verip deneseniz.
Ph değerini değiştirmiş olabilirsiniz.
Bazen ruhsal olarak moda giremiyorum bazen de ön sevişme kısa sürüyor. Tam olarak hazir olamıyorum iliskiye ve bu beni cok zorluyorYeterince arzulamiyorsunuz demek ki eşinizi. Konsantre olamiyorsunuz. Ön sevişmeyi uzun tutun
jel kullanmayi birakicam inşallah :)peçete ve pamuk günlük ped doktorlar tarafından onaylanmıyor.
kadından gelen akıntı bir hastalık özür olmadıgı için abdesti bozmaz.(fetva cevabıdır itibar ediniz)
o akıntı mikropların içeri girmesini engeller siz korunma mekanizmasını jel yada sabun gb kimyasal kullanarak tahrip ediyorsunuz.
eşinizle birlikte olmadan önce neler hoşlandıgınızı konuşun
Bilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruzÖn sevişme az geliyor .
Ön sevişme uzatın ..
Uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldim. Baskasiyla ayni tuvaleti kullanmak o tuvaletin halini görmek tiksindirdi beni. Mikrop kapmaktan cok korkuyodum cok fazla temizleniyodum. Şimdi dogami bozdum sanirimBaşka yerde tuvalete girememek, devamlı yıkamak, sürekli peçete/ped kullanmak.. Takıntılarınız giderek artmasın dikkat edin.
Ama olmaz ki .Bilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruz
Ön sevisme oluyor ama ben tahrik olana kadar degil. Bazen tahrik olamiyorum. Bazen o modda olmuyorum. Bazen moralim bozuk oluyor. Benim istekli oldugum zamanlarda da hep bi is cikiyor zaten.Ön sevişme olmadan ilişki mi oluyor acaba biraz eşe iş düşüyor sanırım psikolojik de olabilir
Ilac kullanmiyorumSaydıklarınız ph dengesini bozar, ıslanamama bunlardan kaynaklanmıyorsa bile, aşırı hassasiyet ve kayganlaştırıcının yanma yapması bunlardan kaynaklanıyor olabilir. Bir de düzenli kullandığınız bir ilaç var mı? Bazı alakasız ilaçlar da kuruluk yapabiliyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?