• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınsal bir derdim var

masoleil

Çalıkuşu
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2017
1.133
582
53
1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.

Neden kuruluk hissediyorum peki? Benim gibi bu durumu yasayan var mi? Belki yeterince tahrik olamiyorum ya da bu kadinsal bi hastalik. Çünkü 1.5 yillik süreçte iliskiden once sadece bir kaç kez sıvı hissettim kendimde. Hiç olmuyor değil ama çok nadir oluyor.

Bir detay vermek gerekirse namaz abdestimi tutmak için (herhangi bi sıvı gelip abdestimi bozmamasi icin) genelde pamuk veya pecete ile o bölgemi kapatiyorum. Genelde bütün gün bu sekilde oluyor ya da günlük ped oluyor.

Ve tuvalet konusunda cok titizim disarida mecburen tuvalete girdiğimde antibakteriyel jelle bile yikamistim mikrop kapmamak icin. Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?

1.5 yillik evliyim. Eşimle beraber olmadan önce ilişkiyi kolaylaştırmak için gelen sıvı benden gelmiyor sanki. Kuru hissediyorum kendimi. Zorlaniyorum. Ilk evlendigimde doktora gittiğimde bana kayganlastirici jel önermişti ama kimyasal bi madde olduğu için yanma yapmaya başladı kullanmadigim zamanlarda da zorlanıyorum baya.

Neden kuruluk hissediyorum peki? Benim gibi bu durumu yasayan var mi? Belki yeterince tahrik olamiyorum ya da bu kadinsal bi hastalik. Çünkü 1.5 yillik süreçte iliskiden once sadece bir kaç kez sıvı hissettim kendimde. Hiç olmuyor değil ama çok nadir oluyor.

Bir detay vermek gerekirse namaz abdestimi tutmak için (herhangi bi sıvı gelip abdestimi bozmamasi icin) genelde pamuk veya pecete ile o bölgemi kapatiyorum. Genelde bütün gün bu sekilde oluyor ya da günlük ped oluyor.

Ve tuvalet konusunda cok titizim disarida mecburen tuvalete girdiğimde antibakteriyel jelle bile yikamistim mikrop kapmamak icin. Genelde de intim jellerden kullaniyorum evde. Su temizlik icin yeterli gelmiyor. Sivi gelmemesinin nedeni bunlar olabilir mi? Ayni sorunu yaşayan var mi aranizda? Nasil çözdünüz?
Yeterince arzulamiyorsunuz demek ki eşinizi. Konsantre olamiyorsunuz. Ön sevişmeyi uzun tutun

Ön sevişme olmadan ilişki mi oluyor acaba biraz eşe iş düşüyor sanırım psikolojik de olabilir

peçete ve pamuk günlük ped doktorlar tarafından onaylanmıyor.
kadından gelen akıntı bir hastalık özür olmadıgı için abdesti bozmaz.(fetva cevabıdır itibar ediniz)
o akıntı mikropların içeri girmesini engeller siz korunma mekanizmasını jel yada sabun gb kimyasal kullanarak tahrip ediyorsunuz.
eşinizle birlikte olmadan önce neler hoşlandıgınızı konuşun

Özel bölgeniz için bir süre temizleyici jellere ara verip deneseniz.
Ph değerini değiştirmiş olabilirsiniz.
Ablam ameliyat olunca Bi süre hastanede kalmıştık hatta uzun bi sure. Başkasıyla ayni tuvaleti kullanınca takinti oldu bende intim jel kullanmaya başladım ya mikrop kaparsam diye. Şimdi de baska evde tuvalete giremiyorum çoğu zaman.

peçete ve pamuk günlük ped doktorlar tarafından onaylanmıyor.
kadından gelen akıntı bir hastalık özür olmadıgı için abdesti bozmaz.(fetva cevabıdır itibar ediniz)
o akıntı mikropların içeri girmesini engeller siz korunma mekanizmasını jel yada sabun gb kimyasal kullanarak tahrip ediyorsunuz.
eşinizle birlikte olmadan önce neler hoşlandıgınızı konuşun
jel kullanmayi birakicam inşallah :)
Eşim değişikliklere açık değil malesef. Bunu açık açık konuşsam gurur yapacağını biliyorum. Ben sana yetemiyormuyum diyecek. Çok ugrasacagini sanmıyorum ya neyse ilgilendiginiz icin teşekkürler :)

Ön sevişme az geliyor .
Ön sevişme uzatın ..
Bilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruz

Başka yerde tuvalete girememek, devamlı yıkamak, sürekli peçete/ped kullanmak.. Takıntılarınız giderek artmasın dikkat edin.
Uzun süre hastanede kalmak zorunda kaldim. Baskasiyla ayni tuvaleti kullanmak o tuvaletin halini görmek tiksindirdi beni. Mikrop kapmaktan cok korkuyodum cok fazla temizleniyodum. Şimdi dogami bozdum sanirim

Bilmiyorum eşim çok fazla uzatmiyor bazen benim hazirlanmam uzun sürüyor. Erken uyumak icin nerdeyse Yemekten sonra yapiyoruz. Saat 8 de moda giremiyorum. Yok yataga carsaf ser yok üstünü ört onu yap bunu çıkar falan. 12de yapmayi da eşim kabul etmiyor oyle öyle gecistiriyoruz
Ama olmaz ki .
Bu sadece eşinin zevk alcağı bır şey değil .
Senın zevk aldıgını görürse emınım onun daha hoşuna gider .
Hemen işe girişmesine izin verme engelle .
Oan ne dersen yapr zaten

Ön sevişme olmadan ilişki mi oluyor acaba biraz eşe iş düşüyor sanırım psikolojik de olabilir
Ön sevisme oluyor ama ben tahrik olana kadar degil. Bazen tahrik olamiyorum. Bazen o modda olmuyorum. Bazen moralim bozuk oluyor. Benim istekli oldugum zamanlarda da hep bi is cikiyor zaten.

Saydıklarınız ph dengesini bozar, ıslanamama bunlardan kaynaklanmıyorsa bile, aşırı hassasiyet ve kayganlaştırıcının yanma yapması bunlardan kaynaklanıyor olabilir. Bir de düzenli kullandığınız bir ilaç var mı? Bazı alakasız ilaçlar da kuruluk yapabiliyor çünkü.
Ilac kullanmiyorum

Back