• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlığımdan utanmanın sınırından dönmüşüm

CSTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
129
50
53
Merhabalar,
Buraya yazmadan önce defalarca foruma çıktım girdim. Ama en sonunda yazmaya karar verdim.
ben 2 sene önce biriyle tanıştım.aynı arkadaş grubundaydık. 1 sene önce açıldı ve çıkmaya başladık.arkadaşlarına herkese evleneceğim insan diye bahsediyordu. gidip tanışmamama rağmen ailesindekiler beni tanıyordu. herşey çok güzel gidiyordu taa ki yakınlaşmalarımız başlayıncaya kadar o bu konuda çok heyecanlıydı bende öyleydim ama temkinliydim. ilişkinin başlarında çok yaklaştıkça ben kendimi çektim rahatsızlığımı belli ettim ama sonra o benden iyice uzaklaşarak karşılık verdi. bende bazı şeyleri kabul ettim şimdi bakıyorumda bazı şeylere farkettirmeden alıştırmış. yaklaşırken senin istemediğin birşey olmaz diyerek yaklaştı belkide en tehlikeli sözler buydu. tabi +18 bir olay yaşanmadı (ben saf bir insan olsaydım belki yaşanırdı) bir hareketinden sonra çok pişmanlık duydu ve beni kontrole götürdü (lütfen beni niye gittin diye eleştirmeyin ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim bile yoktu akıl danışacağım yardım isteyeceğim kimse yoktu) . benim için çok zor bir dönemdi birşey olmadığından yüzde 90 emin olduğumuz halde gittik. bir sorun olmamış. ama sonrasında ben unutmaya çalıştıkça o hep bunun pişmanlığını duydu sürekli bana hatırlattı hani karnınız kıvranarak ağlarsınız ya bende öyle ağladım kaç kere .
sonrasında yine hep birlikte birşeyler yaptık gezdik tozduk ama ben unuttuğunu düşündükçe sürekli sürekli gündeme getirdi artık konuştuğumuz tek konu buydu.giydiğim kıyafetler hepsi birden açık kıyafet oldu. birkaç ay mecburen farklı şehirlerde kaldık o süre zarfında iyice uzaklaştı benden. nedeni de bana karşı sorumluluk hissetmesiymiş. o kadar çok kalbim kırıldı ki . aynı şehre geldiğim de sürede yüzüme bile bakmadı. sorunca seviyorum diyordu ama koluma bile girmiyordu. artık bana ayırdığı zaman dilimi gittikçe azalıyordu. sonrasında beni eleştirmeye başladı sürekli aylar önce yaptığım şeyler bile suç olmuştu.uykularım iştahım kaçmıştı. o sinir bozukluğla arkadaşlarımla aramda bir müddet bozuldu.1 ay ancak dayandım bir senin dolmasında birkaç gün kala terk ettim.
neye uğradığımı şaşırdım bu kadar mı kolay her şey ? bir dönem kadın olduğum için kendimden utanacak seviyeye geldim.

seni evlenmeden önce elde edemeyeceğini anlayınca yan çizmiş gibi.. ama 1 senelik beraberlik varsa başka sebepler de vardır..

terk etmekle iyi yapmışsın çünkü uzaklaşma tavrı olduysa ilişki kendi içinde zaten bitmiş demektir

Fazla taviz vermekle birlikte, o seni bırakmadan sen onu bırakmakla çok iyi yapmışsın bence. Sana karşı sorumluluk hisseden senden uzaklaşmaz daha da ilgilenirdi ve bir daha da pişmanlık duyacağı hiç bir harekette de bulunmazdı. Bence o seni sahiplenmekle ayrılmak arasında kalmış ve eminim sen bırakmasaydın bir süre sonra o bırakırdı.

şimdide geri dönmeye çalışıyor :(
bu nasıl iştir ben anlamadım . önce soğuk davrandı kalbimi kırdı ayrıldım şimdide kendi mesaj atıyor, gördüğü yerde uzun uzun bakıyor...
bana bir akıl verin ne yapayım

şimdide geri dönmeye çalışıyor :KK43:
bu nasıl iştir ben anlamadım . önce soğuk davrandı kalbimi kırdı ayrıldım şimdide kendi mesaj atıyor, gördüğü yerde uzun uzun bakıyor...
bana bir akıl verin ne yapayım

başka birini bulamayınca beğenmediği eski sevgilisine dönen erkek tipi.. "sana karşı sorumluluk hissetmiyorum" demişti ya aynen sen de bu cümleyi söyle ona ve bir daha ASLA görüşme !

Çok haklısın ben artık onu hayatımdan çıkardım oda bunu farkettiği için daha çok üstüme geliyor. bir ara erkek milletini çözdüm zannettim ama bu ilişkiden sonra hiç bir şey bilmediğimi farkettim gerçekten...

bugün geldi yakınımıza oturdu sesli sesli gülmeler falan bende biraz oturdum sonra arkadaşlara hadi kalkalım dedim arkadaşıma göre hata yapmışım . ama ben bu liseli davranışlarından çok sıkıldım kalsaydım ne olacaktı ki :(

Kadin olmaktan degil aptal olmaktan utan bence.

Sen bu bes para etmeyen herif yanindayken "kontrole' mi gittin ? Kendini nasil bu kadar kucuk dusurebildin, bakire olmak/olmamak senin problemin, cok merak ediyorsan doktora kendin gidersin (kendine bu otulugu nasil reva gorursun bilemem tabi). Herif seninle bekareti bozulur basima kalir mi acaba diye kendini siyirmak icin gelmis. Sen de eyvallah demissin.

Konu sevismen, sevismemen degil zaten, benim kzidigim nokta kendini rezil etmen. Biraz kendi degerini bil kizim Allah askina.

Son düzenleme:
Çok haklısın ben artık onu hayatımdan çıkardım oda bunu farkettiği için daha çok üstüme geliyor. bir ara erkek milletini çözdüm zannettim ama bu ilişkiden sonra hiç bir şey bilmediğimi farkettim gerçekten...

bugün geldi yakınımıza oturdu sesli sesli gülmeler falan bende biraz oturdum sonra arkadaşlara hadi kalkalım dedim arkadaşıma göre hata yapmışım . ama ben bu liseli davranışlarından çok sıkıldım kalsaydım ne olacaktı ki :KK43:

yakınınıza değil de yanınıza gelmiş olsaydı yaptığınız doğruydu..

o yakınınıza geldiğinde kalkmanız onu hala önemsediğiniz anlamına gelir.. o yüzden o geldiğinde kalkacağınız varsa da kalkmayın.. yüzünüzde de mutlu bir ifade olsun hep..

onu gerçekten önemsemediğinizde bu söylediklerimi siz zaten doğal olarak yapıyor olacaksınız ;)

Merhabalar,
Buraya yazmadan önce defalarca foruma çıktım girdim. Ama en sonunda yazmaya karar verdim.
ben 2 sene önce biriyle tanıştım.aynı arkadaş grubundaydık. 1 sene önce açıldı ve çıkmaya başladık.arkadaşlarına herkese evleneceğim insan diye bahsediyordu. gidip tanışmamama rağmen ailesindekiler beni tanıyordu. herşey çok güzel gidiyordu taa ki yakınlaşmalarımız başlayıncaya kadar o bu konuda çok heyecanlıydı bende öyleydim ama temkinliydim. ilişkinin başlarında çok yaklaştıkça ben kendimi çektim rahatsızlığımı belli ettim ama sonra o benden iyice uzaklaşarak karşılık verdi. bende bazı şeyleri kabul ettim şimdi bakıyorumda bazı şeylere farkettirmeden alıştırmış. yaklaşırken senin istemediğin birşey olmaz diyerek yaklaştı belkide en tehlikeli sözler buydu. tabi +18 bir olay yaşanmadı (ben saf bir insan olsaydım belki yaşanırdı) bir hareketinden sonra çok pişmanlık duydu ve beni kontrole götürdü (lütfen beni niye gittin diye eleştirmeyin ne yapacağım konusunda en ufak bir fikrim bile yoktu akıl danışacağım yardım isteyeceğim kimse yoktu) . benim için çok zor bir dönemdi birşey olmadığından yüzde 90 emin olduğumuz halde gittik. bir sorun olmamış. ama sonrasında ben unutmaya çalıştıkça o hep bunun pişmanlığını duydu sürekli bana hatırlattı hani karnınız kıvranarak ağlarsınız ya bende öyle ağladım kaç kere .
sonrasında yine hep birlikte birşeyler yaptık gezdik tozduk ama ben unuttuğunu düşündükçe sürekli sürekli gündeme getirdi artık konuştuğumuz tek konu buydu.giydiğim kıyafetler hepsi birden açık kıyafet oldu. birkaç ay mecburen farklı şehirlerde kaldık o süre zarfında iyice uzaklaştı benden. nedeni de bana karşı sorumluluk hissetmesiymiş. o kadar çok kalbim kırıldı ki . aynı şehre geldiğim de sürede yüzüme bile bakmadı. sorunca seviyorum diyordu ama koluma bile girmiyordu. artık bana ayırdığı zaman dilimi gittikçe azalıyordu. sonrasında beni eleştirmeye başladı sürekli aylar önce yaptığım şeyler bile suç olmuştu.uykularım iştahım kaçmıştı. o sinir bozukluğla arkadaşlarımla aramda bir müddet bozuldu.1 ay ancak dayandım bir senin dolmasında birkaç gün kala terk ettim.
neye uğradığımı şaşırdım bu kadar mı kolay her şey ? bir dönem kadın olduğum için kendimden utanacak seviyeye geldim.

Yasi kac bu dengesizin? Kurtulduguna sükretmelisin

Asla asla asla gorusmeee konusmaaaa cikar hayatindannn zor biliyorum ama smdogru olann buuu. Karakterin, gururun, mutlulugun herkesin kafa karisikligindan üstûndürr! Boyunn egmeee. Duygularini bir kenara birak. Ya simdi uzulur unutrsn ya da unutmayp omur boyu uzulursunn.

Çok haklısınız arkadaşlar ben hala kendimede inanamıyorum kontrole nasıl ikna oldum. yaş 22 ve bu insan üniversite okuyor . benim ailem çok tutucu değildir erkek arkadaşım olmasına kızacak insanlar değiller ama böyle bir şey başıma gelince ne yapacağımı şaşırdım çok korktum.
ilişkinin başında evlilik diye beni bıktırıyordu yazın bile annemle tanış diye ısrar ediyordu belkide bu yüzden kandım.

ben şehirdışında okuyordum belkide ona bu kadar bağlanmamım nedeni de buydu. aynı arkadaş grubu geldiğimde beni karşılar gittiğimde uğurlardı.

şimdi geriye dönüp bakınca ne kadar duygusal düşünüyormuşum diyorum bu benim için bir ders oldu...
Çok şükür bin şükür kurtulduğuma . Zaten ayrıldıktan sonra üstümden öyle bir yük kalktı ki kendimide ilkokulda karne alıp tatile çıktığım zamanki hafifliği hissettim

En iyisini yapmissin ins dogru insanla cok mutlu bir hayatin olur bundan sonra

ister yeni tanıstıgınız biri olsun ister yıllardır tanıdıgınız biri;ister ucu acık bir iliski olarak tanımlayın, ister evlilik vaatleri olan... hic farketmez. cinselligi evlilikten once yasamayla ilgili sıkıntınız yoksa kisiye gore ve iliskinize gore degerlendirmenizi yaparsınız,
ancak bununla ilgili dusunceleriniz daha farklı ise "evelenecektik, ciddiydik, o yuzden yakınlastık" demeyin asla...
nikahtan birgun once olsa dahi neyin ne olacagı hic belli olmaz,
arkasında duramayacagınız seyleri yasamamaya ozen gosterin.

bu kişinin tum tanıstırma hikayelerine ragmen sizle olan yakınlasması sonrasında doktor teklifi "başıma kalır" mı kaygısı taşıyor? ustelik daha sonra size baskı uygulaması kıyafetlerinize karısması sahiplenmekten midir, yoksa cinselligi yasayan bir kadını farklı bir sekilde tanımlayıp ahlaksızlıgın her turlusunu yapmaya musait gormesinden midir bilemem..
ancak hepsi hakarete denktir benim gözümde.

yalvarsa da karsılık vermeyin, bir şans tanınamayacak kadar karakter yoksunu,
ustelik sizden sogumasının nedeni cinselligi "kotu kadın" olmak ile bagdastırıp tiksinmesi gibi birsey ise ciddi problemleri de var derim, aklınızda bulunsun...

İstediğini alamayinca ,terk etmiş seni.Daha doğrusu senin terk etmene neden olmuş.
Doktora gidecek kadar ileri giden bir erkegin sana saygısı kalmamıştır.
Sevin başına iş gelmeden ayrıldınız.
Birde en sinir olduğum konu şu ortada söz yok nisan yok sözlüm,nişanlim diye tanıştırilma olayı.Bu sadece kandırmaca.Söz için aileden kız istenir.Böyle adamları iplemeyin bile.İlk dakikadan bunu yapan,ya yalancidir yada kendi ayakları üzerinde duramayan bir çocuk

Erkek milleti klasik. Canım sonradan üzüleceğine şimdi üzülmen iyidir. Birde bu ( döşürüksüz adamla) evlensen ne kadar pişman olurdun. Sana güveni yokmuş baştan. Sevgi kesinlikle yokmuş ilişkide. Bence birde sadaka ver kurtulmanın şerefine.

Boyle adamlari insan yerine koyup bir `iliski`yasamak utanc kaynagi olmali...
Birakmak dogru karar, sevilmek bu degil...

Kurtulduğuna sevin ayrica o kim de seni kontrole götürüyor bir daha boyle bir şey yapma

Amacı farklıymış ve amacına ulaşamayınca uzaklaşmış bu kadar basit.
Kendinden utanması gereken sen değilsin...

bu gittiğiniz bekaret kontrolü ise ben sevgilinize gram suç atmam siz zaten kendinizi aşağılamaya hazırmışsınız,o kontrole girdiğiniz an bitmişsiniz siz..bu saatten sonra görseniz de iplemeyin rahatsız olmayın ,rahatsız olmanız bile o karaktersizi insan sıfatına almanız demek oluyor..nötr olun..hissetmeyin onu..yanınıza dahi otursa milyonlarca insandan hiçbir farkı olmadığını düşünün ve bir daha kendinizzi bu denli aşağılatmayın.

Back