- 21 Aralık 2007
- 404
- 0
- 69
-
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
kalp krizi geçirdi ameliyat oldu o kadar yoğun geçti ki annemlerde internet yok babamı bırakamadım tamamen sürpriz oldu bu kalp olayı çok şükür şu an iyi siz nasılsınız bakalım hakikaten birbirimizi bulamıyoruz ne olacak halimiz acaba sizi çok özledim inanın aklımın bir tarafı sizdeydi fatma abla ne yapıyor kardelen nasıl cevap bekliyorum
çok geçmiş olsun lovelicim Şeniz zaten aniden çıkıyor bu hastalık babamda geçen yaz bypass ameliyatı oldu. merdivenlerden çıkarken aniden fenalaştı öyle ortaya çıktı. babamın tansiyonu bile yoktur düün yani. 5 damarı değiştirildi. şimdi çok iyi ama çok zor bir dönemdi ameliyat sonrası. havalarda soğudu baban dikkat etsin canım kendine. tekrar geçmiş olsun canım Şeniz
fatma ablacımmmmmm nasılsın yaa?? çok merak ettim seni de :1hug:
selam kızlar...iyiyim demek isterdim ama bugün üşüyorum, hapşuruyorum ve çok halsizim arkadaşlar...hasta olmaktan korkuyorum çünkü yılbaşında izmirden misafirlerim gelecek..hastalanırsam benim için zor olacak...neyse hayırlısı bakalım..
Anlamadım arkadaşlar sanal olucaksa daha fazla kişi katılımı olamazmıydı. Bende heveslendimde fisfisfis
Anlamadım arkadaşlar sanal olucaksa daha fazla kişi katılımı olamazmıydı. Bende heveslendimde fisfisfis
canlarım sabah yzmaya çalıştım bilgisayar arıza veerdi eşim gelince yaptı ablacım geçmiş olsun neler var neler yok yeni bir yıl yeni umutlar arka arkaya hamile haberleri duydum arkadaşlar adına sevindim ama ben de hala tık yok canım sıkıldı valla defne sen de ne var ne yok freyza sen nerdesin kız buluşamasak da yazışmak güzel dertleşeceğin bir şekilde okuyacaklarını bildiğin arkadaşlarının olduğunu bilmek güzel hadi yarın görüşmek üzere
günaydın arkadaşlar...
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun..geçecek inş...
bende hepinizin yeni yılını kutluyor gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla gerçekleşmesini
diliyorum... bebek isteyenleride inş. anne olarak görürüz...bende anneanne
olurum artık değilmi kızlar...kardelenden haberi olan varmı..
sağol ablacımm :1hug: Rabbim nerde bebek isteyen varsa hepsine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :Saruboceq: lovelim ile bana da :CüvCüv:
fatma ablacım tabii sen anneanne olursun bizim bebeişlere freyza kız nereden buluyorsun böyle güzel şeyleri kardelenin işi vardır gelir
günaydın arkadaşlar..
yeni yıl hepinize hayırlı uğurlu gelsin...defne ve loveliyede bebek getirsin...
bana da gelin ve damat getirsin hayırlısıyla inş...
evet yaa benim çocuklarda iş yok, siz bari beni anneanne yapın kızlar..