- 24 Mart 2007
- 1.039
- 6
- 42
- Konu Sahibi KardelenMasaliM
- cocostar
- _mutluluk_
- whitedaisy24
- minilya
- KardelenMasaliM
- loveli
- !ikebana22!
- g_b_k_
- nadiye
- Melan_choly
- arzuco
- daisy06
- Merve_black
- fatmasel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günümüz bitti galiba kardelencim
ben geldim kızlar cocoya gelirken saçımı yaptırayım dedim ayy kardelen eşofmanla gelmişsin hani süslü gün ayakkabıları çay alayım cococum
Kis ben gecen sayfada verdim ya aaa ne acgözlüsünsırnaşık şeycanlarım sizlere daha fazlasını yapmak isterdim kızlar ama hani paralar nerdeeee :) hadi bakem boşa pasta vermedik size di mi size verin paralarımı :)
Anam bu loveli bendende delü cikti:jeyyar:aaa geçmi kaldım aman ya yine mi geç kaldım:1shok: gelin diyorum sizeÇok üzgünüm çoook banane banane coconun evinde tepinirim ağlarım susmam ona göre-tatlicadiarzu- kardelennnnnnnsenağlama merve
Sen sus cikarken paralari ben alcam aaaahihoyyytvereyim canımm buyur bozdur bozdur harca 3.5 ytl eee bu arada evin neresinde saklıyorsun parayı çıkarken alayım hehehehehe
Kis aglama geldikkaydirigubbakcemile3yyyyyyyaaaaaaaaaaaaaa geliiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canim aklimdayken paranida veriyim:)
E gün sahibine paralari verin kizlar hadi bakalim.
Ay aramizda kalsin bu cocos da pek pasakliymis kis.Aman duymasin.Üstelikte tembelmis.Gidip pastahaneden almis bütün hazirladiklarini(dedikodsuz gün olurmu)
nadiyem ben kumbaramdakileri gösterdim bilem bak
Kizlar googlede görsellerde pgaca resmi ararken bi baktim benim yapip resmini cekip bloguma koydugum pogacalarim baska bir sitede izinsiz kullaniliyor.Ay nasil sinirim bozulduklava:
HAYATIM GÜLE GÜLE HARCA
Aha bak sana pasta pogaca getirdik.Dedikodunu yaptik.Bide paranida verdik cocos hanimklava:sırnaşık şey
cocos hazirlamamis ama biz elimiz bos gitmeyelim dimi:jeyyar:
tamam sustum ama gitmeyin ben işe gitmek için 11.30 da hazırlanacağım okul var pastalar güzel olmuş beğendim kardelen hava soğuk ne yapam hem şık olayım hem ısınayım dedim hem sen benim iş kıyafetimle güne gelmişsin biz bişey diyozmu merveeee senin pantolun seni pek güzel göstermiş canım neyse coconun evi güzelmiş dimi o örtüyü nerden almış acep
kızma kızma verdim ne yapayım topla topla sonra bayat poğacaya soğuk çaya 50 ytl ver ondan yani cococum duymasın ay eve hafatalık temizlikçi geliyor ev böyle şaştım valla halının altından çıkıyor kirler ayol