• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

'çıplak bile olsam bana tecavüz edemezsin'
'Gecenin 3'ünde dışarıda sarhoş bile olsam tecavüz edemezsin'
'Gece mini eteğimle topuklu ayakkabımla dolaştığım için tecavüz edemezsin'

evet pankartlar gayette doğru.
evet.
TECAVÜZ EDEMEZ

Evet EDEMEZLER..
Ama ediyorlar okypete..

Hadi edemezler diyipte bu halde sokağa çıktım sonuç ?

Evet EDEMEZLER..
Ama ediyorlar okypete..

Hadi edemezler diyipte bu halde sokağa çıktım sonuç ?
bunu engellemek bizi sansürlemekle olmaz.
cezaları attırmakla olur.
tecavüz eden sapıklar yakalanıp iyi halden aflardan yararlanıp çıkıyorsa bunun suçu yasalarda ve devlette.
koy cezayı ağır bak bakalım yapabilirlermi bir daha..
ver tek oda hücrede ömür boyu hapis.
bak bakalım başkası yapabiliyormu bunu göze alıp
okumuyormuyuz tecavüz edenler 1 ay sonra salınıyor. çocuklara edenler bile dışarda. suçlu kim peki. o kadınlarmı yoksa yasalarmı.

Herkesin düşüncesine saygım olduğu gibi şuan yazacaklarım da benim düşüncelerim.
Kesinlikle ne bir tacizciyi nede bir tecavüzcüyü haklı bulmuyorum bunuda belirtmek isterim.
Fakat;

TÜRKİYE gibi bir ülkede yaşıyoruz.
Ve bizim ülkemiz, mini etek giymeye, açık saçık kıyafetlerle yada göz alıcı, bayanların bile birkerede daha dönüp baktığı kıyafetlerle gece yarıları dışarıda dolaşmak üzgünüm taciz ve tecavüz olaylarını beraberinde getiriyor.
Çünkü ülkemiz erkekleri bunlara henüz alışmış değil, henüz daha karşısındakini anası bacısı olarak göremiyor.
Aklı uçkurunda dolaşıyor.
Tabiki istediğimiz gibi giyinmek, özgürce istediğimiz saatte, istediğimiz yerde dolaşmak bizim en büyük HAKKIMIZ !
Ama bu hakkımızı sapkın insanlar yüzünden yaşayamıyoruz.
Yaşadığımız zaman ise sonumuz malesef ki kaçınılmaz oluyor..

Anlatmak istediğim suç bizim özgürlüğümüz değil,
Buna izin vermeyen, musade etmeyen varlıklar!

Bu yüzden diyorum ki henüz bukadar gelişememişiz, bazı varlıklar bunu algılayamayıp eli şeyinde dışarıda dolaşırken, bizde önünden gecenin bir yarısı geçmeyelim..
İster mini etek ister kapalı olarak. Bu bile onlar için önemsiz.

Tecavüz olayının üzerinden bir paylaşım sitesinde gördüğüm pankartların bazıları beni şok etti.
'çıplak bile olsam bana tecavüz edemezsin'
'Gecenin 3'ünde dışarıda sarhoş bile olsam tecavüz edemezsin'
'Gece mini eteğimle topuklu ayakkabımla dolaştığım için tecavüz edemezsin'

Yapmayın nolur hemcinslerim..
Tavuğa, damacanaya, cansız mankene tecavüz edenler insanlar fink atıyorken dışarıda, ve bunu biliyorken hala daha TECAVÜZ EDEMEZSİN diye diretmeyin.
Ediyorlar işte.
Çünkü hala daha dışarıda milyonlarca sapkın insan dolaşıyor ve hiçbirinin alnında yazmıyor ne olduğu. Ve direttiğimiz için ise o sapkınlara çanak tutuyoruz.

Keşke yazsa da hepsinin çükü kesilip yakılsa!!
İşte ozaman biz rahatla dolaşsak istediğimiz yerde istediğimiz kıyafetle.
yazında haklısın evet.gece 3 te dışarıda olduğu için tecavüz edilen kız hak etmedi tabikide ama belayı çağırdı.bi konuda bende yazmıştım ne işi var o satte savunmasız tek başına diye.ben 30 yaşındayım ve geç vakitte çöp atmaya gideceksem anne camdan bak derim.tokat ta kaybolan çocuklar hala bulunamadı hergün aklımda ne oldu yavrulara diye.o çocuklar tek başına ne işi var sokaklarda.tamam tecavüz edemez kimse taciz edemez korkutamaz dokunmasada ! ama tecavüzü hak etmiş tahrik edici giyinmiş yaklaşımıda çok ters

bunu engellemmek bizi sansürlemekle olmaz. cezalrı attırmakla olur. tecavüz eden sapıklar yakalanıp iyi halden aflardan yararlanıp çıkıyorsa bunun suçu yasalarda ve devlette. koy cezayı ağır bak bajalım çıkacakmı. okumuyormuyuz tecavüz edenler 1 ay sonra salınıyor. çocuklara edenler bile dışarda. suçlu kim peki. o kadınlarmı yoksa yasalarmı.
Ben kadında zaten suç bulmuyor + 2.sınıf muamele gördüğümüz için bunada herzaman tepkiliyim.
Ama dışarıda milyon tane sapık var ve bunları 1 ay sonra serbest bırakan hakimler var.

Demek istediğim bu tarz pankartlar bizim kadınlığımızı gücümüzü göstermek yerine yasalar ile ilgili birşeyler yapılmalı.
Bildiğim kadarıyla cezaevlerinde tecavüzden girenler affedilmiyor mahkumlar tarafından.
Fakat en güzel cezanın tecavüzcünün HADIM edilmesi olacağına inanıyorum.

Yani ülke şuan için bu durumda ve bu sapkınlara karşı boy göstermek, pankartlarda yazanlara güvenip dolaşmak BENCE bilebile lades..

Ben kadında zaten suç bulmuyor + 2.sınıf muamele gördüğümüz için bunada herzaman tepkiliyim.
Ama dışarıda milyon tane sapık var ve bunları 1 ay sonra serbest bırakan hakimler var.

Demek istediğim bu tarz pankartlar bizim kadınlığımızı gücümüzü göstermek yerine yasalar ile ilgili birşeyler yapılmalı.
Bildiğim kadarıyla cezaevlerinde tecavüzden girenler affedilmiyor mahkumlar tarafından.
Fakat en güzel cezanın tecavüzcünün HADIM edilmesi olacağına inanıyorum.

Yani ülke şuan için bu durumda ve bu sapkınlara karşı boy göstermek, pankartlarda yazanlara güvenip dolaşmak BENCE bilebile lades..
kadınlar bas bas bağırıyor sayfa sayfa haber açılıyor burada yasalar yetersiz diye.

eee yapmıyor devlet. hakime bir iki yalakalık biraz ordan buradan ceza indirimi pslik dışarda.

Son düzenleme:
kısaca bu bize kadınlara yasaklarla değil ,yasalardaki bu saçmalıkları değiştirmekle olur.
cezayı , olayı yaşayan cins değil yapan çekmeli.
kısıtlanması gereken kadın değil yapan olmalı.
bunun sonu olmaz yoksa .
yasaklar kadını kısırtlamalar başlarsa eve hapsediliriz.
bu tehllikeli bir gidişata döner.

ve bu herif gibilerin ekmeğimne yağ süreriz. konudaki adam gibi,
bu yazarın amacı belli. kadını eve hapsetmek ve istediği gibi giydirmek sonuçta zaten

images

kısaca bu bize kadınlara yasaklarla değil ,yasalardaki bu saçmalıkları değiştirmekle olur.
cezayı , olayı yaşayan cins değil yapan çekmeli.
kısıtlanması gereken kadın değil yapan olmalı.
bunun sonu olmaz yoksa .
yasaklar kadını kısırtlamalar başlarsa eve hapsediliriz.
bu tehllikeli bir gidişata döner.

ve bu herif gibilerin ekmeğimne yağ süreriz. konudaki adam gibi,
bu yazarın amacı belli. kadını eve hapsetmek ve istediği gibi giydirmek sonuçta zaten
Ayni seyi savunuyoruz.
Fakat benim demek istediğim henuz daha yasalar kadinlardan yana degilken, bu pislikler disarida fink atiyorken acilan hakli pankartlara uyup bu pisliklere canak tutmamak.

Ayni seyi savunuyoruz.
Fakat benim demek istediğim henuz daha yasalar kadinlardan yana degilken, bu pislikler disarida fink atiyorken acilan hakli pankartlara uyup bu pisliklere canak tutmamak.
yani biz kısıtlanacağız. peki yasalar değişmiyorsa ilelebet hep hayatımızı sansürleyecekmiyiz. suçlu bizmi olacağız hep. hep bizemi yasak olacak. asla. kabıul etmiyorum bunu. o zaman yasaları değiştirmek için çabalayacağız.

yani biz kısıtlanacağız. peki yasalar değişmiyorsa ilelebet hep hayatımızı sansürleyecekmiyiz. suçlu bizmi olacağız hep. hep bizemi yasak olacak. asla. kabıul etmiyorum bunu. o zaman yasaları değiştirmek için çabalayacağız.
Canım benim tamam işte demek istediğim bu benim.
Şuan için yasalar söylediğin gibi bizden yana değil ise, pisliğe çanak tutmayacağız ve gerekirse bir müddet evet sansürleyeceğiz kendimizi..
Tecavüzcülere inat gece yarıları dolaşmak yerine yasaların bizlerden yana olması için çabalayacağız.
Yani tutupta boy boy çıplak olsamda tecavüz edemezsin pankartını açmak yerine daha farklı kadın yasalarını dile getiren bir pankart açmamız gerekiyor.

Tecavüzcünün çükü kesilmeli ve gözünün önünde yakılmalı meselaa..
Yada daha farklı bir can yakıcı ceza..

Ayni seyi savunuyoruz.

Kendimizi eve kapatarak yasaların düzelmesini bekleyemeyiz değil mi? Daha çok hayatın içinde olucaz daha çok göze batırmamız lazım bu yaşananları. Gecenin 3 ünde kızın dışarda ne işi var diyerek sadece olayı normalleştiriyoruz. Ki bekar kızın gece gezmesi çok normal. Evli erkek niye gece gezer anormal olanın bu olduğunu yerleştirmek lazım topluma. Tamam erkek suçlu ama... Dedikten sonra zaten bütün suç kadına biniyor.

Canım benim tamam işte demek istediğim bu benim.
Şuan için yasalar söylediğin gibi bizden yana değil ise, pisliğe çanak tutmayacağız ve gerekirse bir müddet evet sansürleyeceğiz kendimizi..
Tecavüzcülere inat gece yarıları dolaşmak yerine yasaların bizlerden yana olması için çabalayacağız.
Yani tutupta boy boy çıplak olsamda tecavüz edemezsin pankartını açmak yerine daha farklı kadın yasalarını dile getiren bir pankart açmamız gerekiyor.

Tecavüzcünün çükü kesilmeli ve gözünün önünde yakılmalı meselaa..
Yada daha farklı bir can yakıcı ceza..
hayır sansürlemek çözüm değil diyorum bende. gece yarısı dışarı çıkabilmeliyiz. giyimize kimse karışmamalı. yasalar ne zaman düzelecek belli değil. ki bu devletle zor. neden biz kısıtlayalım kendimizi. suçlu biz değiliz ki. anlaşamıyoruz. paradoksa döndü mesajlarımız.

bunu engellemek bizi sansürlemekle olmaz.
cezaları attırmakla olur.
tecavüz eden sapıklar yakalanıp iyi halden aflardan yararlanıp çıkıyorsa bunun suçu yasalarda ve devlette.
koy cezayı ağır bak bakalım yapabilirlermi bir daha..
ver tek oda hücrede ömür boyu hapis.
bak bakalım başkası yapabiliyormu bunu göze alıp
okumuyormuyuz tecavüz edenler 1 ay sonra salınıyor. çocuklara edenler bile dışarda. suçlu kim peki. o kadınlarmı yoksa yasalarmı.
Ben cezaların artırılmasının bu noktada işe yarayacağını sanmıyorum. Zaten mevcut cezalar az sayılmaz, uygulanmıyorlar.

Tecavüzcülerin o anda alacağı cezanın azlığı çokluğunu hesapladığını düşünmüyorum. Adam orada olmayan süper egosunun bastıramadığı id ile, hayvani dürtülerle hareket ediyor. Mesele o hayvani dürtülerin ortaya çıkmasını engellemekte. Bu iki şekilde olur. Ya mervecik kafalı kadınların çocuk yetiştirmesini engelleyip baştan önlem alacaksın ya da bu insanları rehabilite edeceksin. 5 10 sene içerde tutup sokağa saldıklarımız daha saldırganlaşmış olabiliyor ne yazık ki. Otomatik Portakal diye bir roman okumuştum lisedeyken. Ergen yaşında uyuştuşturucu kullanan, tecavüz eden birinin devlet eliyle rehabilite edilmesini konu alıyordu. Etik tartışması yapılıyor bu konuda ama bence en kesin yol bu.

Yasa kıyafet para vs pekte önemli değil
Önemli olan o toplumun zihniyeti zihniyeti değiştirmedikten sonra neyi değiştirirseniz değiştirin durum değişmez

“Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu
http://t24.com.tr/haber/kadinlarin-kudurtan-kiyafetleri-tecavuz-vakalarini-cogaltiyor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu,326586
Eygi'ye "suç işleme teşvik etmek" suçundan ceza istendi
page_kadinlarin-kudurtan-kiyafetleri-tecavuz-vakalarini-cogaltiyor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu_676201719.jpg

“Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Eygi'ye "suç işleme teşvik etmek" suçundan ceza istendi

Avukat Feyza Altun, Vahdet yazarı Mehmet Şevket Eygi'nin Bağdat Caddesi'nde yaşanan tecavüzle ilgili "Hiçbir kadının fahişe kıyafetiyle gezme hakkı yok" diye yazıp kadınları suçlayan açıklaması hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Gerçek Gündem’in haberine göre Avukat Feyza Altun, Mehmet Şevket Eygi'nin TCK'nın 216'ıncı maddesi (Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama) , TCK'nın 39/a maddesi (Suç işlemeye teşvik etmek) ve basın yoluyla hakaret suçlarından cezalandırılması istedi.

Avukat Altun’un suç duyurusu şöyle:

20160202175736_21aed84320ed96c67d847f317d225c.jpg

Eygi, yazısında "Başta tecavüz olmak üzere suçların patlamasının en büyük sorumlusu ahlaksız medyadır. Müstehcen yayınlar bazılarını çıldırtmakta ve suç işlemelerine sebep olmaktadır" dedi. Eygi, "Bazı kadınların ve kızların, bazı erkekleri delirtecek, çıldırtacak, kudurtacak tarzda seksî ve şehevî kıyafetlerle dolaşmalarının tecavüz vak’alarını çoğalttığı inkar edilemez bir gerçektir" ifadelerine yer vermişti.

http://t24.com.tr/haber/kadinlarin-...yor-diyen-vahdet-yazarina-suc-duyurusu,326586
Kudurmak...:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yasa kıyafet para vs pekte önemli değil
Önemli olan o toplumun zihniyeti zihniyeti değiştirmedikten sonra neyi değiştirirseniz değiştirin durum değişmez
önceliklede tahrik edici giyinmesin diyen kendini bilmez adamın söylediklerini desteklyen kadınların zihniyetini değiştirmek lazım.

Back