• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

kadının tesettürü örtü ise erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır
ALLAH cc herkese akıl fikir ve hür irade vermiş
şöyle giyinin diye emretmiş bunu sorgulama hakkımız yok (inanananlar olarak )o yüzden dileyen dilediği gibi giyinsin deme hakkına sahip değilim

ama kadın açık giyiniyor diye ,erkeğe tecavüz -taciz-rahatsız etme hakkınıda vermez sonuçta onada emredilen var
ve o emre uymak zorunda
anne baba evladığını ahlaklı inanan temiz ve emredildiği şekilde yaşayacak nitelikte yetiştirmek zorunda
yani arasında çok ince bir çizgi var
burası 42 milletin olduğu bir forum o yüzden daha detaylı yazamıyorum

Yorumları okudum ve şaşırdım çok üzüldümde.. Genele kıyasla muhafazakar bi insan olduğumu düşünüyorum ama bu konuda giyim kuşamın karıştırılmasını erkekler yaparken bile mide bulandırıcı bulurken kadınların bu fikre ucundan kenarındanda olsa katılması çok acı..

Bu yorumu yapıyorum evet hayatımda asla mini etekle veya şortla veya bu " kudurtucu" tabirine giren herangi bir kıyafetle dışarı çıkmadım. Yani giyiyorum o yüzden savunuyorum değil. Aksine pantolon ve kalçamı örtecek tunik-hırka tarzı şeylerle çıkıyorum. Ama bu şekilde giyinenlerin suçu nedir hala anlamış değilim. Ha günahsa o Allahla onun arasındadır..Nitekim özgecanın üzerindede bu tanıma uyacak bir şey yoktu.

Söylenecek çok şey var ama ne desek boşa.

kadının tesettürü örtü ise erkeğin tesettürü göz kapaklarıdır
ALLAH cc herkese akıl fikir ve hür irade vermiş
şöyle giyinin diye emretmiş bunu sorgulama hakkımız yok (inanananlar olarak )o yüzden dileyen dilediği gibi giyinsin deme hakkına sahip değilim

ama kadın açık giyiniyor diye ,erkeğe tecavüz -taciz-rahatsız etme hakkınıda vermez sonuçta onada emredilen var
ve o emre uymak zorunda
anne baba evladığını ahlaklı inanan temiz ve emredildiği şekilde yaşayacak nitelikte yetiştirmek zorunda
yani arasında çok ince bir çizgi var
burası 42 milletin olduğu bir forum o yüzden daha detaylı yazamıyorum
ayette önce erkekler daha sonra kadınlar ele alınmış. Yani erkeklere ilk iffetli olma emri gelmiş. Keşke konuşulabilse. Aslında öylesine açıkki herşey kanun nizam düzen Kuran 'da

O zaman plajlarda mayolu bikinili kızlar kadınlar da tecavüzü hakeder deyil mi yani.Bu kadınların bide çıkıp bu gibi yazılanları tasvip etmiyorlar mı çıldırmak işten deyil.Kimse tecavüzü haklı çıkarmaya çalışmasın.Sapık sapiktir eline bir fırsat geçmesin sizin o kapaliliginiz da kurtaramaz sizi bu şahsın sözlerini destekleyen hanımlar....

Konu kıyafet ya da davranış ise, ne kadar çok giyerseniz giyin ne kadar mesafeli olursanız olun, karşınızdakinin niyeti bozuk olduktan sonra başınıza gelecekler az çok Bellidir.
Bu dünyada çite, damacanaya, cansız mankene, kaza, eşeğe, kundaktaki bebeğe şehvet duyanlar var.
Hem de sayıları hiç de az değil. Onların duydukları sapkınlığı neye bağlayarak haklı çıkaracaksınız acaba?
Aaa olur mu hiç damacana mini etek giymiştir, atlar eşekler frikik vermiştir. Yani illa şehvet duyulacak bişey yapmıştır onlar. Sapıkların hiç suçu yok, ne yapsınlar nefsi var ya onların !!

hayır sende beni gayet iyi anladın oky.. Hiçbir tecavuzcu haklı değildir. Zaten o giyim tarzı tecsvuzculeri değil adam gibi adamları baştan çıkartıyor.. Kadının haksızlığının simgesi tecavuz değildir. Kendi çizgisinde olan adamın gonlune dahi fesatlık giriyorsa hiçmi suçu yok o kadının.
Adam gibi Adamlari mi? Adamlik kritlerimiz şükür ki cok farklı! Bir kadının ciplakligindan etkilenip ona tecavüz eden adam gibi adamlar olamaz.!

O zaman plajlarda mayolu bikinili kızlar kadınlar da tecavüzü hakeder deyil mi yani.Bu kadınların bide çıkıp bu gibi yazılanları tasvip etmiyorlar mı çıldırmak işten deyil.Kimse tecavüzü haklı çıkarmaya çalışmasın.Sapık sapiktir eline bir fırsat geçmesin sizin o kapaliliginiz da kurtaramaz sizi bu şahsın sözlerini destekleyen hanımlar....
evet gerçekten,o zaman bir guruh saldırsın plajlara. ve orada yakaladığı mayoluları kaçırıp tecavüz etsin.
o kadın suçluyu savunanlar buna ne diyecekler mesela..
söyleyeyim giymeseydi. . yazık gerçekten. kadınların bunu düşünmesi bile o kadar acıki.

Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.
Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?

Ben hic "yaa erkekler buna bayilir" diyerek bir sey giydigimi hatırlamıyorum. Ama " kizlar bunu cok begenecek buna bayilacaklar" diyerek giydigim cok sey var.

Iste sen anlayamiyorsun Mervecik bosuna kasma. Normal

Son düzenleme:
Iste bunu diyen kadın olamaz ya. Bu bir kere kadinligin fitratina aykırı. 4 yasindaki kızım evde kendi kendine takiyor takistiriyor saçlarını yapıyor. Hangi erkek icin?

Ben hic yaa erkekler buna bayilir diye bir sey giydigimi hatırlamıyorum. Ama kizlar bunu cok begenecek buna bayilacaklar diye giydigim cok sey var.

Iste sen anlayamiyorsun Mervecik bosuna kasma. Normal
aklın yolu bir. . tabiki kadın değil:)
bunu farkettiğimide biliyor kendisi. .o yüzden bana kıl:)
aynen bizde küçükken annelerimizin topuklu ayakkabılarını giyerdik. hatta bir uçuk gri farı vardı. dibini görmüştü sayemde yaş 5 falandı benimde..:)

Son düzenleme:
Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.
her cümlenin sonunda uğraşamam cvb veremem diyip tekrar konuya dönmen çok komik.sen süslenmeyi bakım yapmayı erkekler için yapabilirsin ama ben kendim için yaparım.kınalarda erkek var diyorsun.hatun ben hamama bile giderken ağdamı yapıp en güzel çamaşırlarımı giyerim.şimdi sen lezbiyensinde dersin.düşüncelerini savunacaksan az mantıklı konuş

birilerini bi ay eve kapatsak banyo yapmicak anlamış olduk. 2 gün duramam banyosuz. İnsan görmesem kendimden tiksinirim. Kış günü bacağımı gören yok. Eşim burda değil. Ağdasız evde oturamam. bu mantıkta cümleleri ancak bir erkek kurabilir. Haftasonu evden çıkmasam bile sabahtan duşumu alır kremlenir yayılır kitabımı okurum. Aynaya bakınca kendimi güzel görmek isterim. Bu nasıl bir mantık. Babanem kanserden öldü. Saçlarını boyamak yasaktı. Ağlayıp yalvarıyodu boyayın diye. En sonunda boyadık kadınn kafasını. Bu cümleleri asla bir kadın yazmış olamaz.

Banyoyu erkekler icin mi yapiyor musuz :KK53: demek bizim millet bunu iplemedigi icin les gibi kokuyor :KK53:
öyleymiş ya :KK48: böyle kadınların yetiştirdiği oğullar yüzünden kadınlarımız eziliyor şiddet görüyor tecavüze uğruyor.benim erkek evladım olursa öğreteceğim şeylerden biride kadına karşı mesafeli olması.
oğluşummm kadın açık giyerse şehvetlen diyen insanların karşısına kendi düşüncelerinde insanlar çıkar inşallah.amin

birilerini bi ay eve kapatsak banyo yapmicak anlamış olduk. 2 gün duramam banyosuz. İnsan görmesem kendimden tiksinirim. Kış günü bacağımı gören yok. Eşim burda değil. Ağdasız evde oturamam. bu mantıkta cümleleri ancak bir erkek kurabilir. Haftasonu evden çıkmasam bile sabahtan duşumu alır kremlenir yayılır kitabımı okurum. Aynaya bakınca kendimi güzel görmek isterim. Bu nasıl bir mantık. Babanem kanserden öldü. Saçlarını boyamak yasaktı. Ağlayıp yalvarıyodu boyayın diye. En sonunda boyadık kadınn kafasını. Bu cümleleri asla bir kadın yazmış olamaz.
işte bu kadınlar evlat yetiştirip topluma salıyorlar.

Herkesin düşüncesine saygım olduğu gibi şuan yazacaklarım da benim düşüncelerim.
Kesinlikle ne bir tacizciyi nede bir tecavüzcüyü haklı bulmuyorum bunuda belirtmek isterim.
Fakat;

TÜRKİYE gibi bir ülkede yaşıyoruz.
Ve bizim ülkemiz, mini etek giymeye, açık saçık kıyafetlerle yada göz alıcı, bayanların bile birkerede daha dönüp baktığı kıyafetlerle gece yarıları dışarıda dolaşmak üzgünüm taciz ve tecavüz olaylarını beraberinde getiriyor.
Çünkü ülkemiz erkekleri bunlara henüz alışmış değil, henüz daha karşısındakini anası bacısı olarak göremiyor.
Aklı uçkurunda dolaşıyor.
Tabiki istediğimiz gibi giyinmek, özgürce istediğimiz saatte, istediğimiz yerde dolaşmak bizim en büyük HAKKIMIZ !
Ama bu hakkımızı sapkın insanlar yüzünden yaşayamıyoruz.
Yaşadığımız zaman ise sonumuz malesef ki kaçınılmaz oluyor..

Anlatmak istediğim suç bizim özgürlüğümüz değil,
Buna izin vermeyen, musade etmeyen varlıklar!

Bu yüzden diyorum ki henüz bukadar gelişememişiz, bazı varlıklar bunu algılayamayıp eli şeyinde dışarıda dolaşırken, bizde önünden gecenin bir yarısı geçmeyelim..
İster mini etek ister kapalı olarak. Bu bile onlar için önemsiz.

Tecavüz olayının üzerinden bir paylaşım sitesinde gördüğüm pankartların bazıları beni şok etti.
'çıplak bile olsam bana tecavüz edemezsin'
'Gecenin 3'ünde dışarıda sarhoş bile olsam tecavüz edemezsin'
'Gece mini eteğimle topuklu ayakkabımla dolaştığım için tecavüz edemezsin'

Yapmayın nolur hemcinslerim..
Tavuğa, damacanaya, cansız mankene tecavüz edenler insanlar fink atıyorken dışarıda, ve bunu biliyorken hala daha TECAVÜZ EDEMEZSİN diye diretmeyin.
Ediyorlar işte.
Çünkü hala daha dışarıda milyonlarca sapkın insan dolaşıyor ve hiçbirinin alnında yazmıyor ne olduğu. Ve direttiğimiz için ise o sapkınlara çanak tutuyoruz.

Keşke yazsa da hepsinin çükü kesilip yakılsa!!
İşte ozaman biz rahatla dolaşsak istediğimiz yerde istediğimiz kıyafetle.

Back