• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Kına gecesinde de öyledir, kadınlar süslüdür falan ee yani? Bir şeyi degiştirmez bu.

Erkekler olmasa, bir tane makyaj yapan kadın bulamazsın, yok şunu mu giysem bunu giysem falan kimse kasmaz. Hatta millet banyo bile yapmaz yahu!!!

Karşıda bunu takdir edecek ve begenecek bir motivasyon yoksa, yani erkekler yoksa, o zaman kimse süslenmez. Bu da böyle bir gerçektir, kabul edemeyenlerle de ugraşamam.
Demek ki siz kendinizi sevmiyorsunuz ,sizin kendinize öz saygınız yok.
Bir kadın bakımı ,banyoyu,güzel giyinmeyi vs. önce kendi için yapar.Kendine saygısından dolayı yapar.
Ben öyle yapıyorum şahsen.

Yooooo öyle demiyorum.

Diyorum ki, kapısını kilitlemezse bir insan, hırsız hala suçludur ama ev sahibi de sütten çıkma ak kaşık degildir. Elinde para sallayarak gezende de bir salaklık vardır... diyorum. Hırsız hala suçlu ama gel gör ki parayı sallayan da hırsızlık olsun diye elindne geleni yapmıştır.

Nasreddin Hoca nın fıkrası gibi, hırsızın hiç mi suçu yok diyorum. Ben sonuca odaklanıyorum sen öküz altında buzağı arıyorsun. Devam et bulursun belki...

Nasreddin Hoca nın fıkrası gibi, hırsızın hiç mi suçu yok diyorum. Ben sonuca odaklanıyorum sen öküz altında buzağı arıyorsun. Devam et bulursun belki...

Sen de kadının üzerinden tüm sorumluluugu atmaya çalış, atarsın belki?

Bir insan kendi canından malından en önce kendisi sorumludur. Bunun bilincine varsın herkes.

İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!

Kıyafetle alakası yok ya. 9 aylik bebeğe bile tecavüz eden manyaklar var. Bebeklerin tulumu mu teşvik ediyor acaba! Sinirim zipladi yine

Demek ki siz kendinizi sevmiyorsunuz ,sizin kendinize öz saygınız yok.
Bir kadın bakımı ,banyoyu,güzel giyinmeyi vs. önce kendi için yapar.Kendine saygısından dolayı yapar.
Ben öyle yapıyorum şahsen.

Boş masallar bunlar. Bunlara günümüzde çok çok dikkat edilmesinin sebebini yazıp duruyorum işte deminden beri. İki cins de birbiri için giyinir, birbirine begendirmek için ugraşır. Açık ve net bir gerçek bu.

Bu kendine saygı masalını kadınlar tuvaletinden ya da efendime söyliyim, kızlar yurdunda pek ala görebiliyoruz. Hı hııı kendine öz saygı tamam okeeey

Vay be şaşırdım gerçekten ,bu forumda bazı kadınların düşüncelerine.
Boş masallar bunlar. Bunlara günümüzde çok çok dikkat edilmesinin sebebini yazıp duruyorum işte deminden beri. İki cins de birbiri için giyinir, birbirine begendirmek için ugraşır. Açık ve net bir gerçek bu.

Bu kendine saygı masalını kadınlar tuvaletinden ya da efendime söyliyim, kızlar yurdunda pek ala görebiliyoruz. Hı hııı kendine öz saygı tamam okeeey
Ben hiç böyle düşünmedim hayatımda.Dışarda erkekler var,dur onlar için şöyle makyaj yapayım ,böyle makyaj yapayım demedim.Dışarıda arkadaşlarımı bile fark etmem ben .Hiç kimseye bakmam.Yani genelleme yapmanız çok yanlış.Evet öyle kızlar var mı var.Ama gene de tecavüz sebebi mi veya hafifleştirir mi?Hayır,asla.

Benim anlamadığım savunmaya geçilen (sapık) erkeğin haklı olduğunu ispatlamaya geçilirken yaptığının günah olduğunu unutanlar var, şöyle ki (sapık) erkek öncelikle namahreme yan gözle bakmış oluyor bu bir ikincisi (sapık) erkeğin dini veya resmi nikahı olmadan biriyle cinsi münasebeti zinaya girer ki bu da günahların en büyüğüdür bence savunupta bu günaha ortak olmayın arkadaşlar nerden tutsaniz elinizde kalıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Hiçkimse başına gelmeden kötülüğü savunmaya kalkmasın..

Sen de kadının üzerinden tüm sorumluluugu atmaya çalış, atarsın belki?

Bir insan kendi canından malından en önce kendisi sorumludur. Bunun bilincine varsın herkes.

Çocuğunu eğitirken açık kapı gördün mü gir eve istediğini çal diye eğitmeyeceğine göre, tecavüz konusunda da suçu mağdur olanda arayamazsın...

Çocuğunu eğitirken açık kapı gördün mü gir eve istediğini çal diye eğitmeyeceğine göre, tecavüz konusunda da suçu mağdur olanda arayamazsın...

hahaha yaa ilahi... Ben çocuguma hırsızlıgın ve tecavüzün kötü oldugunu ögretmeyecegim yani, öyle mi?

Ya bana bak, böyle aciz ve ucuz hakaret çabaları benim üzerimde işe yaramaz, yanlış kişiye çattın. Başkalarının üzerinde dene, belki bir şeyler elde edersin, benden sana prim çıkmaz ama.

Cevaba gelirsek, hırsızların %90'ının annesi babası çocuklarına çalmanın kötü oldugunu söyledilr ama o çocuklar yine de çaldılar. Anladın mı? Herkes kendine bir sorsun bakalım, ''acaba benim çocuklarımın ileride düzgün insanlar olackaları ne malum?'' diye....

Ayrıca geçen diger başlıkta da sordum kisme cevap veermedi;

Ogluna tecavüz etmemeyi ögreten var mı aranızda? Sürekli söylüyorsunuz ya han ''ogullarınıza tecavüz etmemeyi ögretni'' diye. Var mı aranızda bunu yapan? Yaptıysa nasıl yaptı? Ve bunu yaptıgı için oglu kesinlikle tecavüz etmeyecek midir? Evet bekliyorum cevapları.

NOT: Morla boyadıgım kısımları görmezden gel depresif, senin mesajını yanlış anlamışım. Kusura bakma.

Son düzenleme:
Bu gibi gevşeklere tanga giydirip taksim meydanına salıcaksın. Senin ruhun kuduruk edepsiz..

İnanamıyorum bu raddeye geldiğimize.

Savunmaya geçtikleri şeyin ne olduğunu anlamadım ben şahsen. Anladığım tek şey tecavüze uğrayan ben yada bi yakınım değil (benim başıma gelmez) tecavüz eden de ben yada bi yakınım degil (bu gunahta benim değil) mantığı, başka bişey olamaz

Back