• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

serpil öğretmen cinayeti. cezaevinden çıkıp bu iğrençliği yaptılar.

Taze kan, taze kız istiyorum

Nihat ULUDAĞ / İSTANBUL

Sorgulanan tinerci çocuklar, vahşeti tüm ayrıntılarıyla anlattılar. S.K.'nın cezaevinden çıkar çıkmaz geneleve gittiklerini anlatan İ.Ç., S.K.'nın bununla yetinmediğini belirterek, ‘‘'Taze kan istiyorum, taze kız istiyorum' diye bağırdı. Biz de otomobil çalıp kız aramaya başladık’’ dedi.

İ.Ç. şöyle devam etti: ‘‘Çaldığımız otomobille Ümraniye sokaklarına daldık. Gördüğümüz ilk uzun saçlıyı otomobile bindirdik. Erkek olduğunu anlayınca geri dışarı çıktık. Bir üst sokağa girerek dolaşmaya başladık. Birden yolda yürüyen anne ile kızı gördük ve zorla otomobile bindirdik.’’

Ümraniye'de meydana gelen ve kamuoyunu dehşete düşüren vahşi tecavüz ve cinayetin 4 zanlısının emniyet sorguları sürüyor. Suçlarını itiraf eden zanlılardan 16 yaşındaki İ.Ç.ifadesinde ‘‘S.K. cezaevinden yeni çıkmıştı. Bize bağırarak 'Taze kan istiyorum, taze kız istiyorum.' dedi. Sonra otomobil çalıp kız aramaya çıktık.’’ dedi. ÖğretmenSerpil Yeşilyurt'u tecavüz edip öldürmekten sanık 4 kişidenİ.A. ise kızı gibi tecavüz edildikten sonra çok sayıda bıçakla delik deşik edilen ve öldü diye bırakılan anne Hanım Yeşilyurt için ‘‘Bıçağı uçundan tutup yaralamak için sapladım. Öldürmek istememiştim. Ama korkup boğazını kestim’’ diye konuştu.

Kamuoyunu dehşete düşüren öğretmen Serpil Yeşilyurtcinayetinin zanlıları emniyet ifadelerinde vahşeti ayrıntılarıyla anlattılar. Önceki gün götürüldükleri olay yerinde Yeşilyurt ailesinin yakınlarının linç girişiminden güçlükle kurtulan 4 zanlıdan 16 yaşındaki İ.Ç. arkadaşlarıyla birlikte suçunu itiraf edip şu ifadeyi verdi:

‘‘S.K. cezaevinden yeni çıkmıştı. Cinsel açlığını gidermek için geneleve gittik. Ancak İ.A. bize bağırarak 'taze kan, taze kız istiyorum' dedi. Biz de çaldığımız bir otomobille Ümraniye sokaklarına daldık. Gördüğümüz ilk uzun saçlıyı otomobile bindirdik. Ancak onun erkek olduğunu anlayınca geri dışarı çıktık. Bir üst sokağa girerek dolaşmaya başladık. Birden yolda yürüyen anne ile kızı gördük ve zorla otomobile bindirdik. Tenha bir ormanlık alana geldiğimizde anneyi otomobilden indirerek kızının gözü önünde tecavüz ettik.’’

Tiner şişesiyle anneyi bayılttım

Vahşet zanlılarından S.D.'in ifadesi de tüyler ürperticiydi. Anne Hanım Yeşilyurt'un korkudan titremesi üzerine sinirlenip kafasına tiner şişesiyle vurarak bayılttığını söyleyen S.D. şöyle devam etti:

‘‘Kadın bayılınca sırayla tecavüz ettik. Daha sonra İ.A.bıçağını çıkartarak kadına saplamaya başladı. Biz hepimiz korkuya kapılmıştık ki İ.A. kadının boğazını kesti. Öldü zannederek hemen oradan uzaklaştık. Anneyi öldü zannedip uzaklaştıktan sonra 2 kilometre daha ilerledik ve kızı otomobilden indirip yüz metre uzağa sürükleyip tenha bir yerde sırayla tecavüz ettik. Kız korkudan kendinden geçmişti. İşimiz bittiğinde İ.A. ilk bıçağı sapladı. Sonra bıçağı bana verdi, ben de sapladım. Sonra İ.A. bıçağı alarak defalarca kıza sapladı.’’

Tüm zanlılar tarafından azmettirici ve ilk saldırıyı gerçekleştirmek suçlanan İ.A.'nın ifadesi de yaşanan dehşeti gözler önüne serdi:

‘‘Anneye tecavüz ettikten sonra birden korkuya kapıldım. Bıçağımın ucundan tutarak bıçağın çok girmesini engelleyerek kadına saplamaya başladım. Bir yerde kadını öldürmemek için bıçağı derin saplamazken bir yandan da korkuya kadının boğazını kestim. Daha sonra oradan uzaklaşarak otomobili tekrar durdurduk ve bu sefer de kıza sırayla tecavüz ettik.’’

Vahşet zanlılarını sorgulayan polis bu kişilerin üzerinde ele geçirdiği, öldürülen Serpil öğretmene ait altın kolye ile bilezikleri ailesine teslim etti. Sanıkların sorgularının tamamlanmasından sonra mahkemeye sevk edilecekleri bildirildi.

Oğlumuz, kötü arkadaş kurbanı

Ümraniye'deki vahşetin sanıklarından 16 yaşındaki İ.Ç.'nin ailesi, çocuklarını savunarak, ‘‘Oğlumuz kötü arkadaş kurbanı oldu’’ dediler. Geçimini inşaat kalfalığı yaparak kazanan ve 8 çocuğu olan baba Ayhan Ç. ve eşi Gülfidan Ç. kendilerinin tehdit edildiklerini ve komşuları tarafından dışlandıklarını söylediler. 8 çocuktan en büyüğü olanİ.Ç.'nin çok iyi evlat olduğunu söyleyen baba Ayhan Ç.,sanıklardan S.K. ve İ.A.'nın olay öncesi oğullarını bıçak zoruyla kaçırdığını iddia etti. Olayın diğer sanıkları ile yaklaşık 15 senedir komşuluk yaptıklarını ifade eden babaAyhan Ç., ‘‘Olaydan sonra oğlum bize gelerek böyle bir olaya karıştığını ve bunu arkadaşlarının zorlaması sonucu yaptığını ve çok pişman olduğunu söyledi. Biz teslim etmeyi düşünürken polisler gelerek oğlumu yakaladı’’ dedi.

Öğretmen Serpil Yeşilyurt'la birlikte kaçırılan annesiHanım Yeşilyurt'un oğlunun sayesinde kurtulduğunu iddia eden Ayhan Ç., ‘‘Diğer çocuklar kızın annesini kaçırıp tecavüz ettikten sonra bıçaklamış ve ormana atmışlar. Daha sonra öldüğünden emin olmak için oğlumu yanına göndererek bakmasını ölmemişse öldürmesini söylemişler. İ. kadının yanına gittiğinde ölmediğini görünce ona ölü taklidi yapmasını söylemiş. Daha sonra arkadaşlarının yanına giderek öldüğünü söylemiş. Benim oğluma da zorla tecavüz ettirmişler. Ama oğlum hiç kimseyi bıçaklamamış’’ şeklinde oğlunu savundu.

İ.Ç.'ın Aşağı Dudullu İlkokulu'nun 3. sınıfından terk olduğunu belirten baba Ayhan Ç., oğlunun daha önce böyle bir olaya karışmadığını ancak ufak tefek hırsızlık olaylarına karışmış olabileceğini söyledi.

Oğlunun ailesine bağlı olduğunu söyleyen baba Ayhan Ç.,oğlunun tiner ve uyuşturucu bağımlısı olmadığını iddia etti.

Olaydan bir gün sonra 15 yaşındaki kızları Leyla'nın düğünü olduğunu ifade eden Ayhan Ç., ‘‘Oğlum pazar günü eve gelmedi biz de düğün telaşı olduğu için onu arayamadık. Kardeşinin düğününe gelmedi. Daha sonra bu olayların olduğunu öğrendik’’ dedi.
Birde böyle bir durum var.Çocuklarını masum gibi göstermek ,arkadaş kurbanı gibi göstermek.Be kadın çocuğunun nasıl bir insanlarla arkadaşlık kurduğunu hiç mi takip etmedin?Pişmanlık,iyi niyet demeyelim de ona malum oda arkadaşlarına uymuş.Malum oturma organı korkusu diyelim.

ve şu an o katillere noldu.
ÖZGECAN'IN KATİLLERİNE NE OLACAK?
Yıl 1998... Günlerden 5 Ekim, saat akşam üzeri. 20 yaşındaydı Serpil. Okulundan mezun olmuş ve anaokulu öğretmeni olmuştu. Çocukları, insanları çok seviyordu. Annesi Hanım Yeşilyurt ile birlikte yaşıyordu. Akrabalarını ziyaret etmek için dışarı çıktılar. Çarşının göbeğinde yolda yürürlerken bir araç durdu yanlarında. Daha ne olduğunu anlayamadan birkaç zorba anne ve kızı araca zorla bindirdiler. Direnen Serpil'in başına içki şişesi ile vurdular. Annenin ellerini ve gözlerini bağladılar. Ümraniye, Çekmeköy'de bir ormanlık alana götürdüler. Önce anne uğradı tecavüze. Defalarca... Ve bununla yetinmeyip defalarca bıçakladılar... Boğazını kesip öldü diye bıraktılar. Sonra Serpil'e başladı işkence. Tam sekiz gözü dönmüş canavar. Sabaha kadar dövdüler, tecavüz ettiler, bıçakladılar. Her biri bıçağı eline alıyor, istediği yere kahkaha atarak saplıyordu. İşkence öyle bir hal almıştı ki genç öğretmenin göğüs uçlarını kestiler. Yetmedi gözlerini oydular. Ve bunlara öldükleri sandıkları anne yarı baygın şekilde tanıklık ediyordu. Yavrusunun gördüğü işkence kendi acısını dahi unutturmuştu. Sabah gün aydınlanırken 8 sapık ruhlu cani araçlarına binerek gittiler. 4 gün sonra yakalandıklarında gazetelerde ne isimleri teşhir edildi, ne fotoğrafları. 75 yıl ceza ile yargılandırlar. Fakat en ağır ceza 36 yıl olduğundan 36 yıl ceza aldılar. Yine hafifletici cezalardan 14.5 yıla indi cezaları. Lakin yeni yasaya göre 7'şer yıl çıktılar. Üstelik bunlardan birisi daha yeni çıkmıştı cezaevinden ve bu işkenceyi cezaevinden çıkmasının şerefine yaptıklarını belirtti sırıtarak mahkeme salonunda... Anne yaşıyordu, tabi ona yaşamak denirse. 7 yıl sonra cezaevinden çıkan bu sapıklardan ikisi çok geçmeden yine tecavüzden tutuklandı, yine birkaç yıl sonra salıverildi. İşte o yıllarda karar verdim İstanbula gelmeye ve gücüm yettiğince bunlar gibi sapıklarla savaşmaya. Biz ne zaman böyle sapıklarının cezasını versek, biz çıktık hep hakimin karşısına... Bu gibi caniler için çıktı romanlarımda karakterler. Bir Şahin, Bir Mirza... Hani şimdi Özgecan'a yapılanlar unutulmayacak diyoruz ya, aksine... Gün gelecek adı bile anılmayacak. Şimdi çıkıp birisi bu adamların kılına zarar verse emin ol onlardan daha çok yatar içeride. Bu yazdıklarım bir korku filmden alıntı değildir, bizzat daha kaleme bile alamadığım şekilde iki kadının katledilişidir...İDAM GELMELİDİR! Bu tarihi not alın, bu canilerin isimlerinide... Emin olun yeni yasa çıkmazsa çok geçmeden serbest kalacaklardır. Bu yazıyı gerek kopyalayarak, gerek paylaş diyerek okutun. Okutun ki, bir yaşamın ne kadar ucuz olduğunu bir kere daha hatırlayalım.
Tayfun Şahin
Ötekini okuduktan sonra bunu okumaya cesaret bile bulamadım ,okumadım.Ben okumaya korkarken kimbilir o anı yaşayanlar ne kadar korku çekti,ne kadar acı çekti:KK61:

Bu ülkede kundaktaki bebeğe de tesettürlü kadına da tecavüz edildi ve hala ama... diye başlayan cümleler kuruluyor!!
Üstelik bunları da hem cinslerimiz yapıyor.
Çok üzüldüm ve içim çok acıdı gerçekten.
Şu adamın tipine bakan zaten potansiyeli olduğunu anlar.Ona bir şey demiyorum bile!!:KK62::KK62:

sapıklık bir hastalıktır. tedavi edildi edildi .edilemedi kesilsin penisleri kökten çözüm..amma memlekette şu şekil gezen hatunlara bayılıyorum ,,bitiyorum..
masandra27kb5.jpg

2_679-782045.jpg

"Haketti" kelimesini asla kabul edemem,ve evet kadının istediği saatte istediğini giyme hakkı var, bu da tecavüzcüyü kesinlikle haklı çıkarmaz.
Yalnız şu var,ülke sapık,pedofili kaynıyor malum,bu bir anda tek yasayla değiştirilebilecek bir durum değil.Ben 8 yaşındaki kızımı okula özgürce yalnız gidip gelme hakkı var banane canım onlar düşünsün diyerek yalnız gönderirsem,bu sapıklarla karşılaşma riskini artırmış olurum.Onlar adam olacak diye ben kızımı kurban edemem,riske atamam.Bu anlamda biz kadınların önlem alması ve dikkatli olması gerekiyor maalesef,çünkü olan bize oluyor,sinir bozucu ama gerçek.

Hiç bir gerekçe tacizi ve tecavüzü haklı gösteremez kesinlikle bu ülkede tecavüze uğramak için kadın olmak yeterli hatta minicik yavrulara hayvanlara bile tecavüz eden sapık zihniyette insanlar var ki insan bile denemez bunlara Allah korusun böylelerinden, ama şöyle de birşey var bazı kadınlar görüyorum sokakta öyle açık tahrik edici giyiyorlarlar ki kız halimle ben bile bakıyorum erkeklerde elbet bakıyordur hatta laf eden bile oluyor bu kadınların bilerek böyle giyindiğini düşünüyorum ben teşhirciliğe de karşıyım kesinlikle.

o fotoğraf bir amaç için yapılmış. newyorkta. pantalon yerine boya kullanılmış.

fotoshop değilmiş ama gerçekte keyfi giymekte yok olayda
http://www.haberturk.com/galeri/yasam/444787-sokakta-ciplak-gezdi-kimse-fark-etmedi

4816ed02ef8d6e764f43c8f7d297d3c7_k.jpg

Geri
SOKAKTA ÇIPLAK GEZDİ KİMSE FARK ETMEDİ
Nydailynews'un haberine göre, model Leah Jung New York sokaklarında sosyal bir deney için çıplak gezdi... Vücut boyama sanatçıları tarafından üzerinde pantolon varmış gibi boyanan genç kadın, sokağa iç çamaşırıyla çıktı ama kimse onu fark etmedi... İşte genç modelin sıra dışı deneyimi...

kısacsa sıradışı bir deney yapılmış. insanlarda farketmemiş

Cevaba gelirsek, hırsızların %90'ının annesi babası çocuklarına çalmanın kötü oldugunu söyledilr ama o çocuklar yine de çaldılar. Anladın mı? Herkes kendine bir sorsun bakalım, ''acaba benim çocuklarımın ileride düzgün insanlar olackaları ne malum?'' diye....

Ayrıca geçen diger başlıkta da sordum kisme cevap veermedi;

Ogluna tecavüz etmemeyi ögreten var mı aranızda? Sürekli söylüyorsunuz ya han ''ogullarınıza tecavüz etmemeyi ögretni'' diye. Var mı aranızda bunu yapan? Yaptıysa nasıl yaptı? Ve bunu yaptıgı için oglu kesinlikle tecavüz etmeyecek midir? Evet bekliyorum cevapları.
Çocuklarının yanında" kadın tecavüze uğramış,erkek pisliğin teki ama kadında gece mini etekle dolaşmasaymış"cümlesini kurup sonrada istediğin kadar " oğlum sakın tecavüz etme" de. Çocuğa verdiğin mesaj bazı kadınlar bazı durumlarda tecavüzü hakederler olur.
Yani çocuğa" vereceğin dersler" değil " senin davranış şeklin öğretmen olur.
Çocuğuma " kimseye tecavüz etme " demedim, ama kadın erkek her bireye saygı duyması gerektiğini, kimseye zarar vermemesi gerektiğini öğrettim. İlerde sigaraya başkamayacağını garanti edemem, ama bir kadına tecavüz etmeyeceğini garanti edebilirim. Çünkü ben çocuğuma sadece kendi bedeni üzerinde söz sahibi olabilceğini öğrettim.

o phoshop buda arabanın arkasında giyinmeye karar vermiş. kıyafet değiştiriyor
he,he diyemiyorsun dimi cicim evet kakao malesef bu tarz absürt giyinenler var diyee..o basketbol maçlarında o amigo kızlarmıdır nedir ,,o reklamlarda araba lastiklerinde kullanılan o cıbıldak hatunlar,,bir dondurma reklamında aşırıya kaçılan o görüntüler ve daha neler var.. haa tecavüzcüyü hadım et gitsin meydanda sallandır gitsin onlar adı üstünde sapık peki bu tarz gezen hatunları konuşmamız gerekmiyormu nedir bu özgürlük adına yapılan bu saçmalıklar

Back