• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
NAsıl yani??
Bu insanı gasp etmekten, darp etmekten, öldürmekten farkı ne?
Kadının bacağı açık diye adam etkileniyor bundan ilk tenhaya çekiyor. Olacak şey mi? Bu mu yani kabul edilir olan?
Bundan kuduranlar baskılanmış ailelerde büyümüş, yetişkin olup da çocuk muamelesi yapılmış insanlar.
Bu adamın çocukluğu da bundan farklı değil bence.

sapıklık bir hastalıktır. tedavi edildi edildi .edilemedi kesilsin penisleri kökten çözüm..amma memlekette şu şekil gezen hatunlara bayılıyorum ,,bitiyorum..
masandra27kb5.jpg

2_679-782045.jpg
memlekette demiş hayır newyorkta. bu bir deney için yapılmış. hadi onu geçtim bayılıyorum demiş sonrada gelmiş diğer mesajı yazmış.
çelişkiler silsilesi

valla senin kafa iyimi bugün okyy ..erkeklerimize hakaret ettin sen şimdi baksınlar diyorsun TAŞ MI o abilerimiz hem bakıcaklar hem bi tarafları uyanmıyacak adam kendinden şüphe eder beyaa.. yerme şimdi abilerimizi
Bu yazdıklarında ciddi misin Kakao?

Ee erkek kendini aşırı teşhir eden bayana bakarken neler düşünüyor olabilir?
Mezbahadaki canlılara da yazık ordada yapcaklarını yapar o aşagılıklar . Hadım edeceksin hepsini yaşasınlar öyle

valla senin kafa iyimi bugün okyy ..erkeklerimize hakaret ettin sen şimdi baksınlar diyorsun TAŞ MI o abilerimiz hem bakıcaklar hem bi tarafları uyanmıyacak adam kendinden şüphe eder beyaa.. yerme şimdi abilerimizi
baksınlar demiyorum bakmak ayrı tecavüğz ayrı diyorum. hey yarabbim.

o zaman ağlamayın burada sen çanaklar ortada dolaş (anladınmı kastetdiğim sen değilsin genelleme yapıyorumşimdi anlamaz başka şeyler katarsın )bikini bölgen gözükecek kadr şort giy dolaş sonrada cimciklenince feryadı figan eyle nerde kadın hakları nerde bu insanlık... yoksa ben niye karar vereyim aksine o çanaklar ortada meme uçları ortada gezen o hatunlarımızı pekk severim..:KK70:

Kapalı kadınlar, bebekler tecavuze ugramıyor mu bu ne iğrenc bir düşünce ya. Lafa gelince kadınları savunursun sen ama o sapık erkeklerden beter şu yazdıkların.

o bayılıyorumun altında ironi var anlamadın demi şaşırmadım.. :KK70:
ironi yaparken azcık bellli et. smile koy vs... cidci ciddi yazma. ironide bir yetenek ister kakao..
neyse senle uğraşamayacağım. senin yüzünden banda yemek istemiyorum. kısaca şunu ekliyorum. isteyen isttediğini giyer. kimse mini askılı dekolte giydi diye tecavüzü haketmez . önce eğitim erkeklerin eğitimi. cinsellik eğitimi. cinselliğin tabu olmaması. yasakların yokolması. çünkü yasak olduğu an baskı olduğu an işte bu sapıklar o eksşkliklerini böyle kapatıyor, tecavüzle.

Kapalı kadınlar, bebekler tecavuze ugramıyor mu bu ne iğrenc bir düşünce ya. Lafa gelince kadınları savunursun sen ama o sapık erkeklerden beter şu yazdıkların.
sen olayın neresindesin badozlama dalıp gerileri okumasan böyle olursun de git bi gerileri oku :KK67:

ironi yaparken azcık bellli et. smile koy vs... cidci ciddi yazma. ironide bir yetenek ister kakao..
neyse senle uğraşamayacağım. senin yüzünden banda yemek istemiyorum. kısaca şunu ekliyorum. isteyen isttediğini giyer. kimse mini askılı dekolte giydi diye tecavüzü haketmez . önce eğitim erkeklerin eğitimi. cinsellik eğitimi. cinselliğin tabu olmaması. yasakların yokolması. çünkü yasak olduğu an baskı olduğu an işte bu sapıklar o eksşkliklerini böyle kapatıyor, tecavüzle.
hahh aynı şeyleri düşünmüşüz bu tecavüz işlerinde bak ne yazmışım tee yukarıda senin yazdıklarına ne kadar benziyor:KK22:
bunun çaresi evlatlarınızı güzel yetiştirmek sağlam nesiller... sonra kız çocuklarını aikidoya gönderip yetiştirmek,baktıkki gene bu azmanlar, iş başında çekip silahı ayaklarına sıkmak ben tecavüze uğrayacağıma o ayaklarını tedavi ettirsin..:KK62::KK62::KK62::KK62:çok korkmayın bu erkek milletinden

Back