Kadınların kudurtan kıyafetleri tecavüz vakalarını çoğaltıyor” diyen Vahdet yazarına suç duyurusu

Kudurtan kıyafet ne demek ya .bir kadın dışarıda maksimum ne giyebilirki :))

ben sarışınım nolacak mesela bir anlatsın bakiim:)
yahu şu ortalıkta dolaşan tezi çürüt diyorum çürütmüyorsun. konu kadınların teşhirciliğine gitti diyorum o kadınlar için ne düşünüyorsun diyorum tutup olayı tecavüze getiriyorsun..eee tıkanıyorsun bir yerde kabul et tıkanıyorsun ...öyle bi hale geliyorsunki karşıt görüşlü bir kişi seninle bazı konularda aynı düşündümü telaşlanıyor olamazzz ben bu kişiyle aynı düşünememmm diye taklalar atıyorsun tee buradan hissediyorum o heyecanlarını..niye böylesin hatun sen.. o kadar tanıdığım birine benziyorki bu davranışların..

Dinle alakasi var bana gore. cunku aşırı dincilik de aşırı dinsizlikte iyi degldir. aşırı dinsizlik sapkınlık getirir. ha ateizm baskadir, o tamamen inancsızlıktır. ama Allahım deyip kadın coluk cocuk öldüren dinsizdir. Ve bunun karsisinda hala kendi milletine çemkiren adamın da sucu vardir. Haber izlemiyorsun sen sanirim, faizden falan bizene. Teroristler kol geziyor etrafta, cam kenarinda duran adam bianda ölüp gidiyo, adam hala ne derdinde. Tecavüz eden bana göre dinsizdir. Bastırılmışlık duygusudur. Beyin fonksiyonlarının gerektiği gibi gelişmediginin göstergesidir.

şimdi niye sarışın muhabbetine girdiniz yahu ben saçıma röfle yaptıcam sarı sarı olcam

sarışın değilim ama çok kızıyorum bu muhabbete ALLAH cc verdiği aklı saç rengiyle kıyaslamak !!! garip geldi

ne yani RABBİLALEMİN ben bi kısım kullarımı sarı saçlı ve safmı yapayım dedi tövbe haşa...

çünkü konu tecavüz kakao..
heyecanmı yapıyorum. ooooo. sen aştın bugün kendini.:)

çekil lamalif aradan oky ile dalaşmayı özlemişim girme aramıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…