NAsıl yani??İsteyen istediği gibi eleştirebilir ama bnde bu bakış açısıyla bakıyorum. Hiçbi sebep haklı çıkarmaz tacizi tecavuzu ama teşvik ediyor mu evet ediyor !!!
memlekette demiş hayır newyorkta. bu bir deney için yapılmış. hadi onu geçtim bayılıyorum demiş sonrada gelmiş diğer mesajı yazmış.sapıklık bir hastalıktır. tedavi edildi edildi .edilemedi kesilsin penisleri kökten çözüm..amma memlekette şu şekil gezen hatunlara bayılıyorum ,,bitiyorum..
işte sen busun bak.. bi diyemedin ki bu dünyada kendilerini teşhir eden , hatunlar var malesef.otorite kendisi.. zaten ne tarafta olduğu bile belli değilki. bir öyle bir böyle. yanar döner saatler
Bu yazdıklarında ciddi misin Kakao?valla senin kafa iyimi bugün okyy ..erkeklerimize hakaret ettin sen şimdi baksınlar diyorsun TAŞ MI o abilerimiz hem bakıcaklar hem bi tarafları uyanmıyacak adam kendinden şüphe eder beyaa.. yerme şimdi abilerimizi
teşhir bile etseler bu tecavüz edilmelerini haklı çıkarmaz.işte sen busun bak.. bi diyemedin ki bu dünyada kendilerini teşhir eden , hatunlar var malesef.
o bayılıyorumun altında ironi var anlamadın demi şaşırmadım..memlekette demiş hayır newyorkta. bu bir deney için yapılmış. hadi onu geçtim bayılıyorum demiş sonrada gelmiş diğer mesajı yazmış.
çelişkiler silsilesi
baksınlar demiyorum bakmak ayrı tecavüğz ayrı diyorum. hey yarabbim.valla senin kafa iyimi bugün okyy ..erkeklerimize hakaret ettin sen şimdi baksınlar diyorsun TAŞ MI o abilerimiz hem bakıcaklar hem bi tarafları uyanmıyacak adam kendinden şüphe eder beyaa.. yerme şimdi abilerimizi
Bu yazdıklarında ciddi misin Kakao?
yok ipekim tecavüzcü için benim düşüncem net hadım,,sallandırma ,topuklara sıkma konu başka yöne kaydı o kayan üstüne o yazdıklarım..teşhir bile etseler bu tecavüz edilmelerini haklı çıkarmaz.
o zaman ağlamayın burada sen çanaklar ortada dolaş (anladınmı kastetdiğim sen değilsin genelleme yapıyorumşimdi anlamaz başka şeyler katarsın )bikini bölgen gözükecek kadr şort giy dolaş sonrada cimciklenince feryadı figan eyle nerde kadın hakları nerde bu insanlık... yoksa ben niye karar vereyim aksine o çanaklar ortada meme uçları ortada gezen o hatunlarımızı pekk severim..
yahu kadın .tecavüz olayını at konu teşhirci kadınlara döndü o kadınlar hakkında fikirlerini duymak istiyorum..baksınlar demiyorum bakmak ayrı tecavüğz ayrı diyorum. hey yarabbim.
ironi yaparken azcık bellli et. smile koy vs... cidci ciddi yazma. ironide bir yetenek ister kakao..o bayılıyorumun altında ironi var anlamadın demi şaşırmadım..
sen olayın neresindesin badozlama dalıp gerileri okumasan böyle olursun de git bi gerileri okuKapalı kadınlar, bebekler tecavuze ugramıyor mu bu ne iğrenc bir düşünce ya. Lafa gelince kadınları savunursun sen ama o sapık erkeklerden beter şu yazdıkların.
hep böyle o. :) şaşırdıkmı asla:)Kapalı kadınlar, bebekler tecavuze ugramıyor mu bu ne iğrenc bir düşünce ya. Lafa gelince kadınları savunursun sen ama o sapık erkeklerden beter şu yazdıkların.
hahh aynı şeyleri düşünmüşüz bu tecavüz işlerinde bak ne yazmışım tee yukarıda senin yazdıklarına ne kadar benziyorironi yaparken azcık bellli et. smile koy vs... cidci ciddi yazma. ironide bir yetenek ister kakao..
neyse senle uğraşamayacağım. senin yüzünden banda yemek istemiyorum. kısaca şunu ekliyorum. isteyen isttediğini giyer. kimse mini askılı dekolte giydi diye tecavüzü haketmez . önce eğitim erkeklerin eğitimi. cinsellik eğitimi. cinselliğin tabu olmaması. yasakların yokolması. çünkü yasak olduğu an baskı olduğu an işte bu sapıklar o eksşkliklerini böyle kapatıyor, tecavüzle.
bunun çaresi evlatlarınızı güzel yetiştirmek sağlam nesiller... sonra kız çocuklarını aikidoya gönderip yetiştirmek,baktıkki gene bu azmanlar, iş başında çekip silahı ayaklarına sıkmak ben tecavüze uğrayacağıma o ayaklarını tedavi ettirsin..çok korkmayın bu erkek milletinden
sen olayın neresindesin badozlama dalıp gerileri okumasan böyle olursun de git bi gerileri oku
senle aynı fikirde olursam kendimi asarım ben ya:)hahh aynı şeyleri düşünmüşüz bu tecavüz işlerinde bak ne yazmışım tee yukarıda senin yazdıklarına ne kadar benziyor
şu tezi bi çürüt oky bi çürüthep böyle o. :) şaşırdıkmı asla:)
saçların ne renk...???Okudum okudum gelmişsin buraya kadınların k.çını başını koymuşsun alın bakın bunlar boyle giyerse tecavuzu hakeder der gibi. Şimdi hiç kıvırma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?