• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Yola Düşenler - Öğretmen Hatıraları

650 sayfalık bir kitap olmasına rağmen bir çırpıda bitirdim, meslektaşlarımın anılarını okumak hem duygulandırdı hem de gururlandırdı, insan onurlu bir meslek yaptığını bir kez daha anlıyor, ah fedakar öğretmenlerim....

Bu ayın ilk kitabı da bitmiş oldu bugün....

H_İ_S 1

PrensesPericim hediyeler için çok teşekkür ederim. Dereceye giren ve katılan, kitap okuyan herkesi tebrik ediyorum. Şubat ayımız hayırlı olsun. Eğer PrensesPeri devam etmezse ben devralacağım.

Umarım bırakmazsın PrensesPeri :50:biz sana çok alıştık :50: senin gibi olmaz ki :50:

elimde ocak ayında başladığım ara ara okuduğum komik bir kitap vardı... "Pucca Günlük" Şubat ayının ilk kitabı olark onu bitirdm..

glntpl 1

Mülksüzler- Ursula K. Le Guin

Ütopik bir kitaptı. Annarest(anarşist bir toplum) ve Urras adında iki farklı dünyayı anlatıyor.

Sarissa 1

Nora Roberts : Aşkın Resmi... Bu yazarı çok duydum ama almadım hiç. Bu ilk kitabını alışım ve çok begendim bence bu kitabın filmi bile çekilmeli güzeldi.

Elizabeth Hoyt: Kalbimi sana verdim... 2. okuyuşum :) ilk kitabı daha güzeldi ama buda her zamankinden farklıydı burda kadın zengin adam fakir ...

Kahraman tazeoğlu : Başka... Sözlerine bayılıyorum harika şiirleri ve deneme yazılşarı var. Tavsiye ederim.

tweetypinar: 3

Son düzenleme:
kızlar nasıl katılmak gerekiyor? biraz hızlandırırım belki bu sekilde bişeye katılırsam :44:

Bir Dinazorun Gezileri/ Mina Urgan

1916 doğumlu olan Mina Urgan bu kitapta 76 yaşına kadar dur durak bilmeden, çok az bütçelerle yaptığı yurtiçi ve yurtdışı gezilerini, gittiği yerlerin iyi ve kötü yanlarıyla anlatıyor. Anlayacağınız üzere dinazordan kastı da kendisi oluyor.

cemreeylul:1

Osman Aysu nun 2 kitabını okudum.Kuşkunun Ötesi ve Saklı Gerçek..Yazarın anlatımı çok hoşuma gidiyor.İkisi de polisiye gerilim tarzı.Okurken vakit nasıl geçiyor anlamadım.Sade bir anlatımı var...Yarın diğer kitapların da alıcam...
SAMANYOLU 2

selam kizlar.ise basladhm ama henuz bir duzenım yok.telefonumdan baglanıyorum.teldende liste toparlaması yapamıyorum.maipcigim sana zorluk olursa cumartesinden cumartesine toparlayabilirim canım:16: kızlar aya cok guzel baslamıssınız masallah..

:nazar: Ayy! harika bir topik içim gitti falla. Muhteşemsiniz kızlar - hepinizi kutluyorum. :65:
Daha önceleri olsaydı karşınızda zorlu bir rakip olabilirdim ama artık sadece yaz
aylarında okuyorum. KK avatar topiklerinden çıkamaz oldum - avatar bağımlısı oldum.
coffee.gif

Avatarların sonu gelirse katılacağım elbette. Hepinize keyifli okumalar - güzel günler diliyorum.
vqrx2hIM91029764.gif

selam kizlar.ise basladhm ama henuz bir duzenım yok.telefonumdan baglanıyorum.teldende liste toparlaması yapamıyorum.maipcigim sana zorluk olursa cumartesinden cumartesine toparlayabilirim canım:16: kızlar aya cok guzel baslamıssınız masallah..

hayır hayır, hiç zorluk olmaz, ben az önce bütün ödevlerimi teslim ettim, kurtuldum, bitti, artık boşum :1: sen bir daha Maip geri ver diyene kadar listeyi devralıyorum :34:

30 Ocak - 28 Şubat 2011

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. tweetypinar .......... 3 .......
  2. hypatia ...... 2 ........
  3. samanyolu ...... 2 ........
  4. H_İ_S ...... 1 ........
  5. gnltpl ...... 1 ........
  6. Sarissa ...... 1 .....
  7. neenone ...... 1 ........
  8. cemreeylul ...... 1 ........
  9. Maip - ..............-.............
  10. hande80 ..........- ...............
  11. emk87 ........... -.....................
  12. Punchshe .......... - ................
  13. atlantis ............. - ................
  14. Sumak .......... - ...............
  15. smeagol ............ - .................
  16. gnydn64 ........... - ................
  17. neyneyse .......... - ..........
  18. anten ................ - .................
  19. maibeyaz .......... - ................
  20. PrensesPeri ..... - ...............
  21. Tryamour .......... - ...............
  22. Eyylül ........... - ...........
  23. MKT ...... - .........
  24. baLHuzur ...... - .........
  25. deren1907 ...... - .........
  26. pamuksel ...... - .........
  27. Revolucion ...... - .........
  28. kusko ...... - ........
  29. guvastanema ...... - ........
  30. prensesin.uykusuyum ...... - ........
  31. kendra ...... - ........
  32. orchidea ...... - ........
  33. Lachesis ...... - ........
  34. DyGLu ...... - ........
  35. frezya27 ...... - ........
  36. milena_ ...... - ........
  37. masal26 ...... - ........
  38. pembelii ...... - ........
  39. sunsea ...... - ........
  40. maviduygular ...... - ........
  41. seebu ...... - ........
  42. gzmnc ...... - ........
  43. tutaste85 ...... - ........
  44. pupillist ...... - ........
  45. deniz_25710 ...... - ........
  46. Akitra ...... - ..........

Son düzenleme:
:nazar: Ayy! harika bir topik içim gitti falla. Muhteşemsiniz kızlar - hepinizi kutluyorum. :65:
Daha önceleri olsaydı karşınızda zorlu bir rakip olabilirdim ama artık sadece yaz
aylarında okuyorum. KK avatar topiklerinden çıkamaz oldum - avatar bağımlısı oldum.
coffee.gif

Avatarların sonu gelirse katılacağım elbette. Hepinize keyifli okumalar - güzel günler diliyorum.
vqrx2hIM91029764.gif

teşekkürler kulitta, bence sen yine de katıl :1: yazayım mı ???:1:
kaydediyorum bak :1:

Back