- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.821
Kanın Sesi / Kimsecik 3 - Yaşar Kemalinşaallah:) yeni kitabıma başlamayı dört gözle beklerim :))
sen naparısn ne okursun __
bu ara dabuna bayıldımmmm :)
mayıs ayı
1- ejderin büyüsü
kitabın sonundan serinin devamı gelecekmiş gibi geldi.su an yayınlanan son kitabı.seriyi hızlı okudum fakat bu kitabın başı biraz sıkıcıydı.zor ilerledim
2-tanrıça
bu ara fantastik serilere daldımgünde 2 saatim yolda geçmeye başladı.akıcı olunca 3 günde bitti
3-tanrıçanın savaşı
tanrıça serisinin 2. kitabı.hızla aktı.yazar azıcık mızmız sürekli beni seviyormu beni istiyormu diye düşünüp duruyor ana karakter.bi ondan sıkıldım ama yinede çabucak bitti.
4-küçük prens
105 sayfa bide resimlielime almamla bitirmem bir oldu.uzun zamandır okumak istiyordum.
5-tanrıçanın mirası
son kitapta da biraz sıkıldım ama serinin son kitabı olunca bırakamadım.ohh be nihayet bitti de kurduldum
PrensesPeri:5
Çok teşekkür ederimmmm. Düşünüyordum, faaliyete geçince de çok beklemedimm.
Güzel dileklerin için teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeklerimiz.
kızlar günaydın :)
1.muhammed bozdağ--zihinsel şifaya başladım :))
şimdilik güzel ..
kişisel gelişim ve sorun çözümünde önemli bir kaynak :))
küçük prense çokgüzel diyorlar :))
cidden öye mi??
canım ben geç kaldımbebegine allah uzun sağlıklı ömürler versin sana da rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin
tabikiiiicanım ben geç kaldımbebegine allah uzun sağlıklı ömürler versin sana da rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin
canım listemize dahil olmak istemisin
benimde okuma listemde baya uzun süredir yer alıyordu.nihayet okudum.resimli az sayfalı eline almanla bitirmen bir oluyor.ama övüldüğü kadar sevemedim bensadece birkaç yeri gerçekten güzel ve anlamlı.onlarda internetteki paylaşımlardan sıkça karşıma çıkıyordu zaten.
Kesinlikle şevkin artacak kayacans.ay listenize katılmak çok güzel olacak okuma şevkimi arttıtarack inşaallah :))
Hah ha okuyarak katmerli keyif yaşıyoruz değil mi canım?
5-tanrıçanın mirası
son kitapta da biraz sıkıldım ama serinin son kitabı olunca bırakamadım.ohh be nihayet bitti de kurduldum
PrensesPeri:5
Elbette katılabilirsin kitap_asigi, üstelik bu kullanıcı adıyla...Merhaba,
Ben de katilabilir miyim araniza
Okuyamiyorum su siralar. Iyi gelir burasi bence
Tesekkur ederimElbette katılabilirsin kitap_asigi, üstelik bu kullanıcı adıyla...
Hoş geldin sefalar getirdin.
Gönlünce keyifli okumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?