- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #10.241
yoğun geçen bir vize haftasının ardından sonunda ben de bir kitap bitirebildim.
1- George Orwell - Hayvan Çiftliği
yıllar yıllar evvel yazılmış bu hiciv romanını okudum ve döndüm ülkemize baktım. aynı şeyleri yaşıyoruz. george orwell çok ileri görüşlü bir yazar kesinlikle. 1984ten sonra bu kitabıyla da kesinleştirdim bu düşüncemi. herkesin okuması gereken bir kitap. fazlasıyla realist.
NancyFrancis : 1
Bir kitap daha bitti:) oğluşum inşallah önümüzdeki ay aramıza katılacak o yüzden bu ay olabildiğince çok kitabımı bitirmek istiyorum :) tam gaz okumaya devam yani
Son kitabım Colleen Hoover- Umutsuz. Çok methedildiği için almıştım bu kitabı ama öyle çok beğenemedim ne bileyimdemek ki herkes çok beğendi diye popüler diye bir kitap alınmazmış neyse daha sırada çok kitap var gelsin Sıradaki şimdi
pembelii: 9
Allah sağlıkla oğluna kavuşmayı nasip etsin pembeli.
Okumada tam gaz gidiyorsun gerçekten.
Doğumdan sonraki performansını merak ediyorum.
Perşembe günü de torunum aramıza katılacak Allah'ın izniyle.
kulitta ablam dogdumu bebişiniz
Görme Biçimleri John BERGER 7 ayrı makaleden oluşuyor kitap. Bol bol resimler var. Vasat buldum çok teknik bir dille yazılmış.
Vişnenin Cinsiyeti Jeanette Winterson Bir anne ile oğulun insanlara dair öykülerinden oluşuyor. Çok çarpıcı bir anlatımı var. Fakat kötü tarafı artık basılmıyor. Ben 2. el kitaplar satan bir siteden çok zor buldum.
Fahrenheit 451 Ray BRADBURY. Filmi de olan ölümsüz distopyalardan biri. İtfaiyeciler yangın söndürmek yerine çıkarırsa? Ya tüm yok etmek istedikleri kitaplarsa? Çarpıcı bir örgüsü var.
1 tane daha okuyacağım. Aziz Nesin Mahallenin Kısmeti.
Kırmızı Kedi Kaç(Eski nickim serperim)...............3(şimdilik)
sıradaki kitabımuzun zamandır merak ettiklerimden teşekkürler yorum için
DonukPudra.......11
- Mahir Ünsal Eriş -Olduğu Kadar Güzeldik
- Emrah Serbes _ Deliduman
- İhsan Oktay Anar _Puslu Kıtalar Atlası
- Akilah - Fi
- Akilah - Çi
- Hasan Ali Toptaş -Bin Hüzünlü Haz :Kelimlerin efendisi diyorum artık ben yazara. Yine harikaydı.
- Chuck Palahniuk -Tıkanma
- Halil Cibran _Ermis
- Husnu Arkan _Mino'nun Siyah Gulu
- Ihsan Oktay Anar _Suskunlar
- Cemal Sureyya -Ustu Kalsin
Biz de özledik LAydLiNe yeniden aramızdasın İnşallah.Kocaman özledim sizleri
Evet PrensesPericim öğrendin sen.
Ali Kemal'imiz sağlıkla ailemize katıldı çok Şükür.
Kocaman özledim sizleri
Tempomu kaybettim Prensesperi dereceye giremesem de bana bir nazarlık takar mısın lütfen?Bu ay da kendimden memnun değilim.
candan44-6
Amin meleğim. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin.evet ablacım sonradan gördümAllah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun
Yoo ben o xumleyi begendigim icin yer verdim yorumumda .Fakat bu kitabin geneli boyleydi..Mühim olan bu yazılanların kurguya nasıl yer aldığı. Önceden böyle şeyler okuduğumda ben de irkiliyordum fakat şimdi eğer gerektiğini düşündüğüm
Waaaw helal olsun. Tebrik ederim. Tam bir kitap aşığısınız belli. Hani çantasında hep kitap olanlardan.
Kitaplar iyi ki varlar..
Evet bu durum ayda 10 kitap bitirmek maddi anlamda biraz zorlasa da seviyorum.kutuphanemde yer almalarini seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?