- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.721
Hoş geldin delimideli.Kizlae bende. Katildim araniza ddiger topiclerde yazdim bugun kitap aldim
canan tan en son yurekler olur
bu aksam okucam
Sagil cnn yazarim tabikiHoş geldin delimideli.
Kitabı bitirdiğinde yazarsın artık buraya.
Keyifli okumalar dilerim.
bende aynı fikirdeyim çok çok tuhaf olmuş
Keyifli okumalar :)Kizlae bende. Katildim araniza ddiger topiclerde yazdim bugun kitap aldim
canan tan en son yurekler olur
bu aksam okucam :)
Keyifli okumalar :)
Keyifli okumalar :)[/ QUOTE] sagol cnm gercekten cok guzel bi kitapmis :) 6.bolume gectim bile birazdan gene okumaya devam edicem
Aynen tam oyle bi kitapÖyledir ama sen gene yaninda selpak bulundur
Sen yeter ki istee . Okumak isteyene çokAynen tam oyle bi kitap
bu kitabi bitirince ne okucam die simdiden dusunmeye basladim :)
Aynennn cnm :)Sen yeter ki istee . Okumak isteyene çok
Ben de şu an bu kitabı okuyorum. Güzel denk gelmiş : )1- Üçüncü Tekil Şahıs - Mehmet Bilâl
2- Soykırım - Gerald Green
Adolf Hitler Almanya'sında Musevilere yönelik insanlık dışı kitle imha yöntemleri kanımı dondurdu.
İnsan kılığına girmiş ölüm makineleri, tarihin her döneminde olduğu gibi günümüzde de harıl harıl
çalışıyor maalesef. Dünya seyrediyor sadece.
kulitta . . 2
Aaa öylemii? Tarihi roman tavsiyesi istediğin aklıma gelmiş bu kitabı yabanmersini'ne tavsiye etsem mi diye geçirmiştim aklımdan. Vahşetin derin etkisi devam ederken de karar verememiştim. Tesadüf gülümsetti.Ben de şu an bu kitabı okuyorum. Güzel denk gelmiş : )
Benimki de 1987 baskısı.Bir sahaftan ikinci el olarak almıştım : ) Gerçekten de hoş bir tesadüf olmuş.Aaa öylemii? Tarihi roman tavsiyesi istediğin aklıma gelmiş bu kitabı yabanmersini'ne tavsiye etsem mi diye geçirmiştim aklımdan. Vahşetin derin etkisi devam ederken de karar verememiştim. Tesadüf gülümsetti.
1987 baskısını okudum, sanırım ikinci eller dışında temin edilemiyor.
Okumadıysan Hansel ile Gretel`in Gerçek Öyküsü - Louise Murphy tavsiye edebilirim.
Gönlünce okuyabileceğin günler dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?