- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.381
1- Sandalye - Süleyman Akbulut (21 yaşında, üniversite öğrencisiyken geçirdiği trafik kazası sebebiyle omurilik felci olan yazarın, yürek burkan anıları.
Hayatın gerçeklerini gözler önüne sermiş, engellilerin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına karşı doğru bakış açısı geliştirilmesine katkıda bulunmuş.
Roman tadında değerli bir eser. Tanıtımı yetersiz, okuyanı az olmuş maalesef. Ben de kitap takası esnasında tesadüfen edinmiştim. Kesinlikle okunmalı.)
kulitta . . 1
Haziran Ayı
1- Cengiz Han' a Küsen Bulut - Cengiz Aytmatov2- Görücü Usulü Aşk - Nejla Arslan Kurt
3- Görücü Usulü Aşk Vuslat vakti II - Nejla Arslan Kurt
Akıcı anlatımı olan bir kitap. Trajik bir aşk öyküsü. İlk kitap daha akıcıydı ikincisi biraz zorladı ama hikayenin sonu ilginç geldi bana. Yazarın iç dünyası oldukça hareketli bence.
LAydLiNe: 3
Çok teşekkür ediyorum. Derece falan bunlar güzel şeyler tabiki de , benim için asıl önemli olan bu kadar kitabı bitirebilmiş olmak. Gerçekten hayal gibiydi. Ayda 2 kitap bile okusam kar sayıyordum. İyiki
----
Bu ay için kendime 3 kitap hedefi koyuyorum. Elimde sürünen kitapları okuyacağım ki aradan çıksın. Şu an Hac okuyorum. İlk 70 sayfa çok güzeldi de 100 den sonrası hiç gitmiyor. Kitap da incecik bir şey. Altını çüzerek okuyorum. 100 sayfa kaldı ama galiba bu hafta sonuna anca biter.
Haziran ayı:
1.Linda Howard Hep Senin Yanındayım bitti..
2.Ahmet Ümit Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bitti..
3.Gemma Halliday Oyunbozan bitti..
3kelebek3-3
bu okuma hızını kıskanıyorum
ve imreniyorum
Cariyenin kızı Mihrimah - Demet Altınyeleklioğlu
sayfa sayısı763
Gamzelim... 1
gamzelim merhabalistemize dahil olmak istermisin
Merhaba..Eveet cok isterim.. Birden pat diye daldim, farkindayim :)
Merhaba..Eveet cok isterim.. Birden pat diye daldim, farkindayim :)
hoşgeldin o halde aramızakeyifli okumalar dilerim sen yazdında ben ismini atladım sandım
Hoş geldin GamzeLim.
Pat diye dalanlarımız bol olsun.
Keyifli okumalar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?