• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

dereceye giren herkesi tebrik ederim. ve okuyan arkadaşlarımı da :23::23:

2 tane ile kaldım utandım çok:17:

kelebek geçmiş olsun ayrıca.Migren çok fena:ssz:

Haziran a çok hızlı başladım. Umarım aynı hızla devam ederim.

1- Cengiz Han' a Küsen Bulut - Cengiz Aytmatov
2- Görücü Usulü Aşk - Nejla Arslan Kurt

LAydLiNe: 2

Dereceye giren herkesi kocaman tebrik ediyorum. Bu ay ilk üçümüz çok iyiydi. Maşallah hepimize. Umarım Haziran ayıda aynı güzellikte olur hepimiz için.

Hasta olanlara geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Ayrıca yeniden ellerine sağlık Prensescim. KK da en sevdiğim topik burası sayenizde. :16:

Chentiq cim seni de ayrıca tebrik ediyorum ilk ayında listeye ilk üçten girdin. :nazar::46:

Aslı Erdoğan -Kırmızı Pelerinli Kent : Dili anlatımı güzel de her kitabında aynı tadı almak beni biraz sıktı aslında.:30::1:

DonukPudra..........1

15 kitapla birincilik şansın kılpayı kaçıyor daha sonuçlar açıklanmadan daha birinciyi tebrik ediyorsun :29: :16:

derece fesatlıgı yok :16: herkes kendi okudugunun üzerine çıkmaya,kendi rekorunu geçmeye çalışıyor :16::16: seviyorum bu topiği kesinlikle :16::16::16:

Önce bir düzeltme yapayım 15 değil 16. :9: :2: :42:

1 kitap önemli burda. :1: :52:

Aslında burada olmanın bana teşvik eden bir faydası oldu yıllardır okumadığım ince kitapları okudum. :46:

Sayıca çok kitap okumuş olabilirim ama bence konusu ve verim açısından bazen 3 kitap 16 kitabı geçer, bu nedenle fesatlık zaten her konuda saçmayken, kitaba gelince ultra saçma olur. :54:

Ayrıca migreni tutanlara geçmiş olsun,karanlık odada dinlenme bana iyi gelir o zamanlar.

Gözümüze de çaya batırdığımız pamukla hafifçe bastırmak iyi geliyor biraz da okumayı bırakmak. :42:

Merhaba msozcelk,
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına msozcelk . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. Eki Görüntüle 1078272 :16:

Eki Görüntüle 1078898

Bu ay içinde okuyup bitirdiğin kitapları yazman, mesajının alt kısmına da nickinle birlikte sayısını belirtirmen yeterli canım.
Kendimizi kasmadan, keyifle okuyabildiğimiz kadarıyla sıralamaya dahil olabildiğimiz gibi sadece konuyu takip ederek
okuma enerjimizi sıcak tutuyoruz.

hoş buldummm :16: ama bu topik hakkında fazla bilgim yok :50: kısaca bana anlatırsanız sevinirim :16: :)

Hoşgeldin huzur33. :46:
Yukarıdaki alıntılar topic hakkında bilgi verecektir.
Keyifli okumalar dilerim. $0kko.gif

Dereceye giren ve okuyan tüm arkadaşlarımı kutluyorum.
cheering-clapping-smiley-emoticon.gif

Yeni ayda, yeni kitaplarımızla yola devam. $1lg154library.gif
Keyfimiz bol olsun.
cute-manga-girl-waving-smiley-emoticon.gif

Ağrılı ve alerjik dönem geçiren arkadaşlarıma da acil şifalar diliyorum.
$prayer-hands-smiley-emoticon.gif

Haziran Ayı

1- Cengiz Han' a Küsen Bulut - Cengiz Aytmatov
2- Görücü Usulü Aşk - Nejla Arslan Kurt

3- Görücü Usulü Aşk Vuslat vakti II - Nejla Arslan Kurt

Akıcı anlatımı olan bir kitap. Trajik bir aşk öyküsü. İlk kitap daha akıcıydı ikincisi biraz zorladı ama hikayenin sonu ilginç geldi bana. Yazarın iç dünyası oldukça hareketli bence. :9:

LAydLiNe: 3

Son düzenleme:

sen mi ben mi :17::17: bir ara ne güzel ayda 4-5 kitap okuyordum şimdi nerde 1 taneyi zor bitiriyorum :17: spora çok fena takıldım her gün spor salonunda olunca okumaya fırsat kalmıyor :17:

merhaba :3: aramıza katılmak istermisin :29:

15 kitapla birincilik şansın kılpayı kaçıyor daha sonuçlar açıklanmadan daha birinciyi tebrik ediyorsun :29: :16:

derece fesatlıgı yok :16: herkes kendi okudugunun üzerine çıkmaya,kendi rekorunu geçmeye çalışıyor :16::16: seviyorum bu topiği kesinlikle :16::16::16:

Oyyy biz nerelere gidelim Perim:9::9: Ben de bu ay 2 kitapla kaldım iyi mi:31:
Sen spordan fırsat bulamıyorsun ben de tekrar tekrar yazılı yapıp okumaktan...
Neyse mazaretimiz vaaar:36::36::36::36::1::1::1:

1- Sandalye - Süleyman Akbulut (21 yaşında, üniversite öğrencisiyken geçirdiği trafik kazası sebebiyle omurilik felci olan yazarın, yürek burkan anıları.
Hayatın gerçeklerini gözler önüne sermiş, engellilerin fiziksel ve duygusal ihtiyaçlarına karşı doğru bakış açısı geliştirilmesine katkıda bulunmuş.
Roman tadında değerli bir eser. Tanıtımı yetersiz, okuyanı az olmuş maalesef. Ben de kitap takası esnasında tesadüfen edinmiştim. Kesinlikle okunmalı.)

kulitta . . 1

Haziran ayı:

1.Linda Howard Hep Senin Yanındayım bitti..
2.Ahmet Ümit Şeytan Ayrıntıda Gizlidir bitti..

3kelebek3-2

Back