- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.361
geçmiş olsun kızlar, Lavin senin yazıları görünce bir an ben yazdım sanıyom
dereceye giren herkesi gönülden tebrik ederim
maşallahh ne güzel okumuşsunuz
geçmiş olsun kızlar, Lavin senin yazıları görünce bir an ben yazdım sanıyom
Ayyyy şimdi ben de öyle oldumYazı tipi, boyu falan da aynıymış.
dereceye giren herkesi tebrik ederim. ve okuyan arkadaşlarımı da
2 tane ile kaldım utandım çok
kelebek geçmiş olsun ayrıca.Migren çok fena
15 kitapla birincilik şansın kılpayı kaçıyor daha sonuçlar açıklanmadan daha birinciyi tebrik ediyorsun
derece fesatlıgı yokherkes kendi okudugunun üzerine çıkmaya,kendi rekorunu geçmeye çalışıyor seviyorum bu topiği kesinlikle
Merhaba msozcelk,
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına msozcelk . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. Eki Görüntüle 1078272
Eki Görüntüle 1078898
Bu ay içinde okuyup bitirdiğin kitapları yazman, mesajının alt kısmına da nickinle birlikte sayısını belirtirmen yeterli canım.
Kendimizi kasmadan, keyifle okuyabildiğimiz kadarıyla sıralamaya dahil olabildiğimiz gibi sadece konuyu takip ederek
okuma enerjimizi sıcak tutuyoruz.
hoş buldummmama bu topik hakkında fazla bilgim yok kısaca bana anlatırsanız sevinirim :)
Mayıs Ayı:
1.Linda Howard Hep Senin Yanındayım
3kelebek3-1
sen mi ben mibir ara ne güzel ayda 4-5 kitap okuyordum şimdi nerde 1 taneyi zor bitiriyorum spora çok fena takıldım her gün spor salonunda olunca okumaya fırsat kalmıyor
merhabaaramıza katılmak istermisin
15 kitapla birincilik şansın kılpayı kaçıyor daha sonuçlar açıklanmadan daha birinciyi tebrik ediyorsun
derece fesatlıgı yokherkes kendi okudugunun üzerine çıkmaya,kendi rekorunu geçmeye çalışıyor seviyorum bu topiği kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?